MAAK KENNIS MET DE KRACHTIGE STILTE VAN
EEN ONLINE CACAO CEREMONIE

VOOR ONDERNEMERS DIE ALTIJD 'AAN' STAAN EN NAAST (ZAKELIJK) SUCCES NASTREVEN NU OOK AANDACHT WILLEN GEVEN AAN HUN INNERLIJKE & SPIRITUELE WERELD

Ja, ik wil meedoen!

"DOWN TO EARTH, PRAKTISCH EN
DIEPGAAND"

Jeanet is het voorbeeld van 'zachte kracht' voor mij. De belichaming van En/En. Haar succes in de zakenwereld, als ondernemer en investeerder en in de materialistische wereld die ze prachtig combineert met de zachtheid van sjamanisme, cacao en spiritualiteit. En/En bestaat echt. Jeanet is het levende voorbeeld ervan voor mij en ze heeft mij geleerd hoe ik de werelden van 'hard en zacht' kan combineren.


Ik vond het spannend om het pad van spiritualiteit te bewandelen. Door jouw 'down to earth' zijn en praktische insteek, paste het helemaal bij me. Dank je wel voor deze verrijking, Jeanet!

MARLOUS - UIT UTRECHT

Als je jouw zakelijke succes wilt leren combineren met meer spiritualiteit, is dit precies voor jou...

Je ziet overal om je heen de ondernemers of harde werkers die altijd 'rammen en beuken', die slaap inleveren en die - als je eerlijk bent - spiritualiteit en innerlijke processen een beetje belachelijk maken. 


Aan de andere kant zie je spirituele mensen die zweverig zijn, ineens enorm zacht gaan fluisteren als ze praten en voor je gevoel niet echt geven om de 'gewone wereld'.


Beide wil je eigenlijk niet... je wilt een combinatie van beide werelden.


Als succesvolle ondernemer weet je hoe je de materialistische zaken in het leven realiseert.

En je geniet daarvan, wilt dat graag houden. 

Toch mist dat stukje spiritualiteit en innerlijke verbinding wel te veel voor je gevoel...


Maar je hebt geen idee waar te beginnen om die balans te herstellen (of überhaupt vinden...). Je bent zelfs een beetje bang dat je de eerste stapjes binnen spiritualiteit je (zakelijke) succes teniet gaan doen. Maar ervaart ook dat als je niets met je innerlijke wereld gaat doen, je nooit echt de rust vindt die je zo graag wilt vinden. 


Bovendien, stel dat je wél zou durven... Hoe leer je de en/en werelden combineren? Hoe weet je wat bij jou past? Waar moet je mee beginnen?...


Herkenbaar?

Je bent bang dat als je meer met je innerlijke wereld werkt, je niet meer ambitieus kunt zijn
Je voelt dat je spiritueel meer wilt verdiepen maar vindt het lastig om de goede eerste stap te vinden
Je wilt heel graag 'hard en zacht', yin/yang combineren maar weet niet goed hoe
Je voelt je aangetrokken tot spiritualiteit en sjamanisme maar ziet 'het begin' niet echt
Je bent down to earth maar wilt tegelijkertijd veel meer innerlijke rust vinden en spiritueel groeien

Er bestaat zoiets als en/en ;) 

Laat me je meenemen in de wereld van En/En. 
Waarin we een balans vinden van zakelijk succes En spirituele voldoening.
Hardheid En zachtheid. Hard werken En meer kalmte ervaren.


Je ervaart een bepaalde verbondenheid met jezelf die je rust geeft. Alsof je gewoon 'weet' wat de volgende stap is in je leven. Je voelt precies wat jouw pad hier is, zelfs al vind je dat vaak spannend.


Je hebt een combinatie gevonden waarin je in je bedrijf of werk de persoon bent die de gewenste resultaten haalt. Die een bepaalde hardheid, toewijding en focus heeft. Die helemaal niet zweverig is maar gewoon lekker praktisch en down to earth. Je beheerst de 'yang' kant van dit leven.


En waarbij je een innerlijke verbinding voelt met wie je echt bent, met je innerlijke wereld. Je weet dat het in contact zijn met je meer spirituele  kant precies is wat nodig was om dat gevoel van innerlijke rust te gaan ervaren. Je 'yin' kant wil je er ook volledig laten zijn.


Als het muziek zou zijn zou je de ene keer harde stamp-muziek opzetten en de dag erna genieten van klassieke muziek ;)Dat wil ik ervaren!

Lekker praktisch aan de slag met de online cacao ceremonie & cursus

Het is voor het ondernemersbrein, dat altijd 'aan' staat, weet wat hard werken is en houdt van nadenken, fijn om dingen te snappen.


Daarom gaan we niet koud een cacao ceremonie doen maar werken we er samen naar toe. Een week lang kijk je op je eigen tempo de bijhorende online cursus (zo'n 10-15 minuten per dag, 6 dagen lang) over cacao ceremonies, sjamanisme en spiritualiteit.


Waarin ik je klaarstoom om je optimaal voor te bereiden op de ceremonie. Te helpen begrijpen wat je gaat doen. En zorgen we er vooral voor dat je praktische, down to earth uitleg hebt om de volle effecten ervan te ondervinden.

MAAR JEANET, WAT IS EEN CACAO CEREMONIE EIGENLIJK?

In de wereld van spiritualiteit en innerlijke verbinding, zijn er plant medicijnen. Dat wordt zo genoemd omdat deze speciale planten een helende werking hebben.


"Helend" kan in de vorm zijn van fysieke klachten die erdoor aangepakt kunnen worden.
In de vorm van emotionele heling omdat je tijdens ceremonies met deze planten je weggestopte emoties aankijkt.
In de vorm van spirituele heling omdat je jouw levensweg kunt ontdekken.

Cacao wordt gezien als een van de mildste planten die er is, om je te helpen met dit pad.


Trouwens, 'dit is geen financieel advies' zeg ik altijd als ik over investeren praat.

De disclaimer 'dit is geen medisch advies' gooi ik er nu even in ;)


Maar ik leer je er ook alles over in de bijhorende online cursus.
Zodat je precies leert wat het is, wat de effecten zijn en vooral hoe jij er direct resultaat van gaat ondervinden in je leven.

Ik wil graag deelnemen

SOMS MOET JE EVEN HELEMAAL UIT HET BEKENDE,
VOOR NIEUW RESULTAAT

In de voorbereidende online cursus begeleid ik je al richting alles wat er in je speelt. Zodat we tijdens de live online cacao ceremonie samen afscheid kunnen nemen van al het oude dat je niet meer dient.


Ik geloof erg in de kracht van stilte. Vaak moeten we onze mond even houden en gedachtes tot rust brengen, om te ontdekken wat er eigenlijk echt in ons speelt.

Daar help ik je bij.

De gehele voorbereidende online cursus en de live ceremonie heb ik zo ingericht dat we als het ware een subtiele bezem door je innerlijke wereld houden. Eerst eens kijken wat er eigenlijk allemaal verstopt ligt tijdens de voorbereidende online course. Daarna dat wat je niet meer helpt, loslaten via prachtige sjamanistische oefeningen en rituelen tijdens de live online cacao ceremonie. Om daarna tijdens de ceremonie de ruimte die ontstaat, te vullen met overtuigingen, keuzes en gedachtes die je wel helpen.

Ik geloof erg in de kracht van stilte. Vaak moeten we gewoon onze mond even houden en gedachtes tot rust brengen, om te ontdekken wat er eigenlijk echt in ons speelt.

Daar help ik je bij.

We drinken niet chocomelk uit zo'n geel pak trouwens

Deze cacao gebruik ik voor de ceremonies. Heel wat anders dan een bakkie chocomelk uit zo'n geel pak bij de Albert Heijn vandaan ;) 


Waarom dat is, wat het verschil is en waarom dat zo onwijs belangrijk is om de juiste ceremoniële cacao te gebruiken, dat leer ik je allemaal in de voorbereidende online cursus.

Dit doen we met de online cacao ceremonie

We gaan tijdens onze cacao ceremonie samen de verdieping in met jouw innerlijk weten. In ons ligt alles opgeslagen dat we nodig hebben om precies te worden wie we willen zijn. Ik geef je heel praktische handvatten, gooi er een vleugje humor en lichtheid in en breng alles heel down to earth. Terwijl ik je begeleid in het ontdekken wat er in je speelt en we diepe innerlijke processen aangaan.

 • Je gaat ontdekken hoe je contact maakt met dat wat er nu in je speelt, wat heb je tot nu toe teveel genegeerd?
 • Je maakt op een zachte manier kennis met spiritualiteit via de cacao ceremonie
 • Je leert over sjamanisme, verbinding met alles om ons heen en hoe het jouw leven kan voorzien van meer rust en overgave
 • Je blijft altijd 'aanwezig' tijdens de ceremonie omdat cacao je niet in een andere wereld brengt zoals bij andere plant medicijnen gebeurt
 • Je leert hoe de en/en wereld er voor jou uitziet, wat voor jou de ideale yin/yang balans is in dit leven en hoe je dat in de praktijk brengt

Ervaringen van eerdere deelnemers

"Jouw begeleiding was de beste die ik tot nu toe ervaren heb"


Hoe je ons meenam in de wereld van cacao, sjamanisme en hoe je alles combineert... i was mindblown! Zo rustig en vol vertrouwen, het is te horen dat je echt meent wat je zegt, echt verbonden bent met de elementen. Het kwam heel diep binnen. Het transformeert."

Luciana - cacao facilitator in Bali (250+ ceremonies begeleid voor duizenden mensen)
"Waanzinnige opbouw"


Ik heb eerder cacao ceremonies gedaan welke allemaal prachtige elementen hadden. Maar deze ceremonie vandaag bij jou is van een nieuw niveau. De opbouw, de samensmelting van sjamanisme en heilige plant medicijnen. De stilte, muziek, begeleiding. Het bracht me meer dan ik had kunnen wensen.
Chanel - deelneemster online cacao ceremonie
"De rust was wat ik nodig had"


De stilte en rust die je toevoegt in de ceremonie is heel fijn. Ik zie veel ceremonies met constante muziek en sharings. Maar dit met jou waar we veel naar binnen konden keren en ook echt die stilte konden ervaren terwijl ik voelde dat je er altijd was om me te begeleiden, maakte diepe dingen los.
Meg - deelneemster online cacao ceremonie

VAN 'HARD EN MANNELIJK' NAAR
DE IDEALE HARD/ZACHT BALANS

Ik dacht jaren lang dat ik moest kiezen. Zakelijke groei en succes of spiritualiteit. Beide zaten in me. Zitten in me. De harde en de zachte. De ambitieuze en de flierefluiter. Door de omgeving waar ik in terecht kwam, vanuit onder andere de bodybuilding wedstrijden die ik deed en de zakenwereld waarin ik me omringde met succes en status, drukte ik de zachte kant weg.


Na jaren 'rammen en beuken' bereikte ik het succes dat ik wilde. Veel financieel succes. Deelname in Steenrijk Straatarm op tv. Uitgenodigd in vele interviews. Dat stukje leven wel ongeveer uitgespeeld.


Tegelijkertijd merkte ik dat er iets knaagde. Wat ik ook deed, de aantrekkingskracht tot spiritualiteit was er altijd.


Ik ging 'stiekem' naar ayahuasca ceremonies, zweethutten, het stilte klooster en een ashram in Bali. Ik deelde weinig tot niets met de buitenwereld op de echt naaste mensen om me heen na.


Ik was bang dat als ik mijn spiritualiteit zou tonen, mijn zakelijke succes zou instorten. Maar het knaagde.


Er was altijd een bepaalde onrust, een bepaalde leegte. Heel vaak speelde de vraag 'is dit het nou?' door m'n hoofd. 


Tot ik de zachte kant in me meer ging omarmen. Dat stuk niet meer 'slecht' maakte of wegstopte.


Tot ik mezelf de ruimte gaf om te ontdekken dat ik niet hoefde te kiezen.


Pas toen ik juist ook mijn innerlijke weg volgde en de wereld van En/En betrad - hard EN zacht, zakelijk EN spiritueel - ontdekte ik dat er overvloed op alle vlakken tegelijkertijd mogelijk is.

Van buiten EN van binnen.

€ 199,-
Introductie prijs € 88,88

17 september 2022, 10.00 - 14.00 uur
Online Cacao Ceremonie & cursus

Een online cacao ceremonie via zoom in groepsvorm, zodat je spiritualiteit op een zachte manier in je leven laat, meer rust en verbinding ervaart. En ontdekt wat er in jou speelt. Waarbij je het plant medicijn cacao en de kracht van stilte, muziek en sjamanisme laat leiden. 


In de week vooraf: Toegang tot de online cursus waar je leert over cacao, ceremonies en sjamanisme. In de besloten community begeleid ik je de week vooraf binnen sjamanisme om optimaal voor te bereiden.
En deelname aan een live online cacao ceremonie van 3.5 uur op 17 sept.


Datum: zaterdag 17 september live ceremonie

Community week: Voorbereidende week 10-17 sept voor optimale voorbereiding op de ceremonie via videocursus + besloten community

Tijd: Start live ceremonie om 10 uur, eind rond 14 uur

Tip: Reserveer 30-60 minuten voor de ceremonie om rustig te kunnen starten

Waar: Besloten community + Zoom 


Wat deze Online Cacao
Ceremonie zo speciaal maakt

We combineren 'down to earth' en spiritualiteit 

Je leert over het plant medicijn cacao en je krijgt prachtige verdieping in het sjamanisme, zodat je praktische handvatten hebt om het in je dagen door te voeren. Terwijl we ook diep naar binnen kijken en contact maken met dat wat er in jou speelt en op reis gaan in onze innerlijke wereld. Het denken en voelen samenbrengen.

Begeleiding van iemand die het pad bewandeld heeft

Ik was 'hard' ik was 'mannelijk' ik was 'rammen en beuken'. Ik run een bedrijf met 12 medewerkers, ben investeerder, crypto-trader en ken rijkdom. En, ik heb in alle jaren begeleiding van sjamanen en spiritueel leraren geleerd hoe ik zachtheid en spiritualiteit integreer in mijn leven. Waardoor ik ook rijkdom van de innerlijke wereld ken en belichaam. Als teacher bewandel ik de weg van 'het materialistische' en 'innerlijke verbinding en spiritualiteit'.

Een dagdeel volledig voor jou

In de 3.5 uur durende live online ceremonie via zoom neem je de tijd voor jou. De tijd voor wat er in jou speelt. Zonder afleiding. Zonder 'moeten'. Zonder verwachtingen. Je kunt volledig gaan ervaren wie jij ten diepste bent, wat je wilt in dit leven, in jouw dagen. Je neemt de tijd om uit het dagdagelijkse te stappen en even tot stilstand te komen. Vooraf leer ik je precies hoe je de ideale ceremonie-plek thuis maakt.

Online cursus ter voorbereiding op de ceremonie

Om de ceremonie zo fijn mogelijk te doorlopen, begeleid ik je in de week ervoor via video's. In een paar minuten per dag leer je de achtergrond van dat wat we gaan doen iets meer kennen. Zodat je je geest en lijf klaar maakt voor de ceremonie. Zodat je weet wat je kunt verwachten en je er het maximale uit kunt halen. De online cursus rondom het plant medicijn cacao en sjamanisme is praktisch en diepgaand.

Online via zoom in een groep met gelijkgestemden

Ik geloof erin dat niets toeval is en dat we de mensen op ons pad tegenkomen die ons verder brengen. Dat zal ook gelden voor de deelnemers die met jou deze online cacao ceremonie doen. Als je wilt kan het anoniem door je geluid en camera uit te zetten. Maar het fijnste is om die volledige verbinding aan te gaan met elkaar.

Duidelijke begeleiding vooraf, tijdens en na

Je wordt in de week vooraf begeleid met video's. In een paar minuten per dag leer ik je de achtergrond van sjamanisme en cacao. Zodat je voorbereid bent en weet wat je kunt verwachten. En je met een gevoel van zekerheid en rust de ceremonie kunt starten. Tijdens de ceremonie ben ik er om je te begeleiden in alle processen. En naderhand ontvang je een afsluitende video van me zodat je leert hoe je alles dat je leerde en ontdekte binnenin jezelf, kunt integreren in je dagen.

IS DEZE ONLINE CACAO CEREMONIE GESCHIKT VOOR JOU?

Ja: Als je meer rust in je lichaam en dagen wilt gaan ervaren

Ja: Als 'iets' in je zegt dat je deze cacao ceremonie moet doen

Ja: Als je houdt van persoonlijke groei en spiritueel wilt verdiepen

Ja: Als je houdt van 'zweverigheid' maar ook houdt van 'down to earth'

Ja: Als je een fijn leven hebt, maar voelt dat er 'iets' knaagt

Ja: Als je innerlijke werk wilt doen en niet zoekt naar een quick fix

Ja: Als je graag efficient te werk gaat en meteen in een week de eerste resultaten wilt ervaren.

IS DEZE ONLINE CACAO CEREMONIE GESCHIKT VOOR JOU?

Ja: Als je meer rust in je lichaam en dagen wilt gaan ervaren

Ja: Als 'iets' in je zegt dat je deze cacao ceremonie moet doen

Ja: Als je houdt van persoonlijke groei en spiritueel wilt verdiepen

Ja: Als je houdt van 'zweverigheid' maar ook houdt van 'down to earth'

Ja: Als je een fijn leven hebt, maar voelt dat er 'iets' knaagt

Ja: Als je innerlijke werk wilt doen en niet zoekt naar een quick fix

Ja: Als je graag efficient te werk gaat en meteen in een week de eerste resultaten wilt ervaren.

Als ondernemer houden we van ontwikkelen. maar soms is het tijd om de lampen even van ons bedrijf af te halen en op onszelf te richten. en ontdekt wat je te lang hebt genegeerd.

EVEN CONCREET:
DE VOORBEREIDING

De voorbereiding

 • In de week voor de ceremonie krijg je toegang tot de voorbereidende online cursus. Vanaf dat moment sta ik voor je klaar met vragen, handvatten en begeleiding. 
 • De voorbereidende cursus kun je bekijken via video, luisteren via podcast of lezen, wat jij fijn vindt. De lessen duren zo'n 10-15 minuten per dag, 6 dagen lang.
 • In die voorbereidende week leer ik je alles wat je moet weten over cacao en sjamanisme, om je ceremonie optimaal te doorlopen.


 • Ik vertel je precies hoe je thuis de ceremonie ruimte maakt, voorbereidt, welke spulletjes je nodig hebt (niks ingewikkelds).
 • Ik geef je een linkje voor de beste cacao opties zodat je die vooraf kunt aanschaffen. Als je dat liever niet wilt kun je thee gebruiken, maar ik zou altijd de cacao aanraden.
 • Op een afgesloten platform ben ik die week dagelijks aanwezig om je extra aanvullende inzichten te geven die je proces nog beter maken


null


EVEN CONCREET:
DE CEREMONIEDAG 

De ceremonie dag en erna

 • Op de dag van de online cacao ceremonie raad ik je aan een uur voor we starten al zonder afleiding tijd te nemen voor jezelf. Ik geef je wat voorbereidende handvatten mee.

 • Op ons afgesproken tijdstip schakel je in via Zoom (link krijg je via mail) waar ik je live begeleid in de ceremonie.

 • De ceremonie duurt 3.5 uur waarbij ik je begeleid via muziek, meditatie, innerlijk werk en sjamanistische tools.

 • Je ontdekt wat er in je innerlijke wereld speelt zodat je antwoord kunt vinden op bepaalde levensvragen of twijfels die je hebt.

 • Je neemt afscheid van overtuigingen, patronen of gedragingen die je niet langer helpen.

 • We zetten sjamanistische tools in om het proces van het loslaten van het oude en het binnenlaten van het nieuwe te omarmen.

 • Na afloop ontvang je een video om de processen te integreren en de lessen die je kreeg toe te leren passen.


€ 199,-
Introductie prijs € 88,88

17 september 2022, 10.00-14.00 uur
Online Cacao Ceremonie & cursus

JA, IK DOE MEE


Een online cacao ceremonie, zodat je spiritualiteit op een zachte manier in je leven laat, meer rust en verbinding ervaart. En ontdekt wat er in jou speelt. Waarbij je het plant medicijn cacao en de kracht van stilte, muziek en sjamanisme laat leiden.


In de week vooraf: Toegang tot de online cursus waar je leert over cacao, ceremonies en sjamanisme. In de besloten community begeleid ik je de week vooraf binnen sjamanisme om optimaal voor te bereiden.
En deelname aan een live online cacao ceremonie van 3.5 uur op 17 sept.


Ik ga je álles geven wat in me zit over dit onderwerp, en kan niet wachten om je erbij te hebben.


Datum: zaterdag 17 september live ceremonie

Community week: Voorbereidende week 10-17 sept voor optimale voorbereiding op de ceremonie via videocursus + besloten community

Tijd: Start live ceremonie om 10 uur, eind rond 14 uur

Tip: Reserveer 30-60 minuten voor de ceremonie om rustig te kunnen starten

Waar: Besloten community + Zoom

Cacao ceremonie vragen

In een vorige ceremonie merkte ik niks

Wat je ervaart, verschilt per persoon.
Waar ik je sowieso zo goed mogelijk in ondersteun is ‘uit je hoofd’ komen. Want vaak is de reden van ‘niks merken’ omdat je zo bezig bent met de gedachte ‘ik merk niks’ dat je daardoor dus niks merkt… Snap je ‘m nog?

Je krijgt de juiste begeleiding om exact te ervaren wat je nodig hebt.

Ik ben erg down to earth, is een cacao ceremonie dan wel geschikt voor me?

Als je erg ‘anti’ spiritualiteit bent en al een beetje moet overgeven als je denkt aan wierrook, meditatie of innerlijk werk doen. Dan is het denk ik beter om niet deel te nemen ;)

T is voor mensen zoal ikzelf: Nieuwsgierig en altijd geïnteresseerd in zelfontwikkeling. Gaat heel goed op spirituele dingen, maar t moet ook wel voelen alsof het nut heeft en je snapt wat je doet.
Die combi, die omarmen we samen.

En of dat geschikt is voor jou, kun je alleen zelf bepalen ;)

Leer ik ook over sjamanisme?

In de ceremonie heb ik een hele fijne combinatie (al zeg ik het zelf ;) ) van de diepgang die ceremoniële cacao geeft, de elementen van de natuur, de wijsheden van het sjamanisme en de eenvoud en down to earth-heid van m’n eigen praktisch ingestelde karakter.
Ook in de voorbereidende online cursus leer je meer over sjamanisme.

Ik vind het spannend

Check even in bij jezelf. Moet je bijna huilen als je denkt aan het doen van de ceremonie? Dan is het misschien nog een stap te vroeg. Krijg je een soort kriebels in je buik of een gevoel van ‘ja, dit is het’, maar zegt je hoofd ‘ja maar……’. Dan is het zeer waarschijnlijk de juiste stap voor je, en is het je brein dat je wil weghouden bij een volgende stap naar groei.

Moet ik dan ook zingen en dansen?

Tijdens de ceremonie doe jij wat op dat moment juist voelt voor jouw lijf.
Lig je de hele tijd met je ogen dicht? Sta je op om te dansen? Moet je plassen tussendoor? Ken je een lied en wil je meezingen? Wil je je ervaringen wel of juist niet delen?
Jij bepaalt wat je doet.
En alles is helemaal oke. Zo lang het maar met respect naar de andere deelnemers is. Maar dat spreekt denk ik voor zich ;)

Kan ik meedoen als ik zwanger ben/borstvoeding geef/medicatie gebruik?

Ja dat kan, en ik ga sowieso vooraf in de voorbereidende week wel duidelijk aangeven of - en hoeveel - cacao je dan het beste kunt gebruiken. Meestal is het dan aan te raden de hoeveelheid te halveren. Maar in de basis kan het dus absoluut, hoe je het het beste kunt aanvliegen heb ik aanvullende info over voor je in de voorbereidende week.

Kan ik een andere keer meedoen?

Tuurlijk kan dat. Ik weet alleen niet of en wanneer ik weer een ronde organiseer.
De ceremoniedag zelf is live. Dus als het nu niet uitkomt en je echt niet kunt op de dag van de ceremonie, is nu niet het juiste moment om mee te doen.

Als je nu stiekem redenen zoekt om uit te stellen terwijl je eigenlijk merkt ‘dit is wel een juiste stap voor me’ zou ik zeggen: Wellicht een goed moment om dat stemmetje van twijfel te negeren, en jezelf die verdieping en dag van rust en inzichten te gunnen? ;)

De letterlijke vertaling van 'cacao' is
'food of the gods'. Dat is om z'n minst
het ervaren waard, toch? ;)