⏰ Wachtlijst is tijdelijk geopend

Meer Interne en Externe Rijkdom Zonder Altijd Maar 'Aan' Te Moeten Staan

Van spiritueel tot zakelijk en weer terug. We combineren de harde en zachte kant van het leven en zorgen dat je veel meer rust ervaart en in het moment kunt zijn.

Schrijf je nu in voor de wachtlijst

En krijg als eerste toegang tot de unieke lanceringsdeal wanneer de deuren opengaan
Geen zorgen, je krijgt geen spam

Dit is wat de huidige leden ervaren

Door de stappen in de uoe heb ik nu eindelijk de rust om wat vaker uit te staan. Ik was altijd bezig en van nature zit ik meer in de harde, mannelijke kant van het altijd aanstaan. Enerzijds wilde ik gewoon meer rust leren nemen, anderzijds wilde ik niet inleveren op succes en resultaat. Dankzij Jeanet heb ik de balans tussen aan en uitstaan gevonden. En ervaar ik nu interne rust terwijl ik meer resultaat en groei ervaar dan ooit.
Marieke, Arnhem

Dankzij de uoe weet ik nu hoe ik mijn eigen patronen kan doorbreken. Er wordt altijd gezegd dat we als ouders een voorbeeld zijn voor de kinderen. Rationeel snapte ik dat, en toch was ik veel vaker boos of geirriteerd dan ik wilde. Door de video’s in de relaxoholic cursus weet ik nu de oorzaak van mijn eigen triggers. Die heb ik kunnen doorbreken waardoor ik nu echt het voorbeeld ben dat ik wil zijn voor mijn kinderen.

Bas, Zwolle

Ik had altijd zo veel moeite met niks doen dat ik me letterlijk gewoon opgefokt voelde als ik even me-time nam. Dankzij Jeanet heb ik die interne onrust echt doorbroken door onderliggende oorzaken en overtuigingen aan te pakken. Mijn wekelijkse me-time moment is ondertussen een volledige dag waarin ik echt helemaal niets moet en volledig kies voor mezelf. 

Laura, Harderwijk

We werken aan de binnenkant, om aan de buitenkant te groeien

Wortels van verbinding

We hebben allemaal menselijke shit. Patronen, overtuigingen en ideeën die ons in de weg staan om te zijn wie we willen zijn. Stap 1 is daarom het doorbreken van dat wat je ideale leven in de weg staat.

Bladeren van groei

Als we je menselijke shit hebben doorbroken is het tijd om te bouwen. We gaan stilstaan bij wat jij jezelf gunt, materialistisch, spiritueel, van buiten en van binnen. Meer interne en externe rijkdom start hier.

Naar ongekende hoogte

Er is geen reden om terughoudend door dit leven te gaan. Je gaat jezelf meer gunnen en meer gerichte druk toevoegen. Hard en Zacht komen perfect samen. Zodat je meer rust, resultaat en ontspanning ervaart dan ooit.

Er zijn altijd redenen om nog niet te kiezen voor de dagen zoals je ze wilt. Genoeg redenen om jezelf nog even weg te cijferen. Altijd stemmetjes die zeggen ‘dit is toch ook goed genoeg’.

Maar wat zou er gebeuren als je minder terughoudend zou leven?

Als je wat minder klein zou spelen?

Iets minder aan de regels zou houden van ‘wat hoort’ en los zou breken van de gebaande paden?

Wat als je wel jezelf meer op 1 zou zetten? Als je wel zou werken aan meer materialistische en financiële rijkdom ook al ben je niet rijk geboren?

Wat als je zou leren vaker ‘uit’ te staan en de zachte kant van het leven te omarmen? Ook al heb je altijd meegekregen dat hard werken en ‘aan staan’ de enige manieren zijn tot succes?

Wat zou er gebeuren als je al die redenen en excuses aan de kant zet? En jij je eigen patronen en overtuigingen zou doorbreken, zodat je loskomt van die kettingen uit het verleden die je klein houden?

Laat mij je helpen om de wereld van hard en zacht te combineren. 

Laat mij je helpen om jezelf meer op 1 te zetten en daarmee de mensen om je heen ook op te liften.

En vooral, laat mij je helpen op sommige plekken in het leven wat meer druk toe te voegen zodat je jezelf gaat stretchen. Zodat je eindelijk losbreekt van de middelmatigheid en jezelf kunt gaan gunnen wat je waard bent.

jeanet wolf

Ik wil je uitnodigen

Mijn naam is Jeanet Wolf en ik heb jarenlang ervaring met niet alleen het coachen van ondernemers, maar ook het begeleiden van mensen door de spirituele wereld. Waar ik vroeger zelf vastzat in het altijd maar 'aan' staan en beuken, kan ik nu uitchecken en weet ik hoe ik de balans tussen hard en zacht houd. Zodat ik niet alleen succesvol ben, maar vooral kan genieten van de tijd met mijn twee kinderen en man.

Er is velen malen meer uit het leven te halen dan dat we gemiddeld doen. En al dat onbenut potentieel verdient een plek in deze wereld. Ook jij. Je hebt talent gekregen om dat te uiten. Om mensen te verbinden, te inspireren en misschien wel een beweging in gang te zetten op grotere schaal. 


Voel jij dat je klaar bent voor dat volgende level? Om door dat plateau heen te breken? Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor de wachtlijst. 

Je bent er klaar voor. 

De enige academy waar je voor de rest van je leven wat aan hebt 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst

De enige academy waar je voor de rest van je leven wat aan hebt 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst