Heel goed dat je tot hier bent gekomen!


Nog een paar vragen?

Kijk dan zeker de veelgestelde vragen hieronder waarin je precies leest wat je kunt verwachten.


Of, meld je natuurlijk meteen aan!

Want wat heb je te verliezen?🤔

University of Excellence Review_edwin

University of Excellence - Review Monique van Zoelen

Beste Keuze
425,-
222
Je bespaart 96 euro (3,5 maand gratis)
 • Direct toegang tot alle cursussen
 • Direct toegang tot alle Bonussen
 • Een Roadmap om je aan de hand te nemen
 • Een helder stappenplan
 • Werkboek en checklisten
 • Video's, tekst en audio lessen
 • Terug te kijken Q&A's 2020 tm 2022


🔹 Alles op je eigen tempo
🔹 In je eigen tijd
🔹 Jij bepaalt welke cursussen je wel en niet volgt

---

Makkelijk per jaar opzegbaar

49,95,-
26,50
  • Direct toegang tot alle cursussen
  • Direct toegang tot alle Bonussen
  • Een Roadmap om je aan de hand te nemen
  • Een helder stappenplan
  • Werkboek en checklisten
  • Video's, tekst en audio lessen
  • Terug te kijken Q&A's 2020 tm 2022


  🔹 Alles op je eigen tempo
  🔹 In je eigen tijd
  🔹 Jij bepaalt welke cursussen je wel en niet volgt

  ---

  Makkelijk per maand opzegbaar

null

University of Excellence review Marleen

null

University of Excellence review Carla

                   

Wat is het verschil tussen het maand membership en het jaar membership?

Bij het maand membership kun je maandelijks opzeggen. Bij het jaar membership kun je jaarlijks opzeggen. De inhoud is voor beide gelijk. Het grote verschil is de prijs. Jaar members betalen €96,- minder per jaar dan maand members. Dus als je weet dat je all-in wilt gaan en jezelf een jaar vol groei gunt zonder tijdsdruk te ervaren, maak dan zeker gebruik van die mega korting!

Hoeveel tijd kost het per week?

Je bent helemaal vrij in de indeling van de lessen.
Het mooiste resultaat haal je als je in ieder geval 0,5 - 1,5 uur per week aan het werk kunt met de lessen. Op die manier kun je in een jaar tijd alle lessen doorlopen op een kalm tempo. Zodat je goed kunt implementeren en er niet teveel druk op ligt.

Maar, meer mag altijd! Er zijn ook deelnemers die juist graag eens per maand meerdere dagen all-in gaan en het de overige dagen laten rusten.

Kortom, je kunt iedere dag er een beetje tijd in steken. Iedere week. Iedere maand. Of sommige mensen die bekijken alleen specifieke lessen als ze ergens tegenaan lopen. Dus alles is mogelijk.

Is het ook geschikt voor mannen?

Absoluut! De verdeling is ongeveer 50/50 wat betreft mijn publiek. De vrouwen zijn vaak wat meer op de voorgrond maar de mannen zijn zeker aanwezig!

Door de directe manier van communiceren, het confronteren op een duidelijke manier en de diepgang voelen zowel mannen als vrouwen die vaak al wat verder gevorderd zijn in persoonlijke ontwikkeling, zich heel verbonden met alle content.

Leuk weetje, zeker 70% van mijn 1 op 1 klanten is man, het overgrote deel van de reacties die ik via mail krijg op diepgaande content is van mannen. En het zijn de vrouwen die zich op de voorgrond wat meer uiten.

Als ik tussendoor op vakantie ga, wat dan?

Je bent helemaal vrij om te doen wat je wilt. Er zijn deelnemers die juist in de vakanties of weekenden onderdompelen in de lessen. Er zijn ook mensen die dat niet willen.
Omdat we handige checklists hebben weet je altijd waar je gebleven bent. Je kunt het rustig enkele weken links laten liggen en daarna weer oppakken.

Ik heb het heel druk, is het dan verstandig om mee te doen?

In dat geval zou ik adviseren te beginnen met de bonuscursus 'Keuzes maken en prioriteiten stellen'. Dan ga je heel bewust kiezen wat je gaat doen en hoe je meer rust krijgt in je leven.
Dit is wat ik toepas met ondernemers die gezinnen hebben en (miljoenen-)bedrijven runnen. Zij ervaren binnen 1-2 maanden vele malen meer rust en overzicht.
Dus in dat geval zou ik ook jou adviseren, JUIST als je het heel druk ervaart in je leven: Meld je aan en stop met genoegen nemen met 'altijd druk zijn'.
Pas als je stopt met tolereren van jezelf dat 'druk druk druk' je leven is, kun je andere keuzes maken. Zodat je meer rust, kalmte en overzicht krijgt.
En laten we nou net aan dat soort dingen werken samen, in dit membership ;)

Ik ben ondernemer, is het dan ook geschikt voor me?

Het membership is perfect voor de meer bewuste mens.
Of je nu vader, moeder, ondernemer, werknemer, werkloos, student of in between vanalles bent. Je status op die vlakken doet er niet toe.

Als jij een bewust persoon bent en graag jezelf meer wilt leren doorgronden. Patronen wilt doorbreken. Jezelf meer wilt gaan gunnen. Meer rust en kalmte wilt ervaren. En jezelf als totaal mens wilt laten excelleren, dan ben je perfect op de plek.

Er doen ondernemers, werknemers, studenten, werkloze mensen, huisvaders en huismoeders en zelfs enkele jongeren mee.
Als jij je herkent in dat wat we hier aanbieden op de website en jij voelt dat het tijd wordt om jouzelf iets nieuws te gunnen. Voel je dan meer dan welkom!

Moet ik alle cursussen doorlopen om het maximale eruit te halen?

Uiteindelijk bepaal je zelf.
Ik raad je aan om de 4 fases samen met me te doorlopen. Die leggen een completen basis en gaan je helpen excelleren. Iets dat je vervolgens de rest van je leven zult kunnen blijven doen.

Moet het? Nee. Als je losse lessen wilt volgen dan is dat ook helemaal prima.

De bonustrainingen ben je helemaal vrij in. Allemaal gaan ze diep en leer je heel veel over jezelf. Overal worden psychologie, mindset, persoonlijk leiderschap en excelleren bij betrokken. Dus het is altijd van zeer grote waarde. Maar als je simpelweg niks voelt om de cursus 'uitstelgedrag begrijpen en stoppen' te volgen, dan maakt dat voor het leren excelleren niet uit.

Dus, nee. Jij bepaalt wat voor jou 'het maximale' is en hoe je dat eruit wilt halen. Wij zorgen dat je, ongeacht wat je wel en niet volgt, de handvatten krijgt die je zoekt. Aan de hand van onze ROADMAP krijg je een zeer compleet stappenplan, welke volgorde ideaal is om aan te houden, welke week je welke lessen het best kunt volgen, en hoe je er het maximale uithaalt.

Komen er nog meer trainingen bij?

Ik beloof niks maar kan wel al verklappen dat ik ooit nog een cursus 'conscious conceiving' en 'conscious pregnancy' wil toevoegen. Vanuit mijn eigen zoektocht voor en tijdens mijn zwangerschap wilde ik er alles over weten maar vond het moeilijk om dat in NL te vinden.

Daarnaast heb ik ook nog andere interesses waar ik wellicht in de toekomst losse bonus trainingen van ga maken. Zoals een raw-vegan course, optimale man/vrouw balans ontwikkelen, geldblokkades doorbreken.

Maar nogmaals, ik beloof niks. Je weet 1 ding zeker: Het membership met de 4 fases en de complete roadmap voor Excellence is het complete plaatje om jou op een holistische manier te laten excelleren, op ieder vlak.

Ik ben niet zo materialistisch, is dan fase 4 ook nodig?

Fase 4 over de hoge levensstandaard, staat stil bij 'wat tolereer jij?'.
Dat kun je betrekken op ieder vlak van je leven.
Heb je nu altijd relaties met weinig diepgang? Dan is dat schijnbaar waar je genoegen mee neemt.
Slaap je altijd in hotels van €30 per nacht? Dan is dat waar je genoegen mee neemt.
Heb je in huis altijd een bende? Dan is dat waar je genoegen mee neemt.
Draag je kleding die slonzig is? Dan is dat waar je genoegen mee neemt.

In fase 4 doorlopen we ook verschillende aspecten:
Wat tolereer jij op relatie vlak?
Wat tolereer je op gezondheid vlak?
Wat tolereer je op financieel vlak?
Wat tolereer je op emotioneel vlak?
Wat tolereer je op mentaal vlak?

En vervolgens ga je heel bewust kiezen of er dingen zijn die je graag anders zou willen.

Sommige deelnemers kwamen ineens tot het besef dat ze altijd in goedkope hotels slapen, omdat ze nooit verder gekeken hadden. Ze besloten te gaan excelleren en hebben een doel gesteld; Slapen in een luxe suite.
Vervolgens hebben ze aan de hand van de stappen een plan gemaakt om dat te bereiken.

Dus eigenlijk heeft fase 4 niet te maken met materialistisch denken. Maar gaat het dieper dan dat. Het gaat over wat jij jouzelf gunt. Het gaat over nadenken over de dingen die je doet en eventueel andere keuzes maken.
En daaraan leer je plannetjes koppelen, zodat je kunt excelleren en dus bewust kunt kiezen wat je nog wel en wat je niet meer tolereert.

Ik zal je verklappen, toen ik hier zelf ooit mee begon, ging er een wereld voor me open. Dit was voor mij het punt dat ik ontdekte 'ik gedroeg me als een dubbeltje, en ik kan er gewoon voor kiezen een kwartje te worden!'
En dat geldt ook voor jou, t is maar net hoe je het voor jezelf wilt indelen.

Ik wil leren om meer trouw te zijn aan mezelf. Leer ik dat hier?

Dat is precies wat we hier doen.
Trouwer zijn aan jezelf is een vrij vaag begrip. Hoe ik het zie is 'kiezen voor wat jij zelf echt wilt en niet meer afhankelijk zijn van de meningen van anderen'.

Trouw zijn aan jezelf klinkt zo goed. Klinkt ook vrij eenvoudig misschien.
Maar op het moment dat je echt kiest voor jezelf krijg je te maken met boze gezichten, afkeuring, teleurstelling. En daar moet je vervolgens maar net tegen kunnen...

Samen werken we eraan dat je kunt dealen met die moeilijke momenten die komen als je trouw gaat zijn aan jezelf.
Want 'gaan doen wat je zelf wilt' kan iedereen. Maar bijna niemand houdt dat vol.

Dat komt door hoe we zijn opgevoed, door de stemmetjes in ons hoofd, door wat anderen ervan vinden wat wij dan weer belangrijk maken, enzovoort.
Die patronen gaan we samen doorbreken.

Zodat 'trouw zijn aan jezelf' niet iets is dat je DOET. Maar iets is dat je BENT.

Als je klaar bent om te gaan leven naar je eigen voorwaarden. En afscheid wilt nemen van alle eigenschappen die je helemaal niet zo fijn (meer) vindt. Dan vind je in het membership exact de nodige handvatten.
En niet onbelangrijk, de support zodat je je omringt met mensen die ook zo in het leven kiezen te staan!

Kan ik er even over bellen of het geschikt is voor me?

Nee dat kan niet. Bij twijfel raad ik je aan een maand te testen en te ontdekken of het geschikt voor je is. Je kunt eventueel altijd nog overstappen op een jaar membership mocht je dat daarna willen.

Je kunt wel een mailtje sturen via de contactpagina, dan komt Anne er bij je op terug. Zij is degene die onder andere ondersteunt in de community en de mails beantwoordt.

Kan ik ook 1 op 1 met je werken?

Het mooiste antwoord zou natuurlijk 'ja' zijn.
Maar de kans is vrij klein.

Dat betekent niet dat het niet of nooit kan. Maar vanuit mijn bedrijf Lifestyle of Business werk enkel met ondernemers die minstens een half miljoen omzet per jaar draaien, een team van meerdere personeelsleden hebben en bereid zijn tenminste 50K in te leggen om een (half)jaar met me te werken.

De reden dat ik dit membership gestart ben is omdat veel mensen die niet aan die criteria voldoen wel graag mijn kennis willen ontvangen.

Daarom de zeer laagdrempelige manier om toch mijn kennis en ervaring tot je te nemen. Zodat je de handvatten, informatie en ondersteuning krijgt. Die op deze manier ook toegankelijk is voor een andere groep dan waar ik 1 op 1 mee werk.

Kan ik ook later instappen?

Waarom blijf je van jezelf tolereren dat je dingen uitstelt, die je leven vanaf moment 1 drastisch kunnen verbeteren?

Het is maar net wat je tolereert.
Kun je later instappen? Tuurlijk.
Maar, waarom zou je iets dat alles voor je gaat veranderen, niet nu meteen willen toepassen? Al is het maar 30 minuten per week als meer niet lukt.

"Later" betekent vaak niks meer dan "ik maak mezelf nu nog te onbelangrijk en zet andere dingen boven mezelf."

De vraag is: Is dat wie je echt wilt zijn?

Wanneer kan ik starten?

Direct na aanmelden krijg je toegang en word je met start-video's aan de hand genomen. Zodat je weet hoe het werkt en waar je kunt beginnen.

Ook krijg je een ROADMAP to EXCELLENCE. Deze roadmap is een concrete routekaart waarin ik je aan de hand neem in alle te zetten stappen. Je weet dus vanaf moment 1 waar je het beste mee kunt beginnen. Hoe je het maximale uit de training haalt. Waar je al je vragen kunt stellen. Wanneer de Q&A's zijn. Kortom, na aanmelden kom je in een warm bad terecht en helpen we je direct optimaal van start gaan.

Hoe werkt het als ik wil opzeggen?

Opzeggen werkt super makkelijk. Je stuurt ons gewoon een mailtje dat je wilt opzeggen. Wij regelen de rest.

                 

JA ik doe mee!