Start Hier Direct Gratis Met Jezelf Meer Gunnen
En Groei Van Een Dubbeltje Naar Een Kwartje

Voorproefje krijgen van hoe het is om met Jeanet Wolf te werken? Dan hebben we hier een aantal gratis cursussen voor je waar je direct mee kunt beginnen.

Bovengemiddeld in 7 dagen

Klaar Met Stress over Financiën, Altijd Maar Aanstaan, En Het Gevoel Alle Ballen Hoog Te Moeten Houden?
In 7 dagen neemt Jeanet Wolf je gratis mee in de wereld van bovengemiddeld leven en leert ze je stap voor stap
te transformeren naar een leven waarin jij jezelf meer gunt. Zodat je losbreekt van het Matige Gemiddelde.

Gun jezelf luxe en overvloed

Stap In Een Leven Van én én. 


In 6 dagen neemt Jeanet Wolf je gratis mee in de wereld van luxe & overvloed. Waar we zakelijk en intuïtief, hard en zacht, spiritualiteit en materialistische rijkdom combineren. En leert ze je stap voor stap hoe je met enkele aanpassingen moeiteloos de wereld van interne en externe rijkdom instapt. 

Je mag het jezelf gunnen om even 'uit' te staan

In 5 stappen helpt Jeanet Wolf je gratis om jouw wereld van Hard en Zacht in balans te krijgen. De wereld waarin je aan- en uitstaan eindelijk écht onder de knie krijgt. En je mannelijke en vrouwelijke kanten in een prachtige balans samenkomen. Want hard en zacht, aan en uit, kunnen prachtig in balans komen, hier leer je hoe.

University of Excellence

Opgericht door Jeanet Wolf en de beste plek in Nederland en België voor iedereen die een hogere standaard wil in het leven. Van zakelijke groei tot spiritueel en alles ertussen. We combineren de harde kant van het leven samen met de zachte en zorgen dat jij op alle vlakken kunt excelleren voor je mooiste leven. 

Over Jeanet

Jeanet's methode is eentje waarbij een holistische aanpak speelt. Waar krachtig denken en intuïtief gevoel, nuchter mens-zijn en spiritualiteit, materialistische rijkdom en innerlijke verbinding elkaar versterken op een krachtige, nuchtere, praktische en toepasbare manier.

Ze is investeerder, ondernemer, maar bovenal moeder. En weet als geen ander hoe ze die werelden met elkaar kan combineren, zonder in te leveren op kwaliteit.