Met deze simpele tip heb je direct meer rust en overzicht in je leven
Zo creëer je direct en snel meer rust in je leven
21 april 2024 

Zo creëer je direct en snel meer rust in je leven

Veel tabbladen open hebben staan op je laptop of telefoon geeft ruis. Kun je nagaan dat dit hetzelfde is voor de mentale tabbladen die jij nog open hebt staan in je hoofd?

Door deze openstaande tabbladen, beland je in een wereld waarbij je in een cirkel blijft zitten. Een cirkel waarin het vooral gaat om steeds meer kennis tot je nemen, meer lezen, meer uitstellen en minder doen van dat er echt toe doet. En het lastige is, het geeft je nog een goed gevoel ook. Je kunt er in deze zogenoemde 'cirkel wereld' echt van overtuigd zijn dat dat wat je nu doet (nog even dit lezen, nog even dat kopen, nog even ... vul maar in) zinvol is. In de praktijk weerhoudt het je om andere stappen te zetten.

In deze video deel ik een belangrijke vraag die je jezelf wilt stellen om uit de cirkel te stappen. Je leert tabbladen sluiten en effectieve stappen zetten, wat direct zal zorgen voor meer rust. Rust in je hoofd. Rust in je leven.

Dit is een aanvullende video in de University of Excellence die ik opnam naar aanleiding van een vraag van een lid.

Ik stel 'm nu ook beschikbaar voor jou. Doe er je voordeel mee ;-)


Ben jij er klaar mee dat je altijd maar 'aan' staat, en het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden?

Goed dat je er bent. Het kan ook anders.

Ik heb een GRATIS audiocursus voor je klaarstaan waarin ik je stap voor stap meeneem naar een leven waar jij jezelf meer gaat gunnen.

Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven.Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm.Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker.Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen