Gratis audio cursus om bovengemiddeld te worden
GRATIS audio cursus šŸ”Š

Klaar Met Stress over Financiƫn, Altijd Maar Aanstaan, En Het Gevoel Alle Ballen Hoog Te Moeten Houden?

In 7 dagen neemt Jeanet Wolf je gratis mee in de

wereld van bovengemiddeld leven en leert ze je stap voor stap
te transformeren naar een leven waarin jij jezelf meer gunt

Ruige berg (beklimmer)

Waarom bijna niemand de ruige berg overwint, maar waarom dit absoluut nodig is voor succes.

Niet altijd aan staan

Doe minder, behaal meer resultaat. Wel succes, maar zonder de stress.

De kracht van 1%

Er is Ć©Ć©n simpele formule die iedereen met succes beheerst. Ik leer jou die ook.

Ophangen aan je eigen tong

Je eigen woordkeuzes vernielen je kansen. Ik leer je de woorden voor het creƫren van kansen.

Gemiddeld zijn is een keuze

Ontdek het ene model dat direct meer resultaat en minder chaos in je leven geeft. 

Waardig voorbeeld

Met een miljoenenbedrijf, financiƫle vrijheid, deelname aan steenrijk straatarm en een bovengemiddeld leven. Jeanet leeft het.

jeanet-investeerder

Je bent wat je gelooft

Maar je leven laat zien wat je tolereert.

Klinkt makkelijk, dat weet ik. Maar je woorden en gedachtes bepalen hoe jij naar je eigen leven kijkt. En wat je dus voor waarheid voor jezelf creĆ«ert. 

Zolang jij gelooft dat je het niet waard bent om meer thuis te zijn, om meer te verdienen, om meer liefde en verbinding te hebben in je relatie. Dan zal je leven daar ook om blijven draaien.

En dan blijf je rennen in de ratrace die niet alleen doodvermoeiend is, maar die straks ook als een comfortzone gaat aanvoelen. 

Het kan echt anders. En ik ga je laten zien hoe je voor eens en voor altijd af kunt rekenen met beperkende overtuigingen en negatieve patronen. 

Zodat je het leven leeft waar je Ć©n succesvol Ć©n relaxed bent en eindelijk boven dat zeer matige gemiddelde gaat uit komen. (Want echt, daar is het rustiger, fijner en veel luxer.) 

Jeanet audio

Succesvol Ć©n mama Ć©n partner

Ja. Het kan echt. Mijn naam is Jeanet Wolf en wellicht ken je me wel van Lifestyle of Business. Dat was echter niet mijn eerste bedrijf, want daarvoor heb ik een bedrijf gehad in de paardenwereld, maar ook een diĆ«tisten- en bikinifitness. Lange dagen werken, weinig ruimte voor rust en ook voor spiritualiteit was er geen tijd. 


En op lange termijn sloopte dat me. 


Ik besloot het anders te doen. Sindsdien ben ik algemeen directeur van ons bedrijf en bepaal de koers, voor de rest van de taken hebben we een prachtig team. 

Langzaamaan kwam er rust en ruimte terug om weer te creƫren.

En zo is de University of Excellence uiteindelijk geworden zoals hij nu is. De plek voor mannen en vrouwen die ook willen excelleren.

Die weten dat er altijd een volgend level is en die willen groeien. 

Zij gingen je voor

Eye-opener
Ik liep al maanden vast in mijn eigen patronen. En hoewel ik wist dat het anders moest, wist ik niet waar ik moest beginnen. Het is ongekend hoeveel waarde Jeanet geeft in een gratis cursus, dit zou namelijk echt niet gratis moeten zijn. Dankjewel Jeanet, voor je openhartigheid en waardevolle lessen!

Anna, Haarlem
Game changer
Hoeveel er kan veranderen met slechts een paar video's... Jeanet leeft het en snapt het helemaal. Als voormalig coach kan ze heel duidelijk uitleggen wat er precies gebeurt en ze maakt ingewikkelde dingen tastbaar. Met alleen deze video's heb je al meer dan genoeg om aan de slag te gaan. 
Frederiek, Amsterdam

Persoonlijke groei

Als je denkt dat je de meeste boeken al hebt gelezen en weinig nieuwe dingen hoort: doe deze challenge. Echt ongekend hoeveel deze vrouw kan veranderen in een paar dagen tijd. Heel veel bewondering voor en vooral zin om het toe te passen in het echte leven! Hier ga ik echt het verschil mee kunnen maken naar een vrijer en rijker leven!

Tim, Zwolle

Ons wordt geleerd 'dat je niet alles kunt hebben'

En zolang je deze onzin blijft geloven, is dat je waarheid. Laat mij je helpen een andere realiteit te zien. 

Zo transformeer je in 7 dagen

Dag 1: de ruige berg van het gemiddelde
Op de eerste dag neem ik je mee in hoe je daadwerkelijk je doelen kunt bereiken door jouw ruige berg samen te beklimmen. Hoe hoog is die, hoe ziet hij eruit en wat wordt de strategie?


Dag 2: Niet altijd aan staan

Ik leer je minder te doen, voor een grotere impact. Meer rust en ruimte voor dat wat belangrijk is binnen je dagen. Of dat nou voor jezelf of voor je gezin is, we maken tijd voor jouw prioriteit. 

Dag 3: Alle procentjes tellen

Wil je excelleren, jezelf meer gunnen en bovengemiddeld zijn? Dan moet je werken volgens de formule die de meest succesvolle mensen door en door kennen en leven.


Dag 4: Het model voor verandering

Meer doen van wat werkt. Ik deel het model dat je zal helpen bovengemiddelde resultaten te behalen, jezelf meer te gunnen en je doelen te bereiken met een kalm gevoel.


Dag 5: Ophangen aan je eigen tong 

Je manier van spreken bepaalt je gedachtes, je acties en daarmee je resultaat. Je kunt jezelf en je droomleven dus saboteren door de woorden die je gebruikt. Maar dat betekent ook dat je het om kunt draaien.


Dag 6: Je antwoord ligt in stilte

Stop met piekeren en geef je brein rust. Ik geef je de handvatten om rust in je kop te krijgen. Zodat je eindelijk helder krijgt wat je wil en hoe je daar gaat komen.


Dag 7: Gemiddeld zijn is een keus

Leuk om te horen of niet: het leven dat je nu hebt en de plek waar je staat? Dat is een resultaat van de keuzes die je tot nu toe hebt genomen. En dat wil zeggen dat je ook de kracht hebt om andere keuzes te maken.

jeanet en john

Wat heb je te verliezen?

Ik nodig je graag uit om te leven volgens een hoge standaard. Waar interne en externe rijkdom samenkomen. Waar je niet altijd maar 'aan' staat maar Ć©n Ć©n kunt hebben. 

In 7 dagen neem ik je gratis mee in een wereld waar we dat mogelijk maken. Een wereld die ook voor jou mogelijk is. 

Dit is de eerste stap. Doe je mee?

Start gratis en transformeer in 7 dagen

audio-cursus
Krijg toegang
Luister wanneer het uitkomt