jeanet-investeerder

Een brief van een vriendin...

Zo zou je de mails die ik je stuur kunnen zien.

Zelf ben ik er helemaal weg van om ze te schrijven.
En de lezers reageren iedere maand even enthousiast!

Ik heb het natuurlijk over mijn CEO Diary dat ik rondstuur.

Iedere maand rond de laatste dag van de maand deel ik een mail bomvol inzichten, handvatten en waarde.

De hoofdtopics die terugkomen zijn:

  • Privéleven: Over de moestuin, de kids, onze hoogte- en dieptepunten
  • Geld en investeren: NFT's, crypto en welke 'moves' ik maak
  • Wat ik las/luisterde: Boeken, interviews, podcasts die jou verder kunnen helpen als ondernemer, mens, ouder, investeerder of spiritueel ontdekkingsreiziger deel ik met je
  • Over hard en zacht in het leven combineren en een echte Relaxoholic zijn
  • Persoonlijke updates: Over mijn experimenten zoals juicefeasten, watervasten, cursussen en opleidingen die ik vanuit enthousiasme ging volgen, alternatief ouderschap, montessori over de grotten in onze eftelingtuin en andere gave kijkjes in mijn persoonlijke leven.
Dat wil ik ook lezen!

Enthousiaste reacties op mijn CEO Diary

null

null

Dit is wat je kunt verwachten

null

null

Gewoon, even ontspannen

De maandelijkse CEO Diary is er om even tot stilstand te komen, te reflecteren en wellicht waardevolle input uit te halen voor je business. En je leven. 

Het is overigens niet geschikt als je anti geld, succes, spiritualiteit bent (yep, deze combinatie is mogelijk ;) ik geloof enorm in En/En leven).

Het is ook niet handig om in te schrijven als je niet van lange mails houdt, want het zijn halve boekwerken, haha.

Ik verkoop je niks, hoewel ik soms wel toffe plannen met je deel waar je wellicht aan deel wilt nemen. Er zit geen verdien model in. Het is gewoon, 'voor de leuk'. Omdat ik je graag inspireer. En merk dat mensen er soms life changing inzichten uithalen.Tof, wil ik lezen!
jeanet en john

Wie is Jeanet Wolf?

Ze is op de eerste plaats moeder van Jayson (27 april 2021) en Harvey (2 mei 2023) en vrouw van John (sinds 2005 samen).

Jeanet is ondernemer sinds 2008 en actief (geweest) in de paardenbranche als natural horsemanship trainer. Ze heeft een sportschool gehad, runde haar eigen atleten team voor bikinifitness atleten. Had een eigen dietisten praktijk. Welke ze na meerdere jaren verkocht, eindigde en/of online vormde omdat ze met haar man John de wereld over wilde reizen. Wat ze tussen 2016 en 2020 8 maanden per jaar deden.


Sinds 2016 runt ze het bedrijf Lifestyle of Business met haar man John en alle medewerkers. Waar Jeanet als leider nog maar enkele uren per week hoeft te werken en vooral met hun zoons kan zijn.


Jeanet werkt met ondernemers met 1 of meerdere bedrijven waarvan het grootste deel miljoenenbedrijven zijn. Maar neemt geen nieuwe cliënten meer aan. Ze richt zich nu vooral op investeren, het bedrijf aansturen en het goede leven.


Ze bezoekt graag spirituele plekken zoals een ashram in Bali waar ze woonde, doet ayahuasca ceremonies, en gelooft dat er meer is dan wat wij als mens kunnen zien en horen. En wordt sinds eind 2021 opgeleid binnen het sjamanisme en is opgeleid tot cacao ceremonie leider vanuit Bali. En is sinds 2023 aromatherapeut (waar ze niets mee doet, behalve thuis allerlei zalfjes en olietjes maken ;) )


Sinds 2021 investeert ze actief in whisky en is ze op professioneel niveau aan het day- en swingtraden in crypto.


Ze is bekend vanuit vele podcastshows en de radio. 
Met het tv-programma Steenrijk Straatarm is ze landelijk bekend geworden.
Ook is ze te vinden in vele bekende bladen en kranten zoals het AD, de Telegraaf, Flair, Linda, EditieNL e.a.

Schrijf je in voor mijn maandmail en groei met me mee

Geen zorgen, je kunt je altijd weer uitschrijven ;)