Hoe wij geld voor ons laten werken

Maak geld met geld

Ik ga met je delen wat wij doen om geld voor ons te laten werken. Welke verschillende manieren gebruiken we? En hoe zijn we ooit begonnen?

Hoe groot je deel om te investeren nu ook is, ik denk dat het altijd goed is om te leren welke keuzes je nu al kunt maken. Ook wij zijn klein begonnen, met zo'n 100 euro per maand opzij zetten. Er zit een belangrijke les in beginnen met investeren en jouw denkwijze over geld.

Benieuwd? Kijk de video en ontdek welke winst er voor jou te behalen is !

Dit is een video uit de cursus 'Geldboom: Geld 'voor' je laten werken & investeren'.


Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven.Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm.Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker.Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen