University of Excellence. Waar je jezelf voor het eerst echt leert kennen. En bewust kiest te worden wie je echt wilt zijn.

Hoe we dat precies doen ontdek je hieronder ⤵️

University of Excellence. Waar je jezelf voor het eerst echt leert kennen. En bewust kiest te worden wie je echt wilt zijn.

Hoe we dat precies doen ontdek je hieronder ⤵️

Benieuwd hoe het er achter de schermen uitziet? ⤵️

Je wordt per fase aan de hand genomen in de gestructureerde programma's
en video's zodat je er nooit alleen voor staat.

null

Fase 1: Inzicht in je fabrieksinstelling


We beginnen in fase 1 met het leggen van een fundament.

Want zoals je waarschijnlijk weet kun je de beste stenen, de duurste spullen en het mooiste designspul kopen. Als je huis gebouwd wordt op een zwak fundament, stort alles vroeg of laat in.

Ofwel... val je altijd weer terug op het oude niveau.


We kunnen alle persoonlijke ontwikkelingsboeken lezen en cursus na cursus volgen. Als we niet eerst naar het fundament eronder kijken, vallen we altijd weer terug in oud gedrag. (Bekend met 'goede voornemens' om 3 weken later weer in oud gedrag vervallen te zijn? Anyone?...)


We hebben een bepaalde 'basis instelling', een fabrieksinstelling als het ware.
Die fabrieksinstelling komt vanuit alles dat we geleerd en meegemaakt hebben. Voor iedereen is de invulling van die fabrieksinstelling anders, omdat we allemaal een ander levenspad hebben gevolgd tot nu toe.


We moeten dus eerst inzicht krijgen...

Inzicht in waarom we denken zoals we denken. In waarom we ons voelen zoals we ons voelen. Inzicht krijgen in waarom we bepaalde emoties ervaren door sommige mensen, situaties en omstandigheden. We moeten inzicht krijgen in hoe wij nou precies als individu ingesteld zijn, voordat we blijvend kunnen veranderen.


Starten met herprogrammeren...
Als we inzicht hebben gekregen in jouw fabrieksinstellingen kunnen we heel bewust kiezen welke instellingen we willen herprogrammeren. Zodat we samen zorgen dat we een heel sterk fundament neerleggen voor wat je gaat leren in fase 2.

Fase 2: Patronen doorbreken


Als het fundament inzichtelijk is, gaan we in fase 2 stap voor stap kiezen om bepaalde patronen te doorbreken. Je bepaalt helemaal zelf welke eigenschappen je niet meer wilt en welke eigenschappen je wel graag (blijvend) zou willen.


Voor iedere deelnemer is dit anders...
⭐️ Zo zijn er deelnemers die graag meer voor zichzelf willen opkomen.
⭐️ Anderen willen graag wat rustiger blijven in conflictsituaties.
⭐️ Sommige willen van de overtuiging 'ik ben niet goed genoeg' afkomen.
⭐️ Anderen willen leren hun intuïtie beter te volgen.


In fase 2 neem ik je aan de hand en kun jij zelf bepalen wat voor jou belangrijk is. Want iedereen is zo verschillend dat we altijd uitgaan van wat JIJ wilt bereiken.


In fase 2 leer je Krachtige Mildheid beheersen.

Een combinatie van 2 tegenstrijdigheden. Waarin we mentale kracht en lief zijn voor jezelf combineren.


Voor mijzelf betekende deze combinatie dat ik heel trouw leerde zijn aan mezelf en zoals ik echt zelf in het leven wil staan. Terwijl ik vriendelijker leerde communiceren en 'het muurtje' om me heen meer leerde afbreken.


In deze fase doorlopen we onder andere...

De onderliggende patronen van het gevoel iets niet te kunnen, er niet toe te doen, niet goed genoeg te zijn. En leer je meer vertrouwen op je gevoel en intuïtie, terwijl je mentaal en communicatief steeds krachtiger wordt.


Krachtige Mildheid is het 'mentale en intuïtieve stuk' van onszelf.

Fase 3: Gelukkig ondanks alles


"Gelukkig ondanks Alles" is het paradepaardje van het membership.

Hiermee is alles jaren geleden begonnen.


In fase 3 ontdek je stap voor stap al jouw oude niet werkende blokkades, overtuigingen en verhalen. We gaan bewust stilstaan bij je triggers, de dingen die je raken. Dit zijn de dingen die je boos, verdrietig, onzeker, twijfelachtig, vul in maken.

Triggerpunten zijn als het ware 'emotionele wonden' die pijn doen zodra iemand er (onbewust) in zit te porren.


Zo was een emotionele wond bij mij die heel sterk aanwezig was...

'ik moet alles alleen oplossen en als iemand doet overkomen dat ik iets niet kan word ik onzeker en trek ik me terug of word ik boos'.

Vervolgens als iemand bijvoorbeeld zei 'ik vind dat je dit niet goed gedaan hebt' werd ik heel fel. Ik heb vaak ruzie gemaakt om situaties waar ik helemaal niet boos om wilde worden.


Pas toen ik ontdekte dat die wond was ontstaan in de basisschooltijd toen ik altijd uit groepjes gezet werd. Kon ik de 'wond laten helen' met eenvoudige oefeningen die ik jou ook zal leren, voor ieder type trigger eentje. Nu speelt bij mij die trigger niet meer, ben ik veel rustiger zonder de kracht verloren te zijn en laat ik me niet meer zo onzeker maken. 


Samen naar de kern

In deze derde fase gaan we bij de kern komen van wie je nu bent, en waardoor dat komt. Je gaat heel bewust leren kiezen wie jij ECHT wilt zijn.
Mentaal, emotioneel en spiritueel ontwikkel je op een niveau dat jou naar jouw echte kern laat gaan. 


➡️ Vanaf dit punt weet je constant bewust te kiezen hoe jij het leven wilt inrichten.
Wie je wilt zijn. Hoe jij je wilt voelen. Wat je wilt dragen. Welke doelen jij nastreeft.
En hoe je kunt excelleren op ieder gebied van het leven.Zonder fase 3, zonder "Gelukkig ondanks alles" zul je altijd blijven doen wat je nu doet, zijn wie je nu bent en terugvallen op je fabrieksinstellingen.Fase 4: Een hogere standaard


In fase 4 komt er een omslag. De omslag van ontdekken wie je was en kiezen wie je wilt zijn, naar doelen stellen wat je jezelf nog meer gaat gunnen.


In fase 4 werken we namelijk aan een hogere levensstandaard. Je gaat voor jezelf ontdekken wat JIJ eigenlijk wilt.


Een deelneemster zei heel mooi:

"Ik dacht dat ik niks om mijn uiterlijk gaf. Tot ik fase 1 t/m 4 doorlopen had en ontdekte dat ik vrouwelijker wilde leren spreken, lopen en kleden. Maar ik deed dat nooit omdat me altijd was verteld 'dat is niks voor ons, wij dragen gewoon lekker zittende kleding'. Toen in dat zag kon ik ontdekken wat MIJ mooi leek, wat IK wilde. Wat een verademing om alles zelf te leren kiezen!!"


Of het nu is hoe je spreekt, hoe je je huis inricht, welke kleding je draagt, eerste klas wilt reizen, een betere relatie gunt aan jezelf of bepaalde contacten wilt verbreken of juist opbouwen. Op ieder gebied van ons leven hebben we een bepaalde standaard.


Waarom ga je altijd 2e klas reizen? Waarom kies je niet voor die luxe hotel suite? Waarom tolereer je mensen die hun afspraken niet nakomen? 
De reden dat we dingen doen is vaak 'omdat we ze zo gewend zijn'. De reden is ook nooit 'te weinig geld' - er zit een reden onder dat, een reden waarom geld altijd een issue lijkt te blijven. Die onderliggende patronen gaan we doorbreken, zodat je andere keuzes kunt maken voor jezelf.


Je kunt dat kwartje zijn, zelfs al vind je dat nu nog lastig te bevatten na al die jaren.


Je standaard ontdek je door om je heen te kijken.

Wat voor relaties heb je? Hoeveel geld heb je op de bank? Hoe goed zorg je voor jezelf fysiek en mentaal? Wat voor spullen omring je je mee?
Door om je heen te kijken zie je wat je jezelf tot nu toe gegund (of juist niet gegund) hebt en wat je tot nu toe altijd hebt getolereerd van jezelf en anderen.


In deze 4e fase kijken we naar de meer materialistische en uiterlijke dingen. Want ook dat is onderdeel van mens zijn. Waarom gaan voor minder dan je wilt? Waarom gaan voor een dubbeltje omdat je dat nu eenmaal gewend bent, terwijl je ook voor dat kwartje kunt gaan?


En, als je ontdekt hebt wat je geweldig lijkt om te ervaren in dit leven:

Hoe kun je dat dan bereiken? Daar kijken we allemaal naar in fase 4.

Meerdere Bonus Cursussen

Een belangrijk onderdeel van het mens-zijn is het gezondheid en fysieke deel en effectief je dagen kunnen indelen zonder stress. In de bonusfases kun jij zelf bepalen wat voor jou belangrijk is om aan te werken.


Om je productiviteit te laten excelleren...
🎁 Een zeer uitgebreide bonustraining "Uitstelgedrag stoppen"

(alleen deze enkele training is al meer waard dan de investering)

🎁 Een bonustraining "Keuzes maken en prioriteiten stellen".


Om je gezondheid te laten excelleren...

🎁 Een bonustraining "Watervasten van A tot Z".🎁 En vele overzichtelijk gebundelde masterclasses over uiteenlopende onderwerpen om je te helpen excelleren op het volledige gebied van 'mens zijn' en alles wat dat omvat.


Wat we samen onder andere gaan bereiken als je alles doorlopen hebt

 • Je ontdekt jouw fabrieksinstellingen zodat je eindelijk echt begrijpt waarom je doet zoals je doet
 • Ontdek de oorsprong van je belemmerende overtuigingen, zodat je niet langer je gevoel en gedachtes forceert of overschreeuwt, maar werkelijk vanuit de kern het probleem oplost
 • Leer je triggers, ego-gedragingen, filters en labels herkennen, loslaten en omvormen, zodat je niet meer terug kunt vallen in oud gedrag
 • Je komt meer in connectie met je intuïtie, zodat je leven minder weerstand geeft

 • Leer op een sterke manier omgaan met tegenslagen en nare omstandigheden, zodat je je niet langer negatief laat beïnvloeden
 • Laat je niet langer op je kop zitten door de omgeving, zodat je gaat staan voor waar jij echt voor wilt staan
 • Voel je zoals jij je kiest te voelen in plaats van 'wat je overkomt', zodat je zelf je gevoel, reactie en gedrag kunt kiezen en sturen. (want het leven is niet maakbaar, maar hoe jij omgaat met dat wat gebeurt is wel stuurbaar, en dat ga je leren)


 • Leer je oordeelloos leven naar jezelf en anderen toe, zodat je veel minder getriggerd raakt 
 • Ontwikkel spiritueel op een heel praktische manier voor meer verbinding en meer flow
 • Word immuun voor kritiek, zodat je jouw weg kunt volgen, ongeacht wat anderen ervan vinden

 • Leer je kiezen wie jij wilt zijn. Je leven inrichten zoals jij echt wilt. En echt trouw zijn aan jezelf en je gevoel.
 • Je wordt je heel bewust van je huidige standaard en dat wat je tolereert. Zodat je krijgt in je leven wat je ECHT wilt. En leert hoe je grotere (geld, uiterlijke en materialistische) doelen kunt bereiken, zelfs al lijken ze nu nog buiten bereik.


 • Uitstelgedrag is verleden tijd waardoor je meer bereikt krijgt op ieder vlak
 • Keuzes maken en prioriteiten stellen was niet eerder zo makkelijk omdat je iemand bent geworden die gewoon durft te kiezen

In de University of Excellence staan we stil bij het totaalplaatje:


⭐️ Gedachtes, gedrag, emoties, intuïtie, psychologie, spiritualiteit


Met een heel belangrijke toevoeging namelijk:


⭐️ Het materialistische stuk en de hoge standaard

Want, in de University of Excellence ga je leren om van een dubbeltje door te groeien naar een kwartje. Op ieder gebied.

Hoe ziet het programma er uit?


Ik heb de fases en stappen zo gebundeld dat er een duidelijk begin en eind is.
Je weet concreet wat je wanneer kunt lezen, bekijken of luisteren. Naast de video en tekstuele lessen krijg je ook werkboeken en checklists per training. Zodat je helder overzicht houdt.


Netjes op volgorde of liever je eigen weg...

Hoewel de trainingen gebundeld zijn tot logisch programma met begin en eind. Ben je altijd vrij je eigen indeling te maken en voorrang te geven aan een specifieke training. Alle praktische ondersteuning is er, maar als jij een andere volgorde wilt aanhouden kan dat ook zonder problemen.


Je voert alles fijn in eigen tempo uit, op een tijd en plek die jou uitkomen.

Instromen kan dan ook wanneer je wilt. Iedereen begint op zijn eigen moment met het programma en er is niet een verplichte startdatum. Het is zo ingericht dat je altijd kunt starten en nooit iets mist.


Het aller mooiste is dat je toegang hebt tot alle fases en cursussen in het membership voor de hele lage prijs, zo lang je lid blijft. Jij bepaalt de duur, de snelheid, de intensiteit en de volgorde. 


Zodat je precies dat kunt doen wat voor jou nodig is, om te excelleren op ieder vlak. Zonder ooit het gevoel te hebben er alleen voor te staan. 

null

null

Dit zijn alle cursussen waar je direct toegang tot hebt

Bij iedere cursus krijg je 

 • Een Roadmap to Excellence 
 • Een helder stappenplan
 • Werkboek en/of checklist
 • Video's, tekst en audio lessen
 • Terug te kijken Q&A's uit 2020 tm 2022
 • Een concreet overzicht met helder begin en eind


🔹 Alles op je eigen tempo
🔹 In je eigen tijd
🔹 Jij bepaalt welke cursussen je wel en niet volgt


Zodat het perfect aansluit bij wat jij nodig hebt om van een dubbeltje door te groeien naar een kwartje.
En te excelleren op ieder vlak.

In dit membership gaan we samen stap voor stap aan het werk met jou als persoon. Je manier van denken, communiceren en handelen. Zodat je niet langer laat beïnvloeden door de buitenwereld. Maar trouw leert zijn aan jezelf. Zodat je niet in de waan van de dag leeft. Maar keuzes maakt die jou je ideale leven geven en niet langer jezelf klein houdt.

Van uitstellen is nog nooit iets veranderd, kom in actie en doe mee