Lancering University of Excellence
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

61% Korting Op De Grootste Academy Voor Persoonlijke Ontwikkeling En Transformatie


 Ja, ik wil levenslang toegang


Deze actie komt hierna nooit meer terug
jeanet-investeerder

Als dubbeltje kun je wél een kwartje worden

Er is ons altijd geleerd dat als je geboren bent als dubbeltje, je nooit een kwartje gaat worden. Maar dat is een leugen. Bedoeld om je klein te houden. 

Jarenlang heb ik geleefd in het masculiene wereldje. De wereld van hard werken, beuken en rammen. En vooral niet zeuren. Ik werkte jarenlang minimaal 100 uur per week. Ik dacht dat dat zo hoorde als je succesvol wil zijn. 

Ik was verder dan ooit verwijderd van mijn zachte kant: De kant die tot stilstand kon komen en echt kon genieten van het leven.

Tot ik leerde dat de masculiene en feminiene wereld prachtig te combineren is. Genieten van de luxe en het comfort dat ontstaat door het harde werken in de harde wereld, maar tegelijk het vrouwelijke en zachte in deze wereld omarmen zodat je geniet van dat wat er echt toe doet en je ook echt 'uit' kunt staan.

In lijn zijn met je spiritualiteit, intuïtie en jezelf op nummer één durven zetten. Zodat je niet meer het gevoel hebt altijd al die ballen hoog te moeten houden. 

Maar je kunt genieten van het leven zoals het bedoeld is. Ik leer je een Relaxoholic worden: Iemand die interne en externe rijkdom ervaart, zonder het gevoel te hebben altijd 'bezig' te moeten zijn.

10+

Cursussen

2200+

Leden in community

1M+

Omzet per jaar

165+

Video's

Als jij jezelf niet meer gaat gunnen,
doet niemand het

Dit is de academy waarmee jij eindelijk los kunt komen van het matige gemiddelde. Waar je in een gezonde, groot denkende bubbel stapt in een wereld waar de zesjes mindset overheerst.


Zodat je je harde en zachte kant laat samenkomen, interne en externe rijkdom gaat ervaren en eindelijk stopt met altijd rennen en aan-staan. En vooral: Zodat je stopt met jezelf minder gunnen dan je eigenlijk verdient en waard bent.

null

Als je Jeanet nog niet kent, dan is dit je teken om heel snel met haar te gaan werken. Ze prikt dwars door alle bullshit heen en helpt je om snel nieuwe plafonds te doorbreken. 
Amber, Terschelling

Als je spiritualiteit belangrijk vindt, dan is dit iets wat je niet mag missen. Ik heb veel cursussen al gedaan, maar niets komt in de buurt van het werk van Jeanet. 

Tim, Utrecht
Als je stappen wil zetten in je leven, dan moet je Jeanet hebben. Ik ben niet alleen minder gaan werken, ik ben ook meer gaan verdienen en heb een betere band binnen mijn gezin kunnen realiseren. Zoveel meer dan ik had verwacht heb ik hier al uit gehaald! 
Marieke H.
Hard werken is me niet vreemd en altijd aan staan al helemaal niet. Het ene moment als ik werkte (en dat was meestal) baalde ik dat ik te weinig met mijn vrouw en kleine zoon was. Als ik bij hen was zat ik ondertussen met mijn kop bij de zaak. Frustrerend. In de Relaxoholic Cursus heb ik dat gevonden wat ik zocht: Rust, terwijl ik toch zakelijk blijf groeien en de vader en man ben die ik mijn gezin gun.
Ferdi, Utrecht
Meer tijd hebben voor het thuisfront was al heel lang een droom, maar ik wist echt niet hoe ik het voor elkaar moest krijgen. Bleek dat ik het probleem op een totaal verkeerde plek zag. Dat was niet de agenda, maar mijn zelfbeeld. Dat was wel even een eyeopener. Maar nu kan ik wel concreet aan de slag hiermee! Jeanet hielp me met doorbreken van oude patronen en overtuigingen. Ik heb regelmatig gedacht 'wow, waarom wist ik dit niet eerder?'. Maar ben blij dat ik het nu weet. Want wauw, wat een verrijking is dit. Een absolute MUST voor iedereen wat mij betreft, om de University of Excellence te doorlopen.
Carina, Florida

Ik had altijd moeite om financiën echt onder controle te krijgen en leuk te gaan vinden. Maar dankzij de Geldboom cursus van Jeanet is dat echt anders geworden. Ik heb niet alleen goede handvatten, we kunnen nu ook vermogen voor onszelf en onze kinderen gaan opbouwen. 

Aranka, Groningen

Dit kun je verwachten in de vernieuwde academy
als je NU kiest voor de LIFETIME toegang

jeanet en john

Een groot spel spelen hoeft niet gelijk te staan aan stress

Je hoeft niet langer te kiezen tussen succes, rijkdom, resultaat of rust, kalmte en ontspanning. In de University of Excellence leer ik je hoe je de wereld van aanstaan, hardheid en focus perfect combineert met uitstaan, niks moeten en slow living.

Ik leer je bewust druk toevoegen op bepaalde domeinen van het leven zodat je krachtiger wordt dan ooit. Maar op een manier waarmee je meer zachtheid dan ooit in je leven toevoegt.
Hard en zacht, aan en uit, zakelijk en spiritueel: ik neem je mee in de wereld van En/En.

Ik dacht tot aan 2018 dat ik moest kiezen: Ik werkte keihard en had veel succes maar leverde in op rust en ontspanning. OF ik werkte maar een paar uur per week, voelde ontspanning maar leverde in op financieel en materialistisch succes en rijkdom.

Tot ik merkte, daar in 2018, dat ik stok-ongelukkig werd van altijd het jagen en 'aanstaan'. Maar tegelijkertijd wel veel geld wilde verdienen en luxe wilde leven.

Een zoektocht startte. Een zoektocht die geleid heeft tot mijn Relaxoholic methode.

Want als er iets is wat ik leerde in de jaren die volgden was het dit: Je kunt keihard werken, veel uren in je zakelijke resultaten willen steken. Terwijl je ondertussen een legere agenda hebt en meer interne rust ervaart dan ooit.
Ik besloot dat ik een bovengemiddeld hoge lat ging leggen voor mezelf. Maar op een manier zoals nog nooit ergens getoond is

In de Relaxoholic Methode ontwikkelde ik een manier waarop ik met absolute zekerheid weet dat mijn huwelijk, gezondheid, sociale leven, moederschap, bijdrage aan de wereld en financiële succes bovengemiddeld hoog is.

Dat bereikte ik door druk uit te oefenen op bepaalde domeinen van mijn leven. Want een beetje druk maakt ons krachtig en weerbaar.

En tegelijkertijd doorbrak ik veel overtuigingen en innerlijke patronen die me tot dan toe weerhielden om echt 'uit' te staan en mijn spirituele kant te ontwikkelen. Zo vond ik ook mijn weg naar 'slow living'.

Nu, 6 jaar na dat moment in 2018 weet ik 1 ding zeker: Mijn Relaxoholic Methode helpt ook jou om vaker uit te staan, niks te moeten en slow living te ervaren. Terwijl je daarnaast meer succes en bovengemiddelde resultaten behaalt dan je ooit bereikt hebt.

Ik leer je ook een Relaxoholic worden: Iemand die Interne & Externe Rijkdom ervaart zonder het gevoel te hebben altijd 'bezig' te moeten zijn.

jeanet-investeerder

Je huidige situatie laat zien wat je tolereert

Als je zo doorgaat, hoe ziet je leven er dan uit over 10 jaar? Hoe is je gezondheid dan? Hoe is je relatie? Hoe is je financiële situatie? Heb je dan wellicht een burnout? Heb je dan helemaal genoeg van je bedrijf of werk? Ben je dan nog steeds een speelbal van de buitenwereld?

Er is zoiets als een Geprogrammeerde Toekomst: het leven dat we tegemoet gaan als we niet bewust iets veranderen. Vanuit onze patronen, overtuigingen, opvoeding en keuzes kunnen we al uitstippelen hoe je leven er over 10 jaar van nu uitziet (hint: meestal is dat niet gunstig).

En dan hebben we de Gecreëerde Toekomst: Het leven dat je bewust bouwt, binnen je eigen kaders en beperkingen. Wanneer je onderliggende overtuigingen en patronen doorbreekt, jezelf bewust uitdaagt en doelgericht betere keuzes maakt zal je toekomst op ieder domein van je leven er wel zo uitzien als je echt wilt.

Het wordt tijd om te stoppen met het zijn van een effect van je omstandigheden. Als je nu niet de rust, kalmte, spirituele verdieping, gezondheid, relaties en financiele rijkdom ervaart die je wilt. Dan is het tijd voor iets nieuws.

Namelijk: Tijd om jezelf meer te gaan gunnen. Want zolang je blijft doen wat je doet, en je niet bewust onderliggende patronen doorbreekt, zal er niets wezenlijks veranderen.

Om naar het volgende level te gaan, moet jij zelf ook andere keuzes leren maken. Hoe je dat doet en welke afwegingen je moet maken? Dat ga ik je leren. 

Toen ik besefte dat mijn leven grotendeels een eigen keus is, was ik eerst een beetje boos. Op mezelf maar ook op Jeanet, want het was pijnlijk om zo'n spiegel te krijgen.

Maar, Jeanet loodste me door alle oefeningen en video's heen. En oprecht, in al die jaren van persoonlijke ontwikkeling heb ik nog niet eens 5% geleerd van alles dat ik nu in de University of Excellence geleerd heb. Jeetje. Wat een waarde voor de rest van mn leven.

Dominique, Breda

Ik vind alle cursussen van Jeanet geweldig, helemaal nu je ze allemaal bij elkaar hebt. Het is zo bijzonder hoe ze al deze onderwerpen met elkaar weet te combineren. Ooit bij haar ook de cacao ceremonie gedaan, dat gaf geweldige inzichten! 

Chanel, Bali

Dit is de enige academy waar ik niet alleen veel kennis heb opgedaan, maar waar ik vooral de grootste transformatie door ben gegaan. Geweldig hoe Jeanet je in beweging kan krijgen door druk uit te oefenen. Dat gun ik iedereen om te ervaren.

Danique

Dit zijn de cursussen waar je direct,
en de rest van je leven, toegang tot hebt

Jezelf op nr 1 leren zetten en meer gaan gunnen

We doorbreken de angst om niet goed genoeg te zijn en je gaat leren jezelf (veel) meer te gunnen.  Zodat je gaat staan voor je eigen keuzes, je eigen pad gaat durven volgen en durft af te wijken van het matige gemiddelde van de grijze massa. Gun jezelf meer rust, overvloed en het volgen van je levenspad door jezelf op nr 1 te leren zetten en jezelf veel meer te gaan gunnen.

GeldBoom: geld voor je laten werken & vermogen bouwen

Weet je hoe je nu al geld kunt opbouwen voor later zonder heel veel te moeten investeren? Zijn er geldblokkades waardoor je je eigen financiële toekomst onnodig klein houdt? Hoe bouw je een financieel vrije toekomst voor je kinderen? We doorbreken je money mindset blokkades, je krijgt eenvoudige stappen om je financiële toekomst te plannen en ik leer je de eerste stappen van geld 'voor' je laten werken, zonder dat je enige kennis ervan hoeft te hebben. 

Leren volgen van je intuïtie 

Wat probeert je gevoel je te vertellen en hoe zorg je dat je nooit meer dingen tégen je gevoel in doet? Niet meer steeds je grenzen over gaat, maar in lijn staan met je intuïtie. Weten wat het betekent en hoe je nog dieper daarop in kunt tunen. Zodat je steeds dichter bij je kern komt.  En je echt jouw levenspad durft te volgen.

Relaxoholic kwartaal pauzeknop 

Ieder kwartaal kun je reflecteren. Wat werkte wel? Wat werkte niet? Welke knoop wil je komend kwartaal doorhakken? Welke groei wil je realiseren komend kwartaal? In deze korte Relaxoholic Kwartaal Pauzeknop sta je even een uur op pauze. We reflecteren en blikken vooruit. Zodat je bewust ieder kwartaal opnieuw een grootstere toekomst voor jezelf bouwt.

Word Relaxoholic: hard/zacht in balans en interne rust voelen

Het ultieme doel: het worden van een Relaxoholic. Iemand die Interne & Externe rijkdom ervaart. Iemand die vol focus en toewijding de harde kant van het leven omarmt en bereid is moeite te doen voor succes. waarbij ik je leer bewust druk toevoegen zodat je nog krachtiger wordt. Terwijl je ook in staat bent volledig 'uit' te staan, de flow te volgen en je zachtheid te omarmen. We brengen je harde en zachte kant in balans. En terwijl je effectiever wordt en meer succes en resultaat behaalt dan ooit, voel je je kalmer dan ooit tevoren. 

Meer interne & externe rijkdom

Een Hoge Levensstandaard, zo noem ik dat waar we samen in deze cursus heenwerken. Je gaat op ieder gebied van je leven een hogere standaard leggen. Meer materialistische rijkdom, meer geld, meer luxe, meer dure uitjes, jezelf eindelijk een kledingmake-over geven, jezelf gunnen naar een sterrenrestaurant te gaan en de luxe van het goede leven omarmen (plus stappen op dit financieel ook te kunnen bereiken). Terwijl je ook intern meer rijkdom dan ooit ervaart in de vorm van spirituele verdieping, gezondheid, relaties, rustgevoel. Je gaat jezelf in deze cursus de 'businessclass ervaring van het leven' gunnen. Intern (emotioneel, spiritueel, mentaal en rustgevoel) en extern (financieel en materialistisch). Zodat je stopt met een klein spel spelen en het leven vol omarmt. Waarin je jezelf meer gaat gunnen en rijkdom ervaart op ieder vlak.

Welkom in de compleet vernieuwde University of Excellence

De University of Excellence is geboren vanuit de passie om anderen te helpen meer uit het leven te halen. Dat kan op alle vlakken. Zakelijk, privé, spiritueel. Alles is met elkaar verbonden en juist al die werelden breng ik ook bewust bij elkaar. Zodat je nog steeds succesvol kunt ondernemen en groeien, maar ook keihard kunt ontspannen en genieten met je partner en/of gezin. 

Of misschien wil je wel gewoon meer tijd voor jezelf, dat mag natuurlijk ook 😉

In de University of Excellence kun je ontwikkelen op alle vlakken. Van financiën tot spiritualiteit en natuurlijk alles op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Gezondheid, beperkende overtuigingen, alles komt voorbij. 

Wil jij werken aan jezelf en dit jaar echt groeien? Dan is dit wat je nodig hebt. Ik geef je alle handvatten om de wereld voor jezelf te creëren die je diep in je hart het liefst wil. 

Dit zijn alle cursussen die je direct, en de rest van je leven, kunt volgen als je je nu aanmeldt

Jezelf op #1 durven zetten

t.w.v. € 147

We doorbreken de angst om niet goed genoeg te zijn en je gaat leren jezelf (veel) meer te gunnen.Zodat je gaat staan voor je eigen keuzes, je eigen pad gaat durven volgen en durft af te wijken van het matige gemiddelde van de grijze massa. Gun jezelf meer rust, overvloed en het volgen van je levenspad door jezelf op nr 1 te leren zetten en jezelf veel meer te gaan gunnen.

Leren Volgen van je Intuïtie
t.w.v. € 197

Wat probeert je gevoel je te vertellen en hoe zorg je dat je nooit meer dingen tégen je gevoel in doet?


Niet meer steeds je grenzen over gaat, maar in lijn staan met je intuïtie. Weten wat het betekent en hoe je nog dieper daarop in kunt tunen. Zodat je steeds dichter bij je kern komt.  En je echt jouw levenspad durft te volgen.

Interne & Externe Rijkdom
t.w.v. € 497

Je gaat jezelf in deze cursus de 'businessclass ervaring van het leven' gunnen. Intern (emotioneel, spiritueel, mentaal en rustgevoel) en extern (financieel en materialistisch). Zodat je stopt met een klein spel spelen en het leven vol omarmt.


Waarin je jezelf meer gaat gunnen en rijkdom ervaart op ieder vlak.

Relaxoholic Kwartaal Pauzeknop 

t.w.v. € 147

Ieder kwartaal kun je reflecteren. Wat werkte wel? Wat werkte niet? Welke knoop wil je komend kwartaal doorhakken? Welke groei wil je realiseren komend kwartaal? In deze korte Relaxoholic Kwartaal Pauzeknop sta je even een uur op pauze. We reflecteren en blikken vooruit. Zodat je bewust ieder kwartaal opnieuw een grootstere toekomst voor jezelf bouwt.

Geldboom: Geld Voor je laten werken & Investeren
t.w.v. € 297

We doorbreken je money mindset blokkades, je krijgt eenvoudige stappen om je financiële toekomst te plannen en ik leer je de eerste stappen van geld 'voor' je laten werken, zonder dat je enige kennis ervan hoeft te hebben.  Ook leer ik je hoe wij vermogen voor onze kinderen bouwen maar voorkomen dat ze op onze zak gaan teren ;)
relaxoholic

Word Relaxoholic: Hard/Zacht in Balans
t.w.v. € 597

Iemand die Interne & Externe rijkdom ervaart. Iemand die vol focus en toewijding de harde kant van het leven omarmt en bereid is moeite te doen voor succes. waarbij ik je leer bewust druk toevoegen zodat je nog krachtiger wordt. Terwijl je ook in staat bent volledig 'uit' te staan, de flow te volgen en je zachtheid te omarmen.

Keuzes maken & Prioriteiten Stellen

t.w.v. € 97

Zeer doeltreffende training om je bewust te maken waar je enorm veel tijd verspilt. Je leert onderscheid maken in de dingen die je doet, zodat je veel minder gaat doen terwijl je veel meer resultaat dan ooit behaalt.

Watervasten van A tot Z & Immuunsysteem Versterken
t.w.v. € 197

Watervasten en Immuunsysteem versterken zijn 2 cursussen waarbij je je fysieke gezondheid gaat laten excelleren.

Gun Jezelf Luxe & Overvloed
t.w.v. € 97

Leer de weg van weinig weerstand vinden zodat je jouw levenspad kunt volgen. Terwijl je bewust toewerkt naar een toekomst met overvloed en een hoge levensstandaard. Gun jezelf meer luxe en overvloed op ieder vlak.

prijs overzicht

Werken aan persoonlijke ontwikkeling is meer dan alleen lezen, luisteren en snappen wat er gebeurt in onze interne wereld.

 Het gaat erom wat je ermee doet. 

Als jij iemand bent die al langer wil werken aan zichzelf, maar niet weet waar te starten, dan is dit voor jou. 

De meest complete academy op gebied van zelfontwikkeling. 

Van het kiezen van wie je wil zijn, tot het doorbreken van patronen en een hogere standaard aannemen. 

Dit is waar je een verschil kunt gaan maken. 

Doe je mee?

Extra BONUS: De Eerste 11 Die Zich Aanmelden Krijgen GRATIS De University of Excellence Cadeaubox

box-uoe

Veelgestelde vragen op een rijtje

Hoe lang krijg ik toegang?

Je krijgt de rest van je leven, of zo lang de UoE bestaat, toegang tot alle huidige trainingen. In de toekomst komen er wellicht nieuwe cursussen bij die vallen niet onder dit pakket. Je koopt nu in 1x toegang tot alle cursussen die specifiek hier op deze pagina vermeld staan. En de rest van je leven kun je die dus bekijken.

Wanneer kan ik de cursussen bekijken?

Wanneer je wilt en zo vaak je wilt. Je kunt direct na aanmelden van start en doordat het online is kun je het geheel op eigen tempo doorlopen. 

Is dit ook voor ervaren persoonlijke-ontwikkeling liefhebbers?

Als je fan bent van persoonlijke en spirituele ontwikkeling maar niet houdt van succes, luxe en bewust jezelf meer gunnen, dan niet. Als je 2 werelden wilt combineren, hard en zacht samen wilt laten gaan en gelooft dat materialistische rijkdom, jezelf blijven stretchen en uitdagen samen kan gaan met spirituele en mentale diepgang, oude patronen doorbreken dan zeker. De persoonlijke groei en ontwikkeling die je hier vindt, is op weinig plekken te verkrijgen.

Kan ik jou bereiken voor vragen?

In de bijhorende community kun je 24/7 je vragen stellen, daar ben ik enkele keren per week beschikbaar voor vragen.

Kan ik later instappen?

Ja en nee. Ja, want de cursussen blijven beschikbaar. Nee, niet in deze vorm. Alleen in April 2024 kun je in 1x alle cursussen kopen voor 50% korting.
Vanaf mei 2024 gaat de prijs tenminste keer 2 en kun je alleen alle cursussen los kopen en niet meer als 1 geheel.


Bij twijfel: Stap nu in, want alleen nu krijg je alles in 1x , met extra bonussen en ook nog eens 50% korting.

Je bent één keus verwijderd van het leven wat je éigenlijk wilt hebben

Je hoeft niet rijk geboren te zijn om te leven in rijkdom. Laat mij je meenemen in de wereld waar we interne en externe rijkdom samenbrengen, in de wereld van het zijn van een Relaxoholic. In de compleet vernieuwde University of Excellence gaan we dat plafond doorbreken. 


Dit is het moment. 


Nu is het aan jou.