Plant een geldboom en bouw vermogen voor de toekomst | Jeanet Wolf

Leer Hoe Je Geld Voor Je Laat Werken en Vermogen Bouwt (Voor Je Kids) Zonder Voorkennis


 Ja, ik wil een geldboom planten


Perfect voor beginners zonder voorkennis of ervaring

2300+

Leden in community

8%

Groei in vermogen

191

Geldbomen geplant

27

Lessen
jeanet-investeerder

Geld 'vóór' je laten werken?!

Toen mijn man John en ik rond ons 25e levensjaar er achterkwamen dat geld ook voor ons kon werken, in plaats van wij altijd voor ons geld, ging er een wereld voor ons open.

Een spannende wereld die ik niet goed snapte.

Al die ingewikkelde termen, lastige woorden, en dan ook nog overal accounts voor aanmaken. Ik vond het zo overweldigend dat ik vermogen bouwen bleef uitstellen, ondanks dat ik het wel een erg interessant idee vond.

Het hele ingewikkelde aspect eromheen weerhield me gewoon.

Daarnaast hadden zowel John als ik niet heel krachtige geld-verhalen draaien. Ik was iemand die altijd weer op nul eindigde, omdat ik altijd in staat was precies even veel uit te geven als er binnen kwam. Zelfs ondanks het feit dat de omzet die ik draaide met het bedrijf keer 3, 5 of 10 ging. Iedere keer had ik weer geldstress.

Iets wat voor velen herkenbaar is, maar wat vooral als 'normaal' wordt gezien. 

Je omgeving is jouw realiteit

John kwam uit een omgeving waar schaarste en angst heerst rondom geld, en dat werkt al helemaal niet als je wilt beginnen met investeren. Maar als dat is waar je mee bent opgegroeid, dan denk je dat dat de norm is. 

Pas toen we onze geld mindset veranderden en doorbraken konden we aan de slag met geld voor ons laten werken.

En kwam ik er al snel achter dat het echt veel simpeler is dan ik altijd dacht.

Zo simpel, dat we met maar 5 minuten per maand 'bezig' zijn met ons investeringsportfolio, weten dat ons vermogen iedere maand zal blijven groeien voor de rest van ons leven.

Maar tjonge, wat had ik het fijn gevonden als er iemand was geweest die me gewoon gerustgesteld had, en even aan de hand had genomen zodat ik durfde te starten...

Want dat starten? Dat is het meest eng. Maar geloof me, daarna wordt het alleen maar leuker en makkelijker.

Ik neem je aan de hand

Geld mag dan nog altijd een taboe-onderwerp zijn, ik denk dat ik er vanuit mag gaan dat ook jij wel geïnteresseerd bent in geld voor je laten werken. En, ik kan me voorstellen dat je - net als ik vroeger - gewoon even de eerste stappen wilt weten zonder verder ingewikkeld gedoe.


Daarvoor ben ik er nu, om jou op gang te helpen met het bouwen van een financieel rustgevende toekomst, zonder gedoe en zonder enige voorkennis die nodig is.

null

Als je Jeanet nog niet kent, dan is dit je teken om heel snel met haar te gaan werken. Ze prikt dwars door alle bullshit heen en helpt je om snel nieuwe plafonds te doorbreken. 
Amber, Terschelling

Ik heb veel cursussen al gedaan, maar niets komt in de buurt van het werk van Jeanet. 

Tim, Utrecht
Als je stappen wil zetten in je leven, dan moet je Jeanet hebben. Ik ben niet alleen minder gaan werken, ik ben ook meer gaan verdienen en heb een betere band binnen mijn gezin kunnen realiseren. Zoveel meer dan ik had verwacht heb ik hier al uit gehaald! 
Marieke H.
Hard werken is me niet vreemd en altijd aan staan al helemaal niet. Het ene moment als ik werkte (en dat was meestal) baalde ik dat ik te weinig met mijn vrouw en kleine zoon was. Als ik bij hen was zat ik ondertussen met mijn kop bij de zaak. Frustrerend. In de Relaxoholic Cursus heb ik dat gevonden wat ik zocht: Rust, terwijl ik toch zakelijk blijf groeien en de vader en man ben die ik mijn gezin gun.
Ferdi, Utrecht
Meer tijd hebben voor het thuisfront was al heel lang een droom, maar ik wist echt niet hoe ik het voor elkaar moest krijgen. Bleek dat ik het probleem op een totaal verkeerde plek zag. Dat was niet de agenda, maar mijn zelfbeeld. Dat was wel even een eyeopener. Maar nu kan ik wel concreet aan de slag hiermee! Jeanet hielp me met doorbreken van oude patronen en overtuigingen. Ik heb regelmatig gedacht 'wow, waarom wist ik dit niet eerder?'. Maar ben blij dat ik het nu weet. Want wauw, wat een verrijking is dit. Een absolute MUST voor iedereen wat mij betreft, om de University of Excellence te doorlopen.
Carina, Florida

Ik had altijd moeite om financiën echt onder controle te krijgen en leuk te gaan vinden. Maar dankzij de Geldboom cursus van Jeanet is dat echt anders geworden. Ik heb niet alleen goede handvatten, we kunnen nu ook vermogen voor onszelf en onze kinderen gaan opbouwen. 

Aranka, Groningen

Dit is wat je kunt verwachten van de Geldboom cursus

"Onze kinderen hebben zonder dat ze het weten,

voor hun 18e al vele tonnen in hun bezit"

jeanet en john

Vermogen bouwen is weinig werk...

...maar het vraagt wel om veel geduld.

Ik zal maar meteen eerlijk met je zijn: Als je momenteel 65 jaar bent en je wilt nu nog beginnen met vermogen bouwen, dan ben je aan de late kant. Nooit 'te' laat, maar vermogen laten groeien kost vele jaren.

Ook als je geen geduld hebt of erg onzeker bent rondom investeren, dan is dit een te grote stap voor je en kun je er beter niet aan beginnen.

Als je iemand bent die bereid is geduld op te brengen, tenminste 10 jaar maar liever 30 jaar of langer om te bouwen aan je vermogen. Als je iemand bent die bereid is in ieder geval de basics over geld en vermogen te leren (wees gerust, de basiskennis geef ik je in de Geldboom cursus).

Als je iemand bent die in ieder geval bereid is online enkele accounts te openen zodat je geld voor je aan het werk kunt zetten (5 minuten werk per account ongeveer, is niet veel gedoe). Dan ben je hier aan het juiste adres.

Want, vermogen bouwen is echt heel simpel. Je moet alleen net weten wat je doet. En, de factor 'geduld' is de reden dat bijna niemand dit 'volhoudt'.

Onze kinderen hebben zonder dat ze het weten, voor hun 18e al vele tonnen in hun bezit, verspreid over verschillende assets (denk aan goud, aandelen, crypto). Waardoor wij weten dat het geld dat we voor hen aan de kant zetten niet niks staat te doen op de bankrekening, maar in die 18 jaar 2 tot 2.5 keer zoveel waard wordt.

Geduld, tijd, en een beetje bereidheid om van start te gaan zijn de basis ingrediënten voor een financieel rustgevende toekomst.

Weet je eigenlijk wat je nodig hebt?

Naast dat we samen aan de slag gaan met concrete plannen maken, zodat je letterlijk op papier hebt staan hoeveel geld je kunt en wilt investeren per maand, en waarin.

Staan we stil bij nog iets belangrijks.

Namelijk, bij jouw ideale toekomstbeeld. Want, weet je eigenlijk wel hoeveel geld je per maand nodig hebt voor jouw ideale leven? We staan niet alleen stil bij de cliche's zoals het willen maken van een wereldreis of het kopen van een huis voor je oma. We staan vooral stil bij die fase erna.

Als die fase van tripjes is geweest en je bent op een leeftijd dat je niet meer wilt 'moeten' werken. Hoe ziet je leven er dan uit? Hoeveel geld is er dan maandelijks nodig?

Door daar bij stil te staan weten we namelijk om en nabij de hoeveelheid vermogen die je over een bepaald aantal jaren aan de kant wilt hebben staan.

Aan de hand van die toekomst kunnen we jouw persoonlijke strategie maken.

Nogmaals, niks ingewikkelds. Simpelweg de eerste stappen in de wereld van Geld voor je laten Werken. 

Want niks is zo fijn als weten dat je geld voor jou aan het werk is, dag en nacht. Zodat je over een aantal jaren van nu met het geld waar je nu keihard voor werkt, nog veel meer geld hebt gemaakt.

De geldboom bestaat, maar je moet hem wel zelf planten ;) 

Toen ik besefte dat mijn leven grotendeels een eigen keus is, was ik eerst een beetje boos. Op mezelf maar ook op Jeanet, want het was pijnlijk om zo'n spiegel te krijgen.

Maar, Jeanet loodste me door alle oefeningen en video's heen. En oprecht, in al die jaren van persoonlijke ontwikkeling heb ik nog niet eens 5% geleerd van alles dat ik nu in de University of Excellence geleerd heb. Jeetje. Wat een waarde voor de rest van mn leven.

Dominique, Breda

Ik vind alle cursussen van Jeanet geweldig, helemaal nu je ze allemaal bij elkaar hebt. Het is zo bijzonder hoe ze al deze onderwerpen met elkaar weet te combineren. Ooit bij haar ook de cacao ceremonie gedaan, dat gaf geweldige inzichten! 

Chanel, Bali

Dit is de enige academy waar ik niet alleen veel kennis heb opgedaan, maar waar ik vooral de grootste transformatie door ben gegaan. Geweldig hoe Jeanet je in beweging kan krijgen door druk uit te oefenen. Dat gun ik iedereen om te ervaren.

Danique

Jouw Financieel Rustgevende Toekomst

Financiële Toekomst Uitstippelen

We beginnen meteen praktisch, zodat we direct resultaat zien in het groeiende vermogen. Je ontdekt hoeveel geld je eigenlijk nodig hebt voor je toekomst. Zodat je na deze module exact weet wat je mogelijkheden zijn. En belangrijker nog, dat je meteen een plan voor je financiële toekomst kunt maken.

Geldmindset van een Rijkaard

Rijke mensen denken anders. Ik begeleid je in het aannemen van een winnende geldmindset. En belangrijker nog, ik help je in het krijgen van een mindset van rust. Want investeren en geld voor ons laten werken doen we vanuit rust en kalmte, zonder haast. Zodat je financiële situatie een bron van ontspanning ipv stress wordt. 

Je Geld in Actie

In deze module neem ik je mee in de wereld van 'assets'. Alle verschillende, simpele, opties die er zijn om je geld te laten verveelvoudigen zonder er zelf voor te hoeven werken. Heel basic en eenvoudig, zodat je precies weet wat je moet doen, en je binnen enkele minuten de gewenste accounts hebt geopend.

Vermogen voor je Kids 

Een module met handvatten over het bouwen van vermogen van je kinderen. En om ondertussen te zorgen dat ze geld-smart worden, zonder dat ze lui en gemakzuchtig worden. Want, onze kinderen helpen en ondersteunen doen we graag. Maar wel mits ze krachtige individuen worden en zichzelf leren redden.

Geldblokkades Doorbreken

Het kan zijn dat je blokkades en overtuigingen gaat opmerken die je financieel rustgevende toekomst in de weg staan. Die gaan we samen doorbreken. Zodat je niet je verleden hoeft te blijven herhalen, maar echt een andere financiële toekomst kunt bouwen. Hoe je denkt en praat over geld is namelijk leidend in je succes.

Bonus: Thijs Verlangen

Thijs Verlangen, vermogens-expert, heeft speciaal voor deelnemers aan deze Geldboomcursus een prachtige training over Beleggen voor je samengesteld. Zodat je nog verder aan de hand genomen wordt in de wereld van vermogen bouwen.

Vermogen bouwen voor jezelf en je kinderen

Onze kinderen hebben zonder dat ze het weten, voor hun 18e al vele tonnen in hun bezit, verspreid over verschillende assets (denk aan goud, aandelen, crypto). Waardoor wij weten dat het geld dat we voor hen aan de kant zetten niet niks staat te doen op de bankrekening, maar in 18 jaar 2 tot 2.5 keer zoveel waard wordt.

Een simpele rekensom:

Als je de komende 18 jaar 1x 2500 euro investeert en daarna iedere maand, 18 jaar lang, 100 euro bijlegt. Dan leg je 24.000 euro in. Met 8% rendement zal die 24.000 euro na 18 jaar 54.930 euro waard zijn, ofwel meer dan verdubbeld. Als je het op de bankrekening laat staan wordt het alleen maar minder waard.

Andere rekensom:

Als je voor jezelf 1000 euro inlegt en vanaf nu iedere maand 200 euro, 30 jaar lang met 8% rendement. Dan leg je 73.000 euro in. En over 30 jaar is dat 281.942 euro waard. Dat lees je goed. Ruim €200.000 winst

Ik help je om de juiste rekentools te gebruiken om jouw rekensommetjes zoals deze hierboven te maken. Eenvoudige, praktische tools. Maar, die tools vind je ook gewoon op internet dus dat kun je zelf ook wel.

Het belangrijkste zit in juist de stap erna: Ik help je beslissen welke assets je wilt aankopen, ik maak je wegwijs in de wereld van goud, crypto, beleggen en andere investeringsmogelijkheden. Zodat je simpelweg weet welke opties je hebt. En, we maken samen je complete strategie zodat je precies weet hoeveel euro je per maand of jaar, in welke asset wilt zetten, voor je gewenste financieel rustgevende toekomst.

Daarna is het aan jou om de accounts te openen en te starten met geld voor je aan het werkt te zetten. 

Dit leer je in de Geldboom Cursus

Financiële Toekomst

In deze module neem ik je aan de hand in hoe je geld voor je kunt laten werken. Zodat je na deze module exact weet wat je mogelijkheden zijn. En belangrijker nog, dat je meteen een plan voor je financiële toekomst kunt uitstippelen.

Rijke Geldmindset

Ik begeleid je in het aannemen van een winnende geldmindset. En belangrijker nog, ik help je in het krijgen van een mindset van rust. Zodat je financiële situatie een bron van ontspanning ipv stress wordt. 

Je Geld in Actie

In deze module neem ik je mee in de wereld van 'assets'. Alle verschillende, simpele, opties die er zijn om je geld te laten verveelvoudigen zonder er zelf voor te hoeven werken. Heel basic en eenvoudig.

Vermogen voor je Kids 

Handvatten over het bouwen van vermogen van je kinderen. En om te zorgen dat ze smart worden. Want, onze kinderen helpen we graag. Maar wel mits ze krachtige individuen worden en zichzelf leren redden.

Geldblokkades Doorbreken

Het kan zijn dat je blokkades en overtuigingen gaat opmerken die je financieel rustgevende toekomst in de weg staan. Die gaan we samen doorbreken.

Bonus: Thijs Verlangen

Thijs Verlangen, vermogens-expert, heeft speciaal voor deelnemers aan deze Geldboomcursus een prachtige training over Beleggen voor je samengesteld. Zodat je nog verder aan de hand genomen wordt in de wereld van vermogen bouwen.

Veelgestelde vragen op een rijtje

Help je mij ook met investeren?

Nee. Ik maak je wegwijs in jouw eigen geldblokkades doorbreken zodat je jezelf niet langer kleinhoudt. Ik laat je alle mogelijkheden zien, wat voor opties er allemaal zijn, hoe de rekensommetjes werken. Zodat je met mij een eenvoudig plan kunt opstellen. Jij weet vervolgens aan het eind van de cursus hoeveel geld je per maand wilt investeren om je gewenste financiële toekomst te bouwen. Maar, ik doe niet het werk voor je. Zie mij als je gids, ik laat je de mogelijke stappen zien. Daarna is het aan jou om de accounts te openen en het geld te investeren.

Verdien jij aan mijn investeringen?

Nee. Ik heb plat gezegd niks te maken daarmee. Jij bepaalt waarin je investeert. Ik heb er geen enkel belang bij en ben op geen enkele manier verbonden aan de platformen die ik aan je toon. Ik laat je de mogelijkheden zien, deel alle voorbeelden over hoe wij investeren en hoe wij vermogen bouwen voor onze kinderen en onszelf.


Ik ben geen financieel expert en heb simpelweg niet de papieren om jou te mogen zeggen wat je moet doen, laat staan om te investeren voor jou of te verdienen aan jouw investeringen.

Kan deze cursus ook zonder enige kennis van investeren?

Juist voor mensen met amper tot geen kennis, is deze cursus. Ik vertel je over investeren, hoe het werkt en wat je opties zijn.

Het is wel handig als je enige intelligentie bezit en ook handig als je bereidheid hebt om verder te verdiepen waar nodig. Want hoe je het ook went of keert, je zult in aanraking komen met termen die je misschien niet kent. Als je absoluut niks wilt doen aan kennis opdoen, dan is een cursus volgen sowieso af te raden ;) Maar je hoeft dus geen enkele basiskennis van geld of vermogen bouwen te bezitten. Ik leg het in Jip en Janneke taal uit zodat je daarna in actie kunt komen.

Is het geschikt als ik weinig geld heb?

Ik kan dat niet voor jou bepalen. Weet wel dat toen wij ooit begonnen met investeren, we dat letterlijk met 10 euro deden de eerste maanden. We vonden het eng, snapten het niet en hadden weinig geld 'over'. Door er steeds meer over te leren en steeds slimmere keuzes te maken gingen we gaande de maanden steeds wat meer geld investeren. 

Ik neem je in de cursus ook mee in nadenken over jouw ideale financiële toekomst. Hoeveel geld heb je eigenlijk nodig voor je ideale leven? Hoeveel om comfortabel van te leven? We maken een volledig plan en kijken naar je huidige mogelijkheden, en passen daar ook de hoeveelheid investeer-geld op aan.

Kan ik jou bereiken voor vragen?

In de bijhorende community kun je 24/7 je vragen stellen, daar ben ik enkele keren per week beschikbaar voor vragen.

Je bent één keus verwijderd om af te rekenen
met die chronische geldstress

Je hoeft niet rijk geboren te zijn om te leven in rijkdom. Sterker nog, je hoeft niet eens rijk te zijn, om wel steeds meer vermogen te bouwen.


Je kunt de rest van je leven blijven werken voor je geld. Of, je start vandaag met geld voor jou te laten werken. Zonder gedoe, zonder ingewikkelde stappen, gewoon eenvoudig uitgelegd zodat je ook echt eindelijk eens begint met je financiële toekomst serieuzer nemen.


Dit is het moment. 


Nu is het aan jou.