Word Relaxoholic

Voor ondernemers die succes willen combineren met écht tot rust komen, zonder het gevoel te hebben altijd aan te moeten staan

< 16 uren p/w

Die ik in mijn bedrijf steek

5+ dagen p/w

Met mijn kinderen

1M+

Omzet per jaar

Rust & kalmte

Is mijn standaard
jeanet-investeerder

Altijd aanstaan kost meer dan je lief is

Daniëlle is een oud client van me. Ze heeft een jong zoontje en een liefdevolle relatie, ze is erg graag samen met haar gezin.

Maar Danielle heeft een valkuil.

Namelijk dat ze altijd ‘aan’ staat. Als ze thuis is, is ze met haar hoofd nog bij werk. Als ze met haar zoontje speelt, bedenkt ze ondertussen welke werktaken ze straks ‘even snel’ gaat afronden als haar kind slaapt.

Danielle heeft met haar man overlegd om iedere avond samen te eten als gezin en hun zoontje in te stoppen. Iets waar ze oprecht van geniet.

Maar in plaats van daarna echt tot rust komen en quality-tijd met haar man te hebben, werkt ze nog even wat dingen weg.

En dan ontstaat de interne strijd.

Wanneer ze met werk bezig is, vraagt ze zich af of ze wel genoeg aandacht heeft voor haar gezin. Wanneer ze bij haar gezin is vraagt ze zich af of ze haar zakelijke doelen wel genoeg aandacht geeft.

Zodra ze gaat wandelen of een langer stuk in de auto zit besteedt ze haar tijd ‘nuttig’ door podcasts te luisteren.

En de laatste keer dat ze echt helemaal niks hoefde van zichzelf, echt een hele dag totaal ‘nutteloos’ bezig was, kan ze zich niet herinneren.

Daniëlle heeft een prachtig leven, een fijn gezin, een succesvolle carrière.

Aan de buitenkant werkt alles voor haar.

Maar van binnen blijft dat knagende gevoel van onrust. Het gevoel van echte rust en ontspanning kent ze niet meer, en dat zit haar dwars.

Want als ze heel eerlijk is, zou ze niets liever willen dan echt ‘uit’ kunnen staan af en toe, zodat ze nu eens echt tot rust zou kunnen komen.

Laat dat nou zijn waar ik je bij ga helpen. 

Ik maak van jou een Relaxoholic

Een ondernemer die bovengemiddeld succesvol is en volle focus heeft op resultaat. En in de (ruime hoeveelheid) vrije tijd zonder enige onrust of schuldgevoel ‘uit’ kan staan en geniet van het leven.

Als je Jeanet nog niet kent, dan is dit je teken om heel snel met haar te gaan werken. Ze prikt dwars door alle bullshit heen en helpt je om snel nieuwe plafonds te doorbreken. 
Amber, Terschelling

Als je spiritualiteit en meer zachtheid toevoegen belangrijk vindt, dan is dit iets wat je niet mag missen. Ik heb veel cursussen al gedaan, maar niets komt in de buurt van het werk van Jeanet. 

Tim, Utrecht
Als je stappen wil zetten in je leven, dan moet je Jeanet hebben. Ik ben niet alleen minder gaan werken, ik ben ook meer gaan verdienen en heb een betere band binnen mijn gezin kunnen realiseren. Zoveel meer dan ik had verwacht heb ik hier al uit gehaald! 
Marieke H.

Dit kun je verwachten in de "Word een Relaxoholic" Cursus

Als je 'wacht tot het rustiger is' wacht je op iets wat nooit komt

Als ondernemer is er altijd wat te doen.

Als ouder staat het leven nooit stil.

Als mens dat graag groeit en ontwikkelt is er altijd een nieuw niveau.

Tel daarbij op dat de wereld van vandaag ons uitnodigt om altijd online te zijn.

En je hebt een combinatie te pakken die interne onrust en schuldgevoelens geeft als je ‘niks’ doet.

Nu is ‘niks gaan doen’ niet zo moeilijk. Iedereen kan een sauna-dagje inplannen, iedereen kan een wandeling maken tijdens de lunch om even ‘uit’ te staan.

Wat bijna niemand kan, is echte interne rust voelen.

Op je vrije dagen echt helemaal loskoppelen van de zaak. Niet ‘nog even snel’ vanalles tussendoor doen als de kids liggen te slapen.

Structureel rust en kalmte ervaren, is een ware kunst die bijna geen enkele ondernemer beheerst.

Heel eerlijk: Wanneer was het laatste moment dat je onbeschaamd een boek las urenlang of lekker met je vrienden op pad ging, zonder daarvoor, daarna -of erger nog- tijdens, regelmatig te denken aan alles dat er nog moet gebeuren?

Als moeder van twee jonge kinderen, eigenaar van een miljoenenbedrijf, spreekster en toegewijde vrouw weet ik alles van tig ballen tegelijk hooghouden. 

Het kan. 

jeanet en john

Een groot spel spelen staat niet gelijk aan stress

Het is een illusie dat je moet kiezen tussen succes, rijkdom, resultaat of rust, kalmte en ontspanning. In de Word Relaxoholic Cursus leer ik je hoe je de wereld van aanstaan, hardheid en focus perfect combineert met uitstaan, niks moeten en slow living.

Ik leer je bewust druk toevoegen op bepaalde domeinen van het leven zodat je krachtiger wordt dan ooit. Maar op een manier waarmee je meer zachtheid dan ooit in je leven toevoegt.
Hard en zacht, aan en uit, zakelijk en spiritueel: ik neem je mee in de wereld van En/En.

Ik dacht tot aan 2018 dat ik moest kiezen: Ik werkte keihard en had veel succes maar leverde in op rust en ontspanning. OF ik werkte maar een paar uur per week, voelde ontspanning maar leverde in op financieel en materialistisch succes en rijkdom.

Tot ik merkte, daar in 2018, dat ik stok-ongelukkig werd van altijd het jagen en 'aanstaan'. Maar tegelijkertijd wel veel geld wilde verdienen en luxe wilde leven.

Een zoektocht startte. Een zoektocht die geleid heeft tot mijn Relaxoholic methode.

Want als er iets is wat ik leerde in de jaren die volgden was het dit: Je kunt keihard werken, veel uren in je zakelijke resultaten willen steken. Terwijl je ondertussen een legere agenda hebt en meer interne rust ervaart dan ooit.
Ik besloot dat ik een bovengemiddeld hoge lat ging leggen voor mezelf. Maar op een manier zoals nog nooit ergens getoond is

In de Relaxoholic Methode ontwikkelde ik een manier waarop ik met absolute zekerheid weet dat mijn huwelijk, gezondheid, sociale leven, moederschap, bijdrage aan de wereld en financiële succes bovengemiddeld hoog is.

Ik doorbrak veel overtuigingen en innerlijke patronen die me tot dan toe weerhielden om echt 'uit' te staan en mijn spirituele kant te ontwikkelen. Zo vond ik ook mijn weg naar 'slow living'.

Nu, 6 jaar na dat moment in 2018 weet ik 1 ding zeker: Mijn Relaxoholic Methode helpt ook jou om vaker uit te staan, niks te moeten en slow living te ervaren. Terwijl je daarnaast meer succes en bovengemiddelde resultaten behaalt dan je ooit bereikt hebt.

Toen ik besefte dat mijn leven grotendeels een eigen keus is, was ik eerst een beetje boos. Op mezelf maar ook op Jeanet, want het was pijnlijk om zo'n spiegel te krijgen.

Maar, Jeanet loodste me door alle oefeningen en video's heen. En oprecht, in al die jaren van persoonlijke ontwikkeling heb ik nog niet eens 5% geleerd van alles dat ik nu in de University of Excellence geleerd heb. Jeetje. Wat een waarde voor de rest van mn leven.

Dominique, Breda

Ik vind alle cursussen van Jeanet geweldig, helemaal nu je ze allemaal bij elkaar hebt. Het is zo bijzonder hoe ze al deze onderwerpen met elkaar weet te combineren. Ooit bij haar ook de cacao ceremonie gedaan, dat gaf geweldige inzichten! 

Chanel, Bali

Dit is de enige academy waar ik niet alleen veel kennis heb opgedaan, maar waar ik vooral de grootste transformatie door ben gegaan. Geweldig hoe Jeanet je in beweging kan krijgen door druk uit te oefenen. Dat gun ik iedereen om te ervaren.

Danique

Zo maak ik van jou een Relaxoholic

De 12-6-4 Relaxoholic formule

De afgelopen jaren leerde ik 1 ding: 'binnenkort echt meer rust pakken', is je grootste leugen. Ik forceer je liefdevol maar doelgericht in het inplannen van mijn 12-6-4 Relaxoholic Formule. Waarbij we 12x per jaar een Dag van Niks, 6x per jaar een Uitje van Luxe en 4x per jaar een Weekend van Afzondering plannen.

We doorbreken patronen

Iedereen kan een dag afsluiten van de buitenwereld. Om de volgende dag weer terug te vallen in de ratrace van altijd aanstaan. Ik help je in deze tweede stap van het worden van een Relaxoholic bij blijvende verandering. Zodat rust ervaren niet iets is dat je 'doet' maar werkelijk iemand 'bent' die rust ervaart vanuit binnen.

Schaduwwerk om echt 'uit' te leren staan

Het gevaarlijkste van acties inplannen en het doorbreken van patronen, is daarna tevreden zijn en stoppen. Daar schuilt terugval gedrag. Samen doen we schaduwwerk om daadwerkelijk te leren uit-staan zonder weer terug te vallen in oud gedrag.

We voegen bewust druk toe

In mijn Relaxoholic Methode hanteer ik de controversiële manier van Meer Druk toevoegen voor Meer Rust. Ik maak je krachtiger en sterker, we vergroten je draagkracht, juist zodat je daardoor meer rust ervaart, zelfs als het leven of het ondernemen intens is.

We brengen hard en zacht in balans

Iemand die vol focus en toewijding de harde kant van het leven omarmt en bereid is moeite te doen voor succes. Terwijl je ook in staat bent volledig 'uit' te staan, de flow te volgen en je zachtheid te omarmen. En terwijl je effectiever wordt en meer succes en resultaat behaalt dan ooit, voel je je kalmer dan ooit tevoren. 

Je leert me-time zonder schuldgevoel

Samen nemen we afscheid van die verhalen in je eigen kop die je iedere keer weer terug laten cirkelen naar 'nuttig bezig moeten zijn'. Je gaat de magie ontdekken van niks kunnen doen. Je gaat ervaren hoe je me-time inplant en hoe we dat schuldgevoel dat erbij komt kijken, dat onrustige gejaagde gevoel, blijvend achter je laat.

Tijd om het anders te doen

Bijna niemand kan echte interne rust voelen. En op je vrije dagen echt helemaal loskoppelen van de zaak.

Niet ‘nog even snel’ vanalles tussendoor doen als de kids liggen te slapen.

Structureel rust en kalmte ervaren, is een ware kunst die bijna geen enkele ondernemer beheerst.

Heel eerlijk: Wanneer was het laatste moment dat je onbeschaamd een boek las urenlang of lekker met je vrienden op pad ging, zonder daarvoor, daarna -of erger nog- tijdens, regelmatig te denken aan alles dat er nog moet gebeuren?

Dit leer je in de Word een Relaxoholic Cursus

De 12-6-4 methode

De afgelopen jaren leerde ik 1 ding: Als ondernemer gaan we 'binnenkort echt meer rust pakken', om vervolgens te ontdekken dat 'binnenkort' nooit komt. Ik forceer je liefdevol maar doelgericht in het inplannen van mijn 12-6-4 Relaxoholic Formule. Waarbij we 12x per jaar een Dag van Niks, 6x per jaar een Uitje van Luxe en 4x per jaar een Weekend van Afzondering plannen. Tijd om echt eens rust te plannen en te stoppen met de goede voornemens die je nooit echt waarmaakt ;) 

We doorbreken patronen

De 12-6-4 Relaxoholic Formule gaat hand in hand met het doorbreken van patronen. Want heel simpel, iedereen kan rust inplannen. Iedereen kan een dagje sauna boeken. Iedereen kan een dag afsluiten van de buitenwereld. Om de volgende dag weer terug te vallen in de ratrace van altijd aanstaan. Ik help je in deze tweede stap van het worden van een Relaxoholic bij blijvende verandering. Zodat rust ervaren niet iets is dat je 'doet' maar werkelijk iemand 'bent' die rust ervaart vanuit je binnenste.

Schaduwwerk om echt 'uit' te leren staan

Het gevaarlijkste van acties inplannen zoals de 12-6-4 formule, en het doorbreken van patronen, is daarna tevreden zijn en stoppen. Het terugval-gevaar zit hem namelijk in je schaduwen. Die onderliggende ervaringen van vroeger, die stukken vanuit je oude-ik die we echt moeten aankijken en omvormen. Samen doen we schaduwwerk om daadwerkelijk te leren uit-staan zonder weer terug te vallen in oud gedrag.

We voegen bewust Druk toe

Je kunt pas rust ervaren als je bewust druk toevoegt in je leven. In mijn Relaxoholic Methode hanteer ik de controversiële manier van Meer Druk toevoegen voor Meer Rust. Ik maak je krachtiger en sterker, we vergroten je draagkracht, juist zodat je daardoor meer rust ervaart, zelfs als het leven of het ondernemen soms erg intens is. Want rust ervaren en Relaxoholic zijn kan alleen als we bewust druk toevoegen op enkele domeinen van je leven. 

We brengen Hard/Zacht beter in balans

Een Relaxoholic is iemand die Interne & Externe rijkdom ervaart. Iemand die vol focus en toewijding de harde kant van het leven omarmt en bereid is moeite te doen voor succes. Terwijl je ook in staat bent volledig 'uit' te staan, de flow te volgen en je zachtheid te omarmen. We brengen je harde en zachte kant in balans. Voor meer succes en resultaat dan ooit, terwijl je je kalmer voelt dan ooit tevoren. 

Je leert de lat hoger leggen

We gaan meer rust ervaren TERWIJL we meer resultaat ons leven binnen laten komen. Meer succes, meer financiele groei, meer zakelijke groei. Terwijl ook onze hoeveelheid rust en vrije tijd toeneemt.

Het is tijd om een hogere lat te leggen zowel zakelijk als op gebied van uit-staan.


Welkom in de wereld van En/En.

Je leert me-time nemen zonder schuldgevoel

Samen nemen we afscheid van die verhalen in je eigen kop die je iedere keer weer terug laten cirkelen naar 'nuttig bezig moeten zijn'. Je gaat de magie ontdekken van niks kunnen doen. En blijvend afscheid nemen van het 'nietsnut gevoel' als je even lekker tot rust komt.

We Doorbreken de Angst om Niks te Doen

Niks zo vervelend als wel rust nemen maar na 3 minuten al die stem in je achterhoofd te horen die je zegt dat je nog zoveel te doen hebt. Of wat denk je van de angst dat alles instort of niet doorgroeit zakelijk gezien als je even niks doet? Samen doorbreken we die angsten blijvend.

Breng ondernemen vanuit Flow & Strategie samen

Leer de weg van weinig weerstand vinden zodat je jouw levenspad kunt volgen. Terwijl je bewust toewerkt naar een toekomst met overvloed en een hoge levensstandaard. Je leert ondernemen vanuit flow en strategie combineren.


Veelgestelde vragen op een rijtje

Hoe lang krijg ik toegang?

Je krijgt de rest van je leven toegang tot de Relaxoholic Cursus. Alle updates, nieuwe video's, extra werkboeken en aanvullende content krijg je er altijd gratis bij. Je zult dus nooit extra hoeven te betalen. Na eenmalig aanmelden heb je de rest van je leven toegang.

Wanneer kan ik de cursussen bekijken?

Wanneer je wilt en zo vaak je wilt. Je kunt direct na aanmelden van start en doordat het online is kun je het geheel op eigen tempo doorlopen. 

Is dit ook voor ervaren persoonlijke-ontwikkeling liefhebbers?

Als je fan bent van persoonlijke en spirituele ontwikkeling maar niet houdt van succes, luxe en bewust jezelf meer gunnen, dan niet. Als je 2 werelden wilt combineren, hard en zacht samen wilt laten gaan en gelooft dat materialistische rijkdom, jezelf blijven stretchen en uitdagen samen kan gaan met spirituele en mentale diepgang, oude patronen doorbreken dan zeker. De persoonlijke groei en ontwikkeling die je hier vindt, is op weinig plekken te verkrijgen.

Kan ik jou bereiken voor vragen?

In de bijhorende community kun je 24/7 je vragen stellen, daar ben ik enkele keren per week beschikbaar voor vragen.

Je bent één keus verwijderd van het leven wat je éigenlijk wilt hebben

Het ultieme doel: het worden van een Relaxoholic. Iemand die Interne & Externe rijkdom ervaart.

Iemand die vol focus en toewijding de harde kant van het leven omarmt en bereid is moeite te doen voor succes. waarbij ik je leer bewust druk toevoegen zodat je nog krachtiger wordt.

Terwijl je ook in staat bent volledig 'uit' te staan, de flow te volgen en je zachtheid te omarmen. We brengen je harde en zachte kant in balans. En terwijl je effectiever wordt en meer succes en resultaat behaalt dan ooit, voel je je kalmer dan ooit tevoren. 


Dit is het moment. 


Nu is het aan jou.