Jezelf niet langer klein laten houden door je omgeving, zo doe je dat (video)
Volg jouw levenspad, ook als je omgeving je tegenwerkt (video)

Volg jouw levenspad, ook als je omgeving je tegenwerkt (video)

Jezelf meer gaan gunnen en je levenspad gaan volgen klinkt mooi en spannend. Maar is hartstikke lastig. Niet zo zeer de uit te voeren acties om jezelf belangrijker te maken. Maar vooral vanwege de omgeving die je vaak probeert tegen te houden.

Uiteindelijk is de reden van niet doorgroeien simpelweg omdat je er zelf voor kiest je toch weer aan te passen aan wat je denkt dat 'hoort'.

Maar door te begrijpen waarom mensen in je omgeving überhaupt met (stomme) opmerkingen proberen jou (soms goedbedoeld soms niet) klein te houden, kan je helpen je er beter tegen te wapenen.

Concrete handvatten in de video om jezelf meer te gunnen

 In deze video neem ik je aan de hand om de denkwijze van de omgeving te leren begrijpen. Zodat je, ongeacht opmerkingen, toch jezelf belangrijker gaat maken. En jij jezelf meer kunt gaan gunnen.


Dit is een video uit mijn cursus 'Meer interne en externe rijkdom'. Waarin ik je in maar liefst 35 (!) lessen aan de hand neem en we onwerkbare patronen doorbreken. Ik je concrete opdrachten geef om je levensstandaard te verhogen. En we gaan direct actief aan de slag gaan met jezelf meer gunnen.

De onderstaande lessen vind je in cursus 'Meer Interne en Externe Rijkdom'.

De cursus is heel diepgaand. Zo neem ik je onder andere mee in:

- Wat excelleren en jezelf meer gunnen in de weg zal gaan staan;

- Voorkomen dat je fout kiest;

- Hoe je jouw hoge standaard bepaalt;

- Excelleren op verschillende gebieden; financieel, materialistisch, luxe ervaringen, slaap, me-time, intuïtie, minder moeten en meer rust, zelfbeeld, consuminderen;

- We werken samen aan een concreet plan om van je huidige situatie naar je gewenste situatie te komen;

- Er is aandacht voor hoe je kunt voorkomen dat je wordt teruggetrokken naar oud gedrag door je oude omgeving (vast heel herkenbaar..);

- Blijvend uplevelen; hoe doe je het? Hoe houd je het leuk? En werkbaar, zonder overwhelmed te raken.

Ik deel ook persoonlijke voorbeelden en verhalen met je ter inspiratie en motivatie.

Direct aanmelden of meer informatie? Klik hier

Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven.Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm.Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker.Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen