Gratis video cursus om je harde en zachte kant in balans te krijgen
Gratis Video Cursus: Eindelijk de balans vinden die je altijd zocht ☯

Je mag het jezelf gunnen om even 'uit' te staan

In 5 stappen helpt Jeanet Wolf je gratis om jouw wereld van Hard en Zacht in balans te krijgen. De wereld waarin je aan- en uitstaan eindelijk écht onder de knie krijgt. En je mannelijke en vrouwelijke kanten in een prachtige balans samenkomen.

Bewust druk toevoegen

Waarom 'doe minder' en 'volg je flow' voor meer zachtheid en uitstaan de grootste leugen is.

Doorbreek oude schaduwen

Iets in je duwt je steeds weer terug in hardheid en aanstaan. Tijd om dat samen te doorbreken.

Stop je innerlijke saboteur

Pas als je je echte reden van hardheid en geen rust kunnen nemen ontdekt, kom je er vanaf.

Negatief gevoel doorbreken

Je leert afkomen van twijfel, negatieve zelfpraat en onrust in 3 praktische stappen.

Flow tijdens moeilijke acties

Je ontdekt hoe je met flow je doelen bereikt, en wanneer je juist heel bewust geen flow wilt ervaren.

Jeanet ging je voor

Een miljoenenbedrijf, financiële vrijheid, veel succes gecombineerd met moederschap en slow living.

jeanet-investeerder

Het gevaar van je eigen gedachtes en waarheid

En alleen door een bewuste keus zul je aan- en uitstaan in balans krijgen.

Klinkt makkelijk, dat weet ik. Maar je woorden en gedachtes bepalen hoe jij naar je eigen leven kijkt. En wat je dus voor waarheid voor jezelf creëert. 

Zolang jij gelooft dat je het niet waard bent om meer thuis te zijn en rust te voelen, om meer te verdienen zonder harder te werken, om meer zachtheid te ervaren terwijl je harde kant er ook gewoon mag zijn. Dan zal je leven daar ook om blijven draaien.

En dan blijf je rennen in de ratrace die niet alleen doodvermoeiend is, maar die straks ook als een comfortzone gaat aanvoelen. 

Het kan echt anders. En ik ga je laten zien hoe je voor eens en voor altijd af kunt rekenen met altijd aanstaan en steeds terugvallen in je harde kant.

Zodat je het leven leeft waar je én succesvol én relaxed bent, waar je je harde én je zachte kant ideaal in balans hebt.

Succes én slow living

Ja. Het kan echt. Mijn naam is Jeanet Wolf en wellicht ken je me wel van Lifestyle of Business. Dat was echter niet mijn eerste bedrijf, want daarvoor heb ik een bedrijf gehad in de paardenwereld, maar ook een diëtisten- en bikinifitness bedrijf. Lange dagen werken, weinig ruimte voor rust en ook voor spiritualiteit was er geen tijd. 


Ik zat altijd in mijn harde meer mannelijke kant, en was heel bang dat meer zachtheid en meer flow mijn succes zou verpesten. 

En op lange termijn sloopte dat me. 


Ik besloot het anders te doen en bewust meer zachtheid en rust in mijn leven te brengen.

Sindsdien run ik met een team het miljoenenbedrijf en ben ik naast mijn 2 werkdagen moeder, moestuinier en heb ik slow living leren omarmen.

Langzaamaan kwam er rust en ruimte terug om weer te creëren.

En van daaruit is de University of Excellence uiteindelijk geworden zoals ze nu is. De plek voor mannen en vrouwen die ook willen excelleren.

Die weten dat er altijd een volgend level is en die willen groeien. Maar zonder altijd 'aan' te staan.

Zij gingen je voor

Eye-opener
Ik liep al maanden vast in mijn eigen patronen. En hoewel ik wist dat het anders moest, wist ik niet waar ik moest beginnen. Het is ongekend hoeveel waarde Jeanet geeft in een gratis cursus, dit zou namelijk echt niet gratis moeten zijn. Dankjewel Jeanet, voor je openhartigheid en waardevolle lessen!

Anna, Haarlem
Game changer
Hoeveel er kan veranderen met slechts een paar video's... Jeanet leeft het en snapt het helemaal. Als voormalig coach kan ze heel duidelijk uitleggen wat er precies gebeurt en ze maakt ingewikkelde dingen tastbaar. Met alleen deze video's heb je al meer dan genoeg om aan de slag te gaan. 
Frederiek, Amsterdam

Persoonlijke groei

Als je denkt dat je de meeste boeken al hebt gelezen en weinig nieuwe dingen hoort: doe deze challenge. Echt ongekend hoeveel deze vrouw kan veranderen in een paar dagen tijd. Heel veel bewondering voor en vooral zin om het toe te passen in het echte leven! Hier ga ik echt het verschil mee kunnen maken naar een vrijer en rijker leven!

Tim, Zwolle

Ons wordt geleerd dat je óf  hard en zakelijk óf zacht en spiritueel bent. Dat je óf aanstaat voor succes óf uitstaat zonder succes.

En zolang je deze onzin blijft geloven, is dat je waarheid. Laat mij je helpen een andere realiteit te zien. Waarin hard en zacht, aan- en uitstaan juist prachtig samengaan.

Ja, ik wil mezelf meer gunnen
100% gratis en je kunt direct starten

In 5 stappen weer in balans

Stap 1: We voegen bewust druk toe

Geen grotere leugen dan de 'doe minder, haal druk weg en je zult meer rust ervaren' leugen. Hoe meer zachtheid je toevoegt, zonder bewust druk toe te voegen op bepaalde vlakken. Hoe zwaarder het leven voelt en hoe meer je 'aan' zult moeten blijven staan.


Stap 2: Oude Schaduwen doorbreken

Het stemmetje in je hoofd waardoor je steeds weer vervalt in keihard werken, altijd aan staan, nooit niets kunnen doen en onrust van binnen, komt vanuit dieperliggende schaduwen. Alleen 'meer rust nemen' en 'agenda leger plannen' is absoluut niet de manier voor meer zachtheid en rust.

Stap 3: Doorbreek je innerlijke saboteur 

Iets in jou heeft tot nu toe geloofd dat je niet in staat bent meer in je zachte kant te zitten terwijl je ook je harde kant er laat zijn. Waarbij je aan en uitstaan, hardheid en zachtheid prachtig combineert. Pas als we dat samen doorbreken kun je uit je patroon van hardheid en altijd aanstaan stappen.


Stap 4: Negatief gevoel doorbreken

Negatieve ervaringen, vervelende opmerkingen of negatieve gedachtes kunnen je weer in je oude, niet wenselijke patronen terugslingeren. Ik geef je 1 onmisbare tool om effectief negatieve gedachtes en gevoelens te doorbreken. Zodat je innerlijke rust gaat ervaren. 


Dag 5: Flow is niet altijd wenselijk

Flow volgen klinkt goed en voelt goed. Idealiter wil je die zo veel mogelijk volgen en ik leer je hoe. Maar er is een grote valkuil. Namelijk dat je op sommige momenten juist absoluut niet je flow moet volgen. Waarom en hoe dat zit leer ik je. 


jeanet en john

Tijd voor balans in hard en zacht?

Ik nodig je graag uit om te leven als een Relaxoholic.. Waar je niet altijd maar 'aan' staat maar én én kunt hebben: Focus en rust, aan en uit, interne rijkdom en externe rijkdom Waar we je harde en zachte kant prachtig in balans krijgen.


In 5 dagen neem ik je gratis mee in een wereld waar we dat mogelijk maken.

Dit is de eerste stap. Doe je mee?

Leer aan- en uitstaan combineren in 5 dagen

audio-cursus
Krijg direct toegang
Kijk wanneer het uitkomt