Mini cursus om aan- en uitstaan balans te krijgen
Video Cursus: Eindelijk de balans vinden die je altijd zocht ☯

Je mag het jezelf gunnen om even 'uit' te staan

In 5 stappen helpt Jeanet Wolf om aan- en uitstaan écht in balans te krijgen. Zodat je eindelijk de rust voelt die je altijd al zoekt. Zonder in te leveren op zakelijk resultaat.

Bekend van...

LINDA

KEKmama, RTLNieuws

Telegraaf

en 40+ andere publicaties

EditieNL

en "Steenrijk Straatarm" op TV

De Doe Minder Leugen

Waarom 'doe minder' en 'volg je flow' voor meer zachtheid en uitstaan de grootste leugen is.

Doorbreek oude patronen

Iets in je duwt je steeds weer terug in altijd aanstaan. Tijd om dat samen blijvend te doorbreken.

3 Relaxoholic stappen

Je leert de 3 essentiële acties uit mijn "Relaxoholic Methode" voor per direct meer rust in je leven.

Negatief gevoel doorbreken

Je leert afkomen van twijfel en onrust zodat je nu wel echt even kunt niksen zonder schuldgevoel.

Flow tijdens moeilijke acties

Je ontdekt hoe je met flow je doelen bereikt, en wanneer je juist heel bewust geen flow wilt ervaren.

Jeanet ging je voor

Een miljoenenbedrijf, financiële vrijheid, veel succes gecombineerd met moederschap en slow living.

Daar zat ik dan, huilend aan het zwembad.

De jaren ervoor had ik keihard gewerkt om een succesvol bedrijf te bouwen. Samen met mijn man reisde ik de wereld over. We konden businessclass vliegen, luxe villa's huren en hadden vrijheid in overvloed.

En toch, was ik ongelukkig...

Ik voelde me constant opgejaagd. Alsof ik altijd iets moest 'doen'. Er was ook altijd wat te doen, als ondernemer. Er moest geld verdiend worden, content gemaakt worden, cliënten geholpen worden. Het gaf me heel veel voldoening, al dat werk. Het werk zelf was echt niet het probleem.


Het altijd 'aan' moeten staan was het probleem.

Ik wilde helemaal niet altijd 'jagen' op geld. Ik wilde niet het gevoel hebben iedere maand weer opnieuw te moeten beginnen met omzet draaien. Ik wilde niet van 's morgens tot 's avonds werken, al werkte ik met plezier.


Ik wilde gewoon meer rust. Vaker een relaxt gevoel.

Meer leren 'niks doen' zonder meteen een schuldgevoel te hebben. 
Die 80-100 urige werk weken gaven veel zakelijk succes, maar van binnen voelde ik me altijd onrustig. Dat moest anders.

Ik was altijd 'nuttig bezig'. Als ik tijd over had luisterde ik nuttige podcasts, las ik boeken om meer te leren of volgde ik cursussen. De laatste keer dat ik echt helemaal niks hoefde te doen van mezelf, kon ik me niet herinneren.

Ik had een prachtig leven, een succesvolle carriere en alles waar we keihard voor gewerkt hadden.

Maar van binnen bleef dat knagende gevoel van onrust. 
Het gevoel altijd wat te moeten doen, nooit echt kunnen stilstaan en genieten van wat er is. 

Daar aan het zwembad in Bali in 2018 besloot ik het roer om te gooien. Ik ging leren meer tot rust te komen.Die stemmetjes die me bleven vertellen dat ik dan 'nutteloos bezig was' leerde ik doorbreken.

Eindelijk ontdekte ik de sleutel tot uit leren staan zonder onrust, en doorlopende zakelijke groei met een altijd relaxt gevoel.

Ik ontdekte de wereld van en/en, van hard en zacht, aan en uit.


Zo werd de Relaxoholic Methode geboren. Speciaal voor ondernemers zoals ik vroeger was. En die nu ook klaar zijn voor de ideale balans tussen aan en uitstaan.


Die interne rust en kalmte willen voelen, zonder in te moeten leveren op extern succes en rijkdom, dat is waarbij ik je begeleid.

jeanet-investeerder

Wat er gebeurde toen ik vaker 'uit' ging staan

Alleen door een bewuste keus zul je aan- en uitstaan in balans krijgen.

Klinkt makkelijk, dat weet ik. Maar je woorden en gedachtes bepalen hoe jij naar je eigen leven kijkt. En wat je dus voor waarheid voor jezelf creëert. 

Mijn verhaal was altijd dat ik pas succes kon hebben als ik hard werkte.
Rust nemen en niks doen kon in mijn ogen niet samengaan met succesvol zijn.

Tot ik besloot mijn eigen verhaal te herschrijven.
Ik wilde heel graag de harde en zachte kant van het leven hand in hand laten gaan.

Ik wilde effectief 'aanstaan' zodat ik wel mijn miljoenenbedrijf kon runnen en jaarlijks meer resultaat kon behalen.
En ik wilde echt uit kunnen staan zodat ik volledig kon onthaasten.

  • Het leek me prachtig om sommige dagen of momenten vol gas te gaan, dat is nou eenmaal iets waar ik van houd en goed op ga. Geld verdienen, succesvol zijn.
    En andere momenten in mijn zachtheid te stappen en de boel de boel te laten, spirituele verdieping te vinden en echt in te checken bij het slow-living leven.

  • En die balans vond ik, jaren geleden al. En is nu gevormd tot mijn 'Relaxoholic Methode'. Waarin ik je leer aanstaan zodat je meer resultaat behaalt dan je tot nu toe gedaan hebt, en leert uitstaan zodat je in een oase van rust en kalmte terecht komt.

Het kan echt anders. En ik ga je laten zien hoe je voor eens en voor altijd af kunt rekenen met altijd aanstaan en steeds terugvallen in je harde kant.

Zodat je het leven leeft waar je én succesvol én relaxed bent, waar je je harde én je zachte kant ideaal in balans hebt.

Succes én slow living

Ja. Het kan echt. Mijn naam is Jeanet Wolf en wellicht ken je me wel van Lifestyle of Business. Dat was echter niet mijn eerste bedrijf, want daarvoor heb ik een bedrijf gehad in de paardenwereld, maar ook een diëtisten- en bikinifitness bedrijf. Lange dagen werken, weinig ruimte voor rust en ook voor spiritualiteit was er geen tijd. 


Ik zat altijd in mijn harde meer mannelijke kant, en was heel bang dat meer zachtheid en meer flow mijn succes zou verpesten. 

En op lange termijn sloopte dat me. 


Ik besloot het anders te doen en bewust meer zachtheid en rust in mijn leven te brengen. Zo ontstond mijn Relaxoholic Methode.

Sindsdien run ik met een team het miljoenenbedrijf en ben ik naast mijn 2 werkdagen vooral moeder, moestuinier en heb ik slow living leren omarmen.

Op de dagen dat ik niet werk, volg ik onze flow. We doen waar we zin in hebben, zonder altijd 'nuttig' te moeten zijn. Zodat ik veel met mijn kinderen ben, voldoening haal uit al mijn dagen en op de werkdagen volle focus heb op aanstaan en resultaat.

De wereld van en/en bestaat, en ik neem je er in mee.

Zij gingen je voor

Eye-opener
Ik liep al maanden vast in mijn eigen patronen. En hoewel ik wist dat het anders moest, wist ik niet waar ik moest beginnen. Het is ongekend hoeveel waarde Jeanet geeft in een praktisch gratis cursus, dit zou namelijk echt niet zo goedkoop moeten zijn. Dankjewel Jeanet, voor je openhartigheid en waardevolle lessen!

Anna, Haarlem
Game changer
Hoeveel er kan veranderen met slechts een paar video's... Jeanet leeft het en snapt het helemaal. Als voormalig coach kan ze heel duidelijk uitleggen wat er precies gebeurt en ze maakt ingewikkelde dingen tastbaar. Met alleen deze video's heb je al meer dan genoeg om aan de slag te gaan. 
Frederiek, Amsterdam

Persoonlijke groei

Als je denkt dat je de meeste boeken al hebt gelezen en weinig nieuwe dingen hoort: doe deze challenge. Echt ongekend hoeveel deze vrouw kan veranderen in een paar dagen tijd. Heel veel bewondering voor en vooral zin om het toe te passen in het echte leven! Hier ga ik echt het verschil mee kunnen maken naar een vrijer en rijker leven!

Tim, Zwolle

Ons wordt geleerd dat je óf  hard en zakelijk óf zacht en spiritueel bent. Dat je óf aanstaat voor succes óf uitstaat zonder succes.

En zolang je deze onzin blijft geloven, is dat je waarheid. Laat mij je helpen een andere realiteit te zien. Waarin hard en zacht, aan- en uitstaan juist prachtig samengaan.

Ja, ik wil mezelf meer gunnen (nu 90% korting!) MAAR 14,95
Levenslang toegang en je kunt direct starten

In 5 stappen weer in balans

Stap 1: We voegen bewust druk toe

Geen grotere leugen dan de 'doe minder, haal druk weg en je zult meer rust ervaren' leugen. Hoe meer zachtheid je toevoegt, zonder bewust druk toe te voegen op bepaalde vlakken. Hoe zwaarder het leven voelt en hoe meer je 'aan' zult moeten blijven staan.


Stap 2: Oude Schaduwen doorbreken

Het stemmetje in je hoofd waardoor je steeds weer vervalt in keihard werken, altijd aan staan, nooit niets kunnen doen en onrust van binnen, komt vanuit dieperliggende schaduwen. Alleen 'meer rust nemen' en 'agenda leger plannen' is absoluut niet de manier voor meer zachtheid en rust.

Stap 3: Doorbreek je innerlijke saboteur 

Iets in jou heeft tot nu toe geloofd dat je niet in staat bent meer in je zachte kant te zitten terwijl je ook je harde kant er laat zijn. Waarbij je aan en uitstaan, hardheid en zachtheid prachtig combineert. Pas als we dat samen doorbreken kun je uit je patroon van hardheid en altijd aanstaan stappen.


Stap 4: Negatief gevoel doorbreken

Negatieve ervaringen, vervelende opmerkingen of negatieve gedachtes kunnen je weer in je oude, niet wenselijke patronen van 'gewoon altijd doorgaan' terugslingeren. Ik geef je 1 onmisbare tool om effectief negatieve gedachtes en gevoelens te doorbreken. Zodat je innerlijke rust gaat ervaren. 


Dag 5: Flow is niet altijd wenselijk

Flow volgen klinkt goed en voelt goed. Idealiter wil je die zo veel mogelijk volgen en ik leer je hoe. Maar er is een grote valkuil. Namelijk dat je op sommige momenten juist absoluut niet je flow moet volgen. Waarom en hoe dat zit leer ik je. 


€ 97,-
€ 14,95

Tijd om te leren 'uit' staan?

Direct na aanmelden heb je toegang en kun je aan de slag!

En je hebt ook nog eens levenslang toegang dus kunt het lekker op eigen tempo volgen.

jeanet en john

Tijd voor balans in aan- en uitstaan?

Ik nodig je graag uit om te leven als een Relaxoholic.. Waar je niet altijd maar 'aan' staat maar én én kunt hebben: Focus en rust, aan en uit, interne rijkdom en externe rijkdom Waar we je harde en zachte kant prachtig in balans krijgen.


In 5 dagen neem ik je mee in een wereld waar we dat mogelijk maken.

Dit is de eerste stap. Doe je mee?

Veelgestelde vragen op een rijtje

Leer je me meer tot rust komen?

Zeker. Deze mini cursus is opgedeeld in enkele stappen.

We ontdekken en doorbreken de onderliggende oorzaken van moeite met 'uitstaan'.
Je krijgt 3 concrete acties/opdrachten om per direct meer rust in je leven te krijgen.
Er zitten enkele bonus video's bij om je aan/uit balans te versterken zodat je na de cursus nog altijd je doelen behaalt maar met veel meer rust en ontspanning (zonder schuldgevoel).

Is dit geschikt voor mij?

Als jij je herkent in 'moeite met niks doen', dan zeker.

Mijn doelgroepen zijn drukbezette ondernemers die graag meer willen 'leven', en vaker uit willen staan zonder in te leveren op succes.
En moeders (vaak ondernemende moeders) die veel op hun bordje hebben en zichzelf simpelweg willen gunnen vaker 'de boel de boel te laten'.

Krijg ik ook opdrachten zodat ik echt actie onderneem?

Absoluut. Ik geef je 3 concrete opdrachten mee uit mijn 'Relaxoholic methode'. Zodat je ook daadwerkelijk resultaat ervaart van deze cursus.

Is het een soort planningscursus?

Nee. Het is een cursus waarin jij leert ontdekken waarom je nu zo'n moeite hebt met 'niks doen'. We ontdekken jouw oorzaak van altijd aanstaan, de oorzaak van dat onrustige gevoel als je besluit even niks te doen. We doorbreken je oude patronen zodat je uit de ratrace stapt en meer in het slow living stapt, zonder in te moeten leveren op zakelijk/financieel succes. 

Ik twijfel of ik wel echt de tijd neem hiervoor...

Hmm ja dat is wel een begrijpelijke twijfel inderdaad. Dat is (helaas) ook een grote reden dat de meeste mensen nooit leren 'uit staan'. Omdat het even start-tijd en energie kost en er altijd dingen te doen zijn. 

En dat is de hele ironie hiervan... Je neemt niet de tijd om te leren uit-te-staan. Je wacht tot het 'rustiger wordt' voordat je aan je aan/uit balans gaat werken. Maar... dat uitstaan komt pas als je hier ACTIEF actie op onderneemt...

Ik schat in dat je zo'n 1.5 uur alle info gehoord hebt in de cursus die nodig is om direct meer tot rust te komen.

Ik denk dat je t beste kunt inschatten voor jezelf of je ergens de komende weken gespreid de video's kunt/wilt luisteren.
Het zijn korte video's van enkele minuten, gevolgd door een concrete actie zodat je meteen resultaat merkt.

Je hebt trouwens lifetime toegang, dus nu gebruik maken van de 90% korting is slim, ook al volg je de cursus pas over enkele weken

Leer aan- en uitstaan combineren in 5 dagen

audio-cursus