Cacao Alchemy Weekend: Zo begeleid ik jou in een ceremonie
04 maart 2024 

Cacao Alchemy Weekend: Zo begeleid ik jou in een ceremonie

In dit blog deel ik een podcast met je waarin ik je meeneem in de wereld van Patronen Doorbreken en Cacao Ceremonies. En hoe deze 2 gecombineerd, zorgen dat je een heel nieuwe realiteit kunt bouwen voor jezelf.Alle informatie over mijn Cacao Alchemy Weekend

Het was 2018, ik zat huilend aan het zwembad in Bali. John, mijn man, en ik runden ondertussen 3 jaar ons bedrijf samen.

In die drie jaar dat we samen waren nam ik steeds meer de ‘jaag-rol’ op me. Ik was verantwoordelijk voor sales, voor geld verdienen, voor de meer harde kant van ondernemen.

Alles in mijn leven voelde ‘hard’.

Eigenlijk wilde ik heel graag meer op de flow van het leven mee. Maar ik zag geen enkele manier meer om dat voor elkaar te krijgen, zonder dat alles zou instorten.

Ik zocht zachtheid in het leven, maar niet op een manier waarbij ik niet meer zou werken of stuurloos door het leven en bedrijf zou gaan.

Ik zocht juist een manier waar ik enerzijds strategisch kon ondernemen en veel geld zou verdienen. En waar ik anderzijds veel meer tijd zou hebben om mijn intuïtie te volgen en verder de spirituele wereld zou ontdekken.

Ik miste balans tussen het harde en zachte van het leven.

Toch was ik bang dat wanneer ik meer de zachte kant in me zou ontwikkelen, mijn ambitieuze kant zou verdwijnen. Dat was een tweestrijd waar ik steeds inzat. Ik wilde graag en/en. Hard en zacht. Ambitieus en vanuit flow. Zakelijk en spiritueel.

De vraag die bleef opspelen was ‘Hoe vind ik de balans tussen aan- en uitstaan, hard en zacht, jagen en kalmte, mannelijke en vrouwelijke energie?’.

Ik besloot het te gaan ontdekken en was ervan overtuigd dat beide werelden hand in hand konden gaan. Het bleek een hele zoektocht te zijn, waar op het oog maar weinig me voorgingen. Het was of heel zacht en spiritueel. Of heel hard en zakelijk.

n de jaren die volgden woonde ik een week in een Ashram in Bali, deed ik veel Ayahuasca ceremonies, dompelde ik me onder in de wereld van spiritualiteit, intuïtie en flow.

En ondertussen bleef ik bouwen aan ons, ondertussen, miljoenenbedrijf, bleef ik ambitieus en liet ik ook het materialistische van het leven verder groeien.

De combinatie bestaat. De wereld van hard en zacht, mannelijk en vrouwelijk, zakelijk en spiritueel. Ik vond de combinatie in de wereld van Cacao Ceremonies.

Waarbij het plantmedicijn Cacao me heeft geholpen om de zachtheid in mezelf zo te ontwikkelen, dat ik na jaren eindelijk de balans vond. Waar hard en zacht samen zijn gekomen, waar ‘aan’ en ‘uit’ staan elkaar afwisselen.

En waarbij het eindelijk compleet voelt.

Cacao Ceremonies zijn ondertussen mijn manier geworden om mensen als jij te begeleiden. Waarbij ik Performance Coaching, graven naar onwerkbare patronen en de magie van de spirituele cacao ceremonie laat samenkomen.

Dat doen we samen in het Cacao Alchemy Weekend.

Waarin we het beste van beide werelden laten samenkomen.

Alle informatie over mijn Cacao Alchemy Weekend


Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven.Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm.Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker.Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen