Lancering University of Excellence

Jezelf Meer Leren Gunnen, Waardoor Je Uit Het Matige Gemiddelde Stapt En Van een Dubbeltje Wel Een Kwartje Wordt


 Ja, ik wil levenslang toegang


Ik ga mezelf meer gunnen

Welkom in de wereld van en/en: Waar we Innerlijke rijkdom en Materialistische rijkdom combineren

jeanet-investeerder

Het beste van twee werelden

Jarenlang stond ik voor een dilemma dat je misschien wel herkent. Ik droomde van luxe en comfort: prachtige reizen, mooie huizen, en financiële vrijheid. Maar meer dan dromen was het niet, want mijn realiteit zag er heel anders uit. Ik werkte ongeveer dag en nacht. Had erg veel last van mijn fibromyalgie. En het meest slopende was de disbalans die ik steeds ervaarde. 

Want...

Tegelijkertijd verlangde ik naar innerlijke rust, spirituele diepgang, en echte tevredenheid, onafhankelijk van materialistische zaken. En ik had geen idee hoe ik succes en rijkdom kon combineren met innerlijke rust en diepgang.


Het leek alsof ik moest kiezen tussen deze twee werelden. Om me heen zag ik mensen die óf volop gingen voor materialistisch succes en daarbij hun innerlijke rust en zachtheid verloren, óf die spirituele voldoening vonden maar genoegen namen met minder dan ze echt wilden.

Toen besefte ik dat het anders moest kunnen. Ik besloot dat ik beide wilde: een succesvol zakelijk leven en de luxe die daarbij hoort, én een leven vol innerlijke rust en spirituele vervulling.

Ik ontwikkelde methodes om deze twee werelden samen te brengen en ontdekte dat het echt mogelijk is om het beste van beide te hebben.

In de cursus Interne & Externe Rijkdom deel ik deze methodes met jou. Samen gaan we ontdekken hoe je luxe en overvloed kunt omarmen, terwijl je ook een diep gevoel van rust en tevredenheid behoudt. Want Interne & Externe Rijkdom kunnen hand in hand gaan.

Als jij jezelf niet meer gaat gunnen,
doet niemand het

Laten we samen werken aan jezelf doorontwikkelen van een dubbeltje naar een kwartje.


Ik leer je

 • Hoe je je eigen hogere standaard kunt bepalen en jezelf meer kunt gunnen, zowel op materialistisch als spiritueel vlak.
 • Hoe je je financiën kunt laten groeien zodat je je gewenste levensstijl kunt bekostigen zonder je innerlijke balans te verliezen.
 • Uitdagende opdrachten die je helpen je leven te upgraden op het gebied van kleding, spullen, ontspanning en spirituele verdieping.
 • Hoe je je saboterende stemmetje kunt overwinnen en jezelf toestaat te excelleren op alle gebieden van je leven.

 • Dit is jouw kans om de balans te vinden waar je naar zoekt. Om het beste van beide werelden te ervaren en te leven vanuit overvloed en innerlijke kalmte

  null

  Als je Jeanet nog niet kent, dan is dit je teken om heel snel met haar te gaan werken. Ze prikt dwars door alle bullshit heen en helpt je om snel nieuwe plafonds te doorbreken. 
  Amber, Terschelling

  Als je spiritualiteit belangrijk vindt, dan is dit iets wat je niet mag missen. Ik heb veel cursussen al gedaan, maar niets komt in de buurt van het werk van Jeanet. 

  Tim, Utrecht
  Als je stappen wil zetten in je leven, dan moet je Jeanet hebben. Ik ben niet alleen minder gaan werken, ik ben ook meer gaan verdienen en heb een betere band binnen mijn gezin kunnen realiseren. Zoveel meer dan ik had verwacht heb ik hier al uit gehaald! 
  Marieke H.
  Hard werken is me niet vreemd en altijd aan staan al helemaal niet. Het ene moment als ik werkte (en dat was meestal) baalde ik dat ik te weinig met mijn vrouw en kleine zoon was. Als ik bij hen was zat ik ondertussen met mijn kop bij de zaak. Frustrerend. In de Relaxoholic Cursus heb ik dat gevonden wat ik zocht: Rust, terwijl ik toch zakelijk blijf groeien en de vader en man ben die ik mijn gezin gun.
  Ferdi, Utrecht
  Meer tijd hebben voor het thuisfront was al heel lang een droom, maar ik wist echt niet hoe ik het voor elkaar moest krijgen. Bleek dat ik het probleem op een totaal verkeerde plek zag. Dat was niet de agenda, maar mijn zelfbeeld. Dat was wel even een eyeopener. Maar nu kan ik wel concreet aan de slag hiermee! Jeanet hielp me met doorbreken van oude patronen en overtuigingen. Ik heb regelmatig gedacht 'wow, waarom wist ik dit niet eerder?'. Maar ben blij dat ik het nu weet. Want wauw, wat een verrijking is dit. Een absolute MUST voor iedereen wat mij betreft, om de University of Excellence te doorlopen.
  Carina, Florida

  Ik had altijd moeite om financiën echt onder controle te krijgen en leuk te gaan vinden. Maar dankzij de Geldboom cursus van Jeanet is dat echt anders geworden. Ik heb niet alleen goede handvatten, we kunnen nu ook vermogen voor onszelf en onze kinderen gaan opbouwen. 

  Aranka, Groningen

  Dit kun je verwachten in de cursus Interne & Externe Rijkdom

  jeanet en john

  Je huidige leven laat zien wat je tolereert

  Alles in jouw leven weerspiegelt wat je bereid bent te tolereren. Heb je voortdurend te maken met slechte relaties? Dan is dat wat je tolereert. Reis je altijd in economyclass? Dan is dat wat je tolereert. Heb je kleding waar je je niet fijn in voelt? Dan is dat wat je tolereert. Staat je keuken vol bordjes en bekers met hoeken eruit? Dan is dat wat je tolereert. Voel je je voortdurend 'druk druk druk'? Dan is dat wat je tolereert.


  En dat wat je tolereert wordt je realiteit. Wil je andere realiteit dan wordt het tijd jezelf bewust meer te gunnen en je lat van wat je jezelf gunt hoger te leggen.


  Excelleren en jezelf meer gunnen gaat veel verder dan het materialistische aspect van je leven. Het betekent bewuste keuzes maken over wat je wel en niet meer wilt in je leven. Hoe je wilt dat je dagen eruit zien. Stilstaan bij welke uitjes en ervaringen je wilt meemaken. Nadenken over wat het is dat je echt wilt zodat je interne & externe rijkdom gaat omarmen op ieder vlak.

  jeanet-investeerder

  Want wat je tolereert, is niet per se wat jou gelukkig maakt...


  Deze cursus Interne & Externe Rijkdom is ontworpen om je te leren je levensstandaard te verhogen en jezelf meer te gunnen. Met als uitgangspunt: Een Hogere Standaard voor jezelf bepalen zodat je wel doorgroeit van een dubbeltje naar een kwartje.

  Het gaat over bewuste keuzes maken en bepalen wat je jezelf écht gunt.


  Jij wilt interne rust en uiterlijke rijkdom, je wilt en/en

  Je weet dat er meer is in het leven. Dat je jezelf meer kunt gunnen.

  Dat er meer interne rijkdom bestaat, in de vorm van rust, je levenspad volgen en je spirituele kant meer ontwikkelen.

  Terwijl je externe rijkdom ook toeneemt, in de vorm van financiële rijkdom, materialistische rijkdom en jezelf meer gunnen in het type spullen, kleding, ervaringen en uitjes je ervaart.


  Je weet dat er een ander leven voor jou is weggelegd, maar je weet niet hoe je daar komt. Welke keuzes je moet maken, wat je moet doen, wat je moet zeggen. Maar je weet wel dat jij een ander leven voor ogen hebt. Eentje waar Interne en Externe rijkdom samenkomen.


  De wereld van hard en zacht, aan en uit, spiritueel en materialistisch combineren we.
  We brengen je innerlijke wereld tot rust door spiritueel, mentaal en je gevoel van rust naar een nieuw niveau te tillen.
  En we werken bewust aan uiterlijke rijkdom uplevelen op alle materialistische zaken van het leven, zoals geld, kleding, spullen, uitjes, type reizen.

  Want de wereld van en/en bestaat.


  Als je klaar bent met de zesjesmentaliteit en je wil naar dat hogere niveau stappen, dan is dit wat je nodig hebt.

  Ik neem je mee in de wereld van hoge standaarden en jezelf (veel) meer gaan gunnen.

  Toen ik besefte dat mijn leven grotendeels een eigen keus is, was ik eerst een beetje boos. Op mezelf maar ook op Jeanet, want het was pijnlijk om zo'n spiegel te krijgen.

  Maar, Jeanet loodste me door alle oefeningen en video's heen. En oprecht, in al die jaren van persoonlijke ontwikkeling heb ik nog niet eens 5% geleerd van alles dat ik nu in de University of Excellence geleerd heb. Jeetje. Wat een waarde voor de rest van mn leven.

  Dominique, Breda

  Ik vind alle cursussen van Jeanet geweldig, helemaal nu je ze allemaal bij elkaar hebt. Het is zo bijzonder hoe ze al deze onderwerpen met elkaar weet te combineren. Ooit bij haar ook de cacao ceremonie gedaan, dat gaf geweldige inzichten! 

  Chanel, Bali

  Dit is de enige academy waar ik niet alleen veel kennis heb opgedaan, maar waar ik vooral de grootste transformatie door ben gegaan. Geweldig hoe Jeanet je in beweging kan krijgen door druk uit te oefenen. Dat gun ik iedereen om te ervaren.

  Danique

  Dit ga je doen in Interne & Externe Rijkdom

  Laat jezelf Excelleren

  In de eerste module neem ik je mee in de wereld van 'zelf bepalen'.

  Je gaat namelijk de tijd nemen om echt zelf te bepalen wat JIJ wilt. Wat voor externe rijkdom wil je ervaren? Wil je bepaalde kleding gaan dragen? Uitjes plannen? Luxe omarmen? Wil je meer geld verdienen? Afscheid nemen van alle sokken met gaten en borden met hoekjes eruit? Jezelf de luxe van biologische voeding bieden?
  En wat voor interne rijkdom zoek je? Wil je meer me-time? Meer echte focustijd met de kinderen? Vaker wandelen? Jezelf spiritueel verdiepen? Afscheid nemen van alle ruis in je leven?


  Met oefeningen en verschillende masterclasses ontdek je echt exact wat jij jezelf wilt gaan gunnen.

  Externe Rijkdom Challenges

  Een van de onderdelen in deze cursus zijn de Challenges.

  In de Externe Rijkdom Challenges staan we stil bij de heerlijke materialistische dingen.
  Welke financiele doelen wil je behalen? Hoe ga je daar kunnen komen? Welke spullen wil je jezelf gunnen? Wil je ander type kleding? Wil je jezelf businessclass vliegen laten ervaren? En zo ja hoe kun je dat dan bereiken?
  Wil je de tijd nemen je kamers anders in te richten? Wil je een styliste in de hand nemen? Wil je afscheid nemen van alle kapotte spullen en de rommel-lades in je huis?

  Groot en klein, we staan stil bij alles dat met externe rijkdom te maken heeft. Zodat je uitgedaagd wordt je lat te verhogen en jezelf veel meer te gaan gunnen.

  Concreet actie plan voor rijkdom

  Samen bepalen we je startpunt en je einddoel. En alle nodige tussenstappen om je einddoelen te bereiken. We maken samen een 'tijdspad' zodat je vanuit rust en kalmte iedere dag mini stapjes maakt richting je externe rijkdom. Ook neem ik je aan de hand in een financieel actieplan. Want wat als je nu niet het geld hebt dat nodig is voor je ideale leven? Hoe kom je daar dan? Ik help je bij alle praktische inzichten die nodig zijn.

  Interne Rijkdom Challenges

  Sta je wel eens echt stil bij wat je van binnen wilt ervaren?

  Nee? Dan gaan we dat vanaf nu samen doen. 
  Wat voor dagen wil je ervaren? Hoe ziet spirituele verdieping er voor jou uit? Wil je jezelf meer me-time gunnen? Wat voor type relatie(s) gun je jezelf? Zijn er hobbies of interesses die je nu echt wilt omarmen? Hoe ga je meer rust en tevredenheid ervaren?We staan stil bij je slaap excelleren, je me-time, je intuitie en spirituele gevoel laten excelleren, minder 'moeten' en meer rust ervaren laten excelleren, ComsuMinderen, je voeding, afscheid nemen van negatieve energie-lekken. Alles om interne rijkdom te ervaren.

  Van een Dubbeltje naar een Kwartje

  De rode draad in de modules is jouw transformatie. Ik help je omgaan met veranderingen, met het dealen met een omgeving die je keuzes misschien niet snapt. Ik help je losbreken uit de hokjes waar je niet meer in wilt zitten. Je leert Geldblokkades doorbreken en leiderschap nemen over jouw leven. Zodat je bewust kiest van een Dubbeltje door te groeien naar een Kwartje.

  Van een Dubbeltje wel een Kwartje worden

  Als jij vandaag besluit wel van een dubbeltje door te ontwikkelen naar een kwartje, dan is dit de juiste stap voor je.

  Klaar om door je plafond te breken naar een nieuw niveau?

  Meld je dan nu aan, en ik zie je in de community!

  Zo ga je jezelf meer Interne & Externe Rijkdom gunnen

  Laat jezelf Excelleren

  Je gaat de tijd nemen om echt zelf te bepalen wat JIJ wilt.

  Met oefeningen en verschillende masterclasses ontdek je echt exact wat jij jezelf wilt gaan gunnen.

  Los van wat 'hoort' of wat je omgeving vindt dat je moet doen.

  Externe Rijkdom Challenges

  Welke spullen wil je jezelf gunnen? Wil je ander type kleding? Wil je businessclass ervaren?
  Wil je je kamers anders in richten? Wil je afscheid nemen van alle kapotte spullen en de rommel-lades in je huis?

  Ik daag je uit je lat te verhogen en jezelf veel meer te gaan gunnen.

  Concreet Actieplan

  We maken samen een 'tijdspad' zodat je vanuit rust en kalmte iedere dag mini stapjes maakt richting je externe rijkdom.


  Ook neem ik je aan de hand in een financieel actieplan. Want wat als je nu niet het geld hebt dat nodig is voor je ideale leven? Hoe kom je daar dan?

  Interne Rijkdom Challenges

  Wat voor dagen wil je ervaren? Hoe ziet spirituele verdieping er voor jou uit? Wil je jezelf meer me-time gunnen? Wat voor type relatie(s) gun je jezelf? We staan stil bij je slaap excelleren, je me-time, je intuitie en spirituele gevoel laten excelleren, minder 'moeten' en meer rust ervaren laten excelleren, ComsuMinderen, je voeding, afscheid nemen van negatieve energie-lekken.

  Dubbeltje naar Kwartje

  De rode draad in de modules is jouw transformatie. Ik help je omgaan met veranderingen, met het dealen met een omgeving die je keuzes misschien niet snapt. Ik help je losbreken uit de hokjes waar je niet meer in wilt zitten. Je leert Geldblokkades doorbreken en leiderschap nemen over jouw leven. Zodat je bewust kiest van een Dubbeltje door te groeien naar een Kwartje.
  relaxoholic

  Gun jezelf Meer

  De gehele cursus is een combinatie van oefeningen, challenges, uitdagende vragen en waardevolle voorbeelden.

  Zodat je jezelf meer gaat gunnen.

  Echt diep gaat nadenken over hoe jouw wereld eruit moet zien als je Interne & Externe Rijkdom combineert.

  En met actieplannen om het ook daadwerkelijk te bereiken.

  prijs overzicht

  Werken aan persoonlijke ontwikkeling is meer dan alleen lezen, luisteren en snappen wat er gebeurt in onze interne wereld.

   Het gaat erom wat je ermee doet. 

  Als jij iemand bent die al langer opzoek is naar die wereld van En/En. Waarin je succes en interne diepgang combineert. Waar je het oppervlakkige en het spirituele omarmt. Waar je echt eens stilstaat bij losbreken van die zesjes-mentaliteit. Dan is dit voor jou.

  Gun jezelf meer, bepaal jouw hogere standaard en stop met genoegen nemen met minder dan je waard bent.

  Doe je mee?

  Extra BONUS: De Mentale Basis van Excelleren

  box-uoe

  Veelgestelde vragen op een rijtje

  Hoe lang krijg ik toegang?

  Je krijgt de rest van je leven toegang tot de gehele training. Alle updates, nieuwe werkboeken of video's krijg je allemaal gratis. 

  Wanneer kan ik de cursussen bekijken?

  Wanneer je wilt en zo vaak je wilt. Je kunt direct na aanmelden van start en doordat het online is kun je het geheel op eigen tempo doorlopen. 

  Leer ik ook echt hoe ik die rijkdom kan bereiken?

  Dat is de basis van de cursus. Ik neem je mee aan de hand met vragen, diepgang, trainingen en oefeningen. Zodat je eerst ontdekt wat JIJ echt wilt, los van wat je altijd geleerd hebt of hoe je omgeving het doet. En van daaruit. maken we een plan en strategie hoe je dat kunt bereiken. Iedere challenge is een concrete stap waarin je daadwerkelijk direct verandering zult ervaren, mits je zelf de nodige acties en opdrachten uitvoert.

  Leer ik hier ook hoe ik blokkades doorbreek?

  Dat is de basis van wat we doen ;) Ik daag je uit om te ontdekken waarom je iedere keer in bepaalde patronen vervalt. En belangrijker nog, ik help je heel bewust kiezen wie je WEL wilt zijn. Wat voor leven je WEL wilt. Samen werken we heel bewust aan het leven dat jij graag wilt. En zorgen we dat je niet langer tegengehouden wordt door al die gedachtes in je koppie die je tot nu toe hebben kleingehouden. Het is tijd om te gaan staan voor je eigen grootsheid, en daar help ik je bij.

  Kan ik jou bereiken voor vragen?

  In de bijhorende community kun je 24/7 je vragen stellen, daar ben ik enkele keren per week beschikbaar voor vragen.

  Je bent één keus verwijderd van het leven wat je éigenlijk wilt hebben

  Je hoeft niet rijk geboren te zijn om te leven in rijkdom. Laat mij je meenemen in de wereld waar we interne en externe rijkdom samenbrengen. Want de wereld van En/En bestaat.


  Dit is het moment. 


  Nu is het aan jou.