Online Cacao Ceremonie: Voor Mensen Die

Niet Meer Altijd ‘Aan’ Willen Staan

Vind in 2 dagen de balans tussen de harde en zachte kant van het leven

1300+

Mensen gecoacht

54

Cacao deelnemers begeleid

11 jaar

Jaar coach ervaring

Het was 2018, ik zat huilend aan het zwembad in Bali. John, mijn man, en ik runden ondertussen 3 jaar ons bedrijf samen.

In die drie jaar dat we samen waren nam ik steeds meer de ‘jaag-rol’ op me. Ik was verantwoordelijk voor sales, voor geld verdienen, voor de meer harde kant van ondernemen.

Alles in mijn leven voelde ‘hard’.

Eigenlijk wilde ik heel graag meer op de flow van het leven mee. Maar ik zag geen enkele manier meer om dat voor elkaar te krijgen, zonder dat alles zou instorten.

Ik zocht zachtheid in het leven, maar niet op een manier waarbij ik niet meer zou werken of stuurloos door het leven en bedrijf zou gaan.

Ik zocht juist een manier waar ik enerzijds strategisch kon ondernemen en veel geld zou verdienen. En waar ik anderzijds veel meer tijd zou hebben om mijn intuïtie te volgen en verder de spirituele wereld zou ontdekken.

Ik miste balans tussen het harde en zachte van het leven.

Toch was ik bang dat wanneer ik meer de zachte kant in me zou ontwikkelen, mijn ambitieuze kant zou verdwijnen. Dat was een tweestrijd waar ik steeds inzat. Ik wilde graag en/en. Hard en zacht. Ambitieus en vanuit flow. Zakelijk en spiritueel.

De vraag die bleef opspelen was ‘Hoe vind ik de balans tussen aan- en uitstaan, hard en zacht, jagen en kalmte, mannelijke en vrouwelijke energie?’.

Ik besloot het te gaan ontdekken en was ervan overtuigd dat beide werelden hand in hand konden gaan. Het bleek een hele zoektocht te zijn, waar op het oog maar weinig me voorgingen. Het was of heel zacht en spiritueel. Of heel hard en zakelijk.

In de jaren die volgden woonde ik een week in een Ashram in Bali, deed ik veel Ayahuasca ceremonies, dompelde ik me onder in de wereld van spiritualiteit, intuïtie en flow.

En ondertussen bleef ik bouwen aan ons, ondertussen, miljoenenbedrijf, bleef ik ambitieus en liet ik ook het materialistische van het leven verder groeien.

De combinatie bestaat. De wereld van hard en zacht, mannelijk en vrouwelijk, zakelijk en spiritueel. Ik vond de combinatie in de wereld van Cacao Ceremonies.

Waarbij het plantmedicijn Cacao me heeft geholpen om de zachtheid in mezelf zo te ontwikkelen, dat ik na jaren eindelijk de balans vond. Waar hard en zacht samen zijn gekomen, waar ‘aan’ en ‘uit’ staan elkaar afwisselen.

En waarbij het eindelijk compleet voelt.

Cacao Ceremonies zijn ondertussen mijn manier geworden om mensen als jij te begeleiden. Waarbij ik Performance Coaching, graven naar onwerkbare patronen en de magie van de spirituele cacao ceremonie laat samenkomen.

Dat doen we samen in het Cacao Alchemy Weekend.

Waarin we het beste van beide werelden laten samenkomen.

Zet je op de wachtlijst
Gemakkelijk thuis te volgen

Waar krachtig & spiritueel samenkomen

Heb je steeds vaker het gevoel dat je alsmaar harder aan het rennen bent, maar niet vooruit komt? Dat je standaard schiet naar nóg harder doorgaan en altijd aanstaan? Dat is niet zo gek. Je ziet al die kansen en je wilt ze allemaal grijpen. Maar wat als we zakelijk en financieel succes gaan combineren met meer kalmte en spirituele diepgang? Waar Aards, Pragmatisch en Spiritueel en ietwat Zweverig allemaal krachtig samenkomen?

Doe mee in mijn Cacao Alchemy Weekend, waar we beide werelden prachtig laten samenkomen.

Wie is Jeanet Wolf?

Je kent me wellicht van Lifestyle of Business. Het miljoenenbedrijf waar ik samen met mijn man - John - ondernemers coach naar het bouwen van een bedrijf waarin ze meer misbaar zijn en minder missen van het leven. 

Maar ik ben veel meer dan dat. 

Zo heb ik meerdere succesvolle bedrijven gebouwd, run ik een team van 15 medewerkers, ben ik actief in het crypto-traden en investeer ik in vele assets.

Maar, ik heb ook een week in een Ashram in Bali gewoond. Ben vanuit de Pyramids of Chi in Bali opgeleid tot cacao ceremonie leidster. Heb vele ayahuascareizen, zweethut-ervaringen en cacao ceremonies ervaren.

Als moeder van 2 jonge kinderen is het 'uit' kunnen staan nog veel belangrijker dan ooit. Maar zo makkelijk als dat me nu afgaat, ging dat vroeger niet.

Ik struggelde met hard/zacht, waarbij ik vooral altijd 'aan' stond en meer vanuit de mannelijke energie door het leven ging. Het bracht veel financieel succes maar ook een bepaalde leegte.

Want waar ik eerst voornamelijk in de harde kant van het ondernemen zat, ben ik me sinds 2018 veel meer gaan ontwikkelen in de zachte en spirituele kant.

Er miste een innerlijke rust en kalmte, die ik nu iedere dag kan omarmen. Waar ik nog altijd op de dagen dat ik werk volle focus op mijn strategische, pragmatische kant gericht ben, en met veel succes. En waarbij ik op de andere dagen diepgang en kalmte gevonden heb waardoor ik nooit meer het gevoel heb altijd 'aan' te moeten staan.

Zij gingen je voor

Jouw begeleiding was de beste die ik tot nu toe heb ervaren

Jouw begeleiding was de beste die ik tot nu toe ervaren heb.

Hoe je ons meenam in de wereld van Cacao, Sjamanisme en hoe je alles combineert... I was mindblown! Zo rustig en vol vertrouwen. Het is te horen dat je echt meent wat je zegt. Echt verbonden bent met de elementen. Het kwam heel diep binnen. Het transformeert

Luciana - cacao facilitator in Bali (250+ ceremonies begeleid voor duizenden mensen)
Waanzinnige opbouw

Ik heb eerder cacao ceremonies gedaan welke allemaal prachtige elementen hadden. Maar deze ceremonie van vandaag bij jou is van een nieuw niveau. De opbouw, de samensmelting van sjamanisme en heilige plant medicijn, de stilte, de muziek, begeleiding: Het bracht me meer dan ik had kunnen wensen.

Chanel - deelneemster online cacao ceremonie
De rust was wat ik nodig had
De stilte en rust die je toevoegt in de ceremonie is heel fijn. Ik zie veel ceremonies met constante muziek en sharings. Maar dit met jou waar we veel naar binnen konden keren en ook echt die stilte konden ervaren, terwijl ik voelde dat je er altijd was om me te begeleiden, maakte diepe dingen los.

Meg - deelneemster online cacao ceremonie

Vaak moet je even echt stil gaan staan,
om te ontdekken welke richting je op moet gaan.

Wat is een cacao ceremonie?

Cacao is een voorbeeld van een plantmedicijn met een helend effect. Waarbij cacao als de zachtste en meest subtiele wordt gezien. Er zijn bijvoorbeeld ook plant medicijnen zoals Ayahuasca. Die ervaar je veel intenser. Met cacao ben je gewoon volledig aanwezig in het hier en nu.

Geen zorgen, het is 100% veilig en met mijn begeleiding ga je ervaren hoeveel inzicht het je kan geven. 

Met de juiste muziek, woorden, geuren, meditaties en sjamanistische tools, begeleid ik je naar die dingen die in jou spelen. Stilstand en rust is wat we omarmen, en cacao helpt om meer open te staan en op een liefdevolle manier te ontdekken wat je los te laten en (opnieuw) te omarmen hebt.


Zet je op de wachtlijst
Ervaar en ontdek het zelf

Wat de Online Cacao Alchemy
Ceremonie zo speciaal maakt

'Down to earth' & spiritualiteit 

Je leert over het plant medicijn cacao en je krijgt prachtige verdieping in het sjamanisme. We gaan het denken en voelen samenbrengen.

Begeleiding door ervaringsdeskundige

Ik was 'hard' ik was 'mannelijk' ik was 'rammen en beuken'. Maar, ik heb in alle jaren begeleiding van sjamanen en spiritueel leraren geleerd hoe ik zachtheid en spiritualiteit integreer in mijn leven. Als Cacao Ceremonie Leidster opgeleid vanuit Pyramids of Chi in Bali neem ik je aan de hand.

Een dagdeel volledig voor jou

In de 4 uur durende live online ceremonie via zoom neem je de tijd voor jou. Zonder afleiding. Zonder moeten. Zonder verwachtingen. Je kunt volledig gaan ervaren wie jij ten diepste bent, wat je wilt in dit leven, in jouw dagen.

Online cursus ter voorbereiding

Om de ceremonie zo fijn mogelijk te doorlopen, begeleid ik je in de week ervoor. In een paar minuten per dag leer je de achtergrond van dat wat we gaan doen iets meer kennen. Zodat je je geest en lijf klaar maakt voor de ceremonie.

Online in een groep met gelijkgestemden

Ik geloof erin dat niets toeval is en dat we de mensen op ons pad tegenkomen die ons verder brengen. Dat zal ook gelden voor de andere deelnemers. Als je wilt kan het anoniem, maar het fijnste is om die volledige verbinding aan te gaan met elkaar. We gebruiken Zoom. 

Duidelijke begeleiding vooraf, tijdens en na

Vooraf leer ik je in een paar minuten per dag de achtergrond van sjamanisme en cacao. Tijdens de ceremonie ben ik er om je te begeleiden in alle processen. Naderhand ontvang je een afsluitende video, zodat je leert hoe je alles wat je leerde en ontdekte binnenin jezelf, kunt integreren.
Duidelijke boodschap met een humoristisch randje
Spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en kennis gebracht met een duidelijke boodschap en een humoristisch randje. Je zal de confrontatie met jezelf aan moeten gaan, want Jeanet geeft je zulke duidelijke handvaten en feiten, dat je er niet meer van weg kan kijken 😊

Anne 
Kennis en informatie van onschatbare waarde!
De combinatie van zelfontwikkeling, spiritualiteit, 'relaxed vlammen' en af en toe een keiharde spiegel maakt dat ik continu getriggerd word om haar trainingen te volgen. Alle informatie en kennis die gedeeld word is van onschatbare waarde! Jeanet weet waar ze over praat, is duidelijk maar bovenal altijd eerlijk. Geen nonsense maar serieuze content!
Ananda
Veel bewuster van mijn gedachten en mijn invloed hierop
Ik ben mij veel bewuster van mijn gedachten en de invloed hierop. Ik kan niet meer met een oordeel naar iemand kijken door jouw cursus, zonder het eerst op mezelf te betrekken. Dank je wel!

Marielle

Groeien kan alleen met sterke wortels

Iedereen loopt op een bepaald punt wel eens vast. Of dat nou zakelijk of persoonlijk is. We zijn dan vaak geneigd om maar nóg harder te werken of 'gewoon even door te zetten'. Terwijl de antwoorden dan juist liggen in een stukje stilte en rust. 

Pas als je echt tot stilstand komt, echt in stilte bent, kun je horen wat dat stemmetje in jezelf echt te zeggen heeft. Stilte is een van de krachtigste manieren om de balans in jezelf te herstellen.

Daarom gaan we twee dagen aan de slag. Een dag die gericht is op het externe en een dag die gericht is op het interne.

Lees verder voor de planning.

Maak kennis met krachtige stilte

Voor harde werkers die altijd 'aan' staan en naast succes nastreven

nu ook aandacht willen geven aan hun innerlijke en spirituele wereld

De planning

Voorbereiding

Ik neem je volledig aan de hand in hoe je optimaal voorbereidt

Hoe maak je thuis de ceremonieruimte klaar om tijdens de Online Cacao Ceremonie echt de diepte in te kunnen?

Wat kun je doen om het Sjamanisme te begrijpen en daarmee te omarmen in de ceremonie?

Hoe gaat een cacao ceremonie in zijn werk en wat kun je verwachten?

Alle vragen nemen we door en ik leer je over Cacao, Sjamanisme en de diepgang die we gaan creëren samen.

Performance Coaching  

We ontdekken samen aan de hand van rake vragen wat de kern van je terugkerende onwerkbare patronen zijn.
Zaterdag 24 februari
Online via Zoom
Duur: 1.5 - 2 uur
Tijd: 14.00 uur


Als live niet lukt kun je de middag en avond terugkijken ter voorbereiding op de volgende dag.

Dit is nog niet de cacao ceremonie
Het is een sessie waar je de wortels blootlegt zodat we de dag erna echte transformaties doormaken.

Cacao Alchemy Ceremonie

De dag waar het allemaal om draait: de cacao ceremonie Zondag 25 februari
Dit is de Live Online Cacao Ceremonie
Duur ongeveer 4 uur
Tijd: 9.30 - 13.30 uur

Opnames: Terugkijken kan alleen als je live bij de Cacao Ceremonie aanwezig was, ivm privacy.

In de Cacao Ceremonie begeleid ik je met Sjamaanse rituelen, muziek en meditaties.

Een Ceremonie waarin je veel in stilte bent, geleid door de passende muziek om dat wat doorbroken mag worden, ook echt blijvend achter je te laten.

Niet alle dromen zijn bedrog

Bijzondere ervaring
Ik zou willen dat ik dit eerder tegen was gekomen. Wat een verademing en zo bijzonder om inzicht te krijgen in patronen waar ik me nog niet eens bewust van was. Tijd om sommige dingen achter te laten en te werken aan mijn nieuwe realiteit.
Marije

Life changing

Jeanet is de beste gids die je hierin kunt hebben. Ze heeft zowel succesvolle bedrijven, als een gezin en dan ook nog steeds zo in lijn met waar ze zelf voor staat. Enorm veel respect voor en heel fijn om van haar te kunnen leren op deze manier.
Sandra

Iedereen moet dit doen

Dit zou je ieder jaar moeten doen om je oude gewoontes te doorbreken en nieuwe eigen te maken. Twee dagen tijd voor jezelf en je binnenwereld en enorm veel stappen zetten. Aanrader! 
Olivia

Veel gestelde vragen

Wanneer is het?

De live momenten zijn op zaterdag 24 en zondag 25, maar vanaf maandag de 19e hebben we een fijne voorbereiding. Zo ga jij met een goede intentie de week in en kun je toewerken naar het weekend. 

Hoe kom ik aan de cacao?

Wanneer je je hebt aangemeld laat ik je zien waar je de beste cacao kunt bestellen voor de ceremonie. Er zijn verschillende opties, dus je kunt zelf kiezen waar je uiteindelijk je cacao bestelt. 

Ik heb dit nog nooit gedaan, is het eng?

Geen zorgen, een cacao ceremonie is een hele lieve en laagdrempelige manier om tot rust te komen. Uiteraard met de juiste begeleiding die ik je ga geven, kun je ontzettend mooie inzichten hieruit halen. Of je het nu al tientallen keren hebt gedaan, of nog nooit: je bent van harte welkom om het te komen ervaren. 

Ik kan er niet bij zijn, wat nu?

Hoewel we het liefst je erbij hebben, kan het gebeuren dat het echt niet uitkomt. Geen zorgen, je kunt het gemakkelijk terugkijken op het moment dat dat voor jou uitkomt. 

Hoe groot is de groep?

We werken altijd met kleine groepen, zodat het intiem en persoonlijk is. Ondanks dat het online is, zul je voelen hoe hecht de groep is zonder elkaar echt te kennen. 

Meld je aan voor de Cacao Alchemy Ceremonie