Cacao Ceremonie & Sjamanisme : Wat houdt het eigenlijk in?
Cacao Ceremonie & Sjamanisme : Wat houdt het eigenlijk in?
04 maart 2024 

Cacao Ceremonie & Sjamanisme : Wat houdt het eigenlijk in?

Spirituele ceremonies, de ene vind ze fantastisch, de ander is er nieuwsgierig naar maar vind het erg spannend.
Ik wil je graag meenemen in de wereld van spirituele ceremonies, specifiek cacao ceremonies, en hoe ze voor mij al het verschil gemaakt hebben ik 'zachter' worden.


In 2018, aan de rand van een zwembad in Bali, vond ik mezelf huilend terug. Mijn man John en ik leidden al drie jaar samen ons bedrijf. Een bedrijf dat ik in de jaren daarvoor zelf vanaf nul had opgebouwd. Gedurende die tijd nam ik steeds meer de rol van 'jager' op me. Ik was verantwoordelijk voor sales, geld verdienen en het meer 'harde' aspect van ondernemen. Alles voelde 'hard' in mijn leven.

Diep van binnen verlangde ik naar meer stroming in het leven, maar ik kon geen manier vinden om dat te bereiken zonder alles te laten instorten. Ik zocht naar zachtheid in het leven, niet op een manier waarbij ik niet zou werken of doelloos door het leven zou drijven, maar een manier waarop ik strategisch kon ondernemen, veel geld kon verdienen en tegelijkertijd meer tijd kon besteden aan mijn intuïtie en de spirituele wereld.

Ik wilde 'en/en': hard en zacht, ambitieus en vanuit flow, zakelijk en spiritueel. De vraag die steeds terugkwam was, "Hoe vind ik de balans tussen aan- en uit staan, hard en zacht, jagen en kalmte, mannelijke en vrouwelijke energie?"

Dus begon mijn ontdekkingsreis, overtuigd dat beide werelden hand in hand konden gaan. Het bleek een zoektocht te zijn waar weinig mensen me in voorgingen. Want of ze waren heel zacht en spiritueel, ofwel heel hard en zakelijk.

In de jaren die volgden, verbleef ik een week in een Ashram in Bali, onderging vele Ayahuasca-ceremonies, dook diep in de wereld van spiritualiteit, intuïtie en flow. Ondertussen bouwde ik aan ons miljoenenbedrijf en bleven mijn ambities steeds groter worden.

De combinatie bestaat, ontdekte ik, in de wereld van Cacao Ceremonies. Het plantmedicijn Cacao hielp me mijn zachtheid te ontwikkelen, waardoor ik eindelijk de balans vond. Waar hard en zacht samenkomen, waar 'aan' en 'uit' elkaar afwisselen, en waar het eindelijk compleet voelt.

Cacao Ceremonies zijn nu mijn manier om mensen zoals jij te begeleiden, waarbij Performance Coaching, het doorbreken van onwerkbare patronen en de magie van de spirituele cacao ceremonie samenkomen in het Cacao Alchemy Weekend.

Wat is een Cacao Ceremonie?

Cacao is een voorbeeld van een plantmedicijn met een helend effect, gezien als de zachtste en meest subtiele. In tegenstelling tot intensere plantmedicijnen zoals Ayahuasca, ervaar je met cacao een volledige aanwezigheid in het hier en nu. Het is 100% veilig en mijn begeleiding zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je onderliggende patronen, zodat we blijvende verandering kunnen doormaken.

Met de juiste muziek, woorden, geuren, meditaties en sjamanistische tools begeleid ik je naar wat er in jou speelt. Stilstand en rust worden omarmd, terwijl cacao helpt om meer open te staan en op een liefdevolle manier te ontdekken wat je kunt loslaten en omarmen.

Ontdek de Magie van Cacao Ceremonies en Sjamanisme

Cacao ceremonies en sjamanisme vormen een poort naar een diepere connectie met jezelf en de wereld om je heen. Stel je voor dat je, omringd door de rijke aroma's van cacao, in een staat van ontvankelijkheid en rust bent. Even echt tijd voor jezelf. Dit is geen zweverige reis; het is een krachtige ervaring waarin de zachte energie van cacao samenkomt met de eeuwenoude wijsheid van sjamanistische praktijken.

Cacao ceremonies maken gebruik van de helende eigenschappen van de cacaoboon, een krachtig plantmedicijn dat bekend staat om zijn zachte, subtiele effecten. In een ceremoniële setting wordt cacao gedronken als een elixer, waardoor de deelnemers een staat van bewuste aanwezigheid bereiken. Begeleid door rituelen, meditaties en sjamanistische tools, opent de cacao je hart en brengt het inzichten naar de oppervlakte.

Sjamanisme en Cacao: Een Oude Verbintenis

Sjamanisme, een eeuwenoude spirituele praktijk, biedt een diepgaande connectie met de natuur, de elementen en de spirituele dimensies. In de context van een cacao ceremonie is sjamanisme de leidraad voor de reis naar binnen. Het creëert een veilige ruimte waarin persoonlijke ontwikkeling, innerlijke rust en spirituele groei hand in hand gaan.

Waarom deelnemen aan een Cacao Ceremonie?

Cacao ceremonies zijn geen exclusieve reis voor de spirituele elite; ze zijn voor iedereen die nieuwsgierig is naar een diepere betekenis en balans in het leven. Of je nu zoekt naar rust in de chaos van het dagelijks leven, een betere connectie met je intuïtie, of een manier om zakelijk succes te combineren met spirituele diepgang, een cacao ceremonie opent de deur naar transformatie.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van cacao ceremonies en sjamanisme. Laat de krachtige combinatie van cacao en eeuwenoude wijsheid je leiden naar innerlijke rust, persoonlijke groei en de harmonieuze balans tussen hard en zacht.

Wat maakt de Online Cacao Alchemy Ceremonie zo speciaal?

'Down to earth' & spiritualiteit: We combineren kennis over het plantmedicijn cacao met verdieping in sjamanisme, waarbij denken en voelen samenkomen.

Begeleiding door ervaringsdeskundige: Als Cacao Ceremonie Leidster, opgeleid vanuit Pyramids of Chi in Bali, deel ik mijn ervaring als voormalige 'harde' ondernemer die zachtheid en spiritualiteit integreerde. Ondertussen nog altijd een miljoenenbedrijf aan het runnen, crypto-trader en investeerder maar ook zacht, spiritueel en vanuit intuitie.

Een dagdeel volledig voor jou: In de 4 uur durende live online ceremonie via Zoom neem je de tijd voor jezelf zonder afleiding, waarin je ontdekt wie je ten diepste bent en wat je wilt in dit leven.

Online cursus ter voorbereiding: In de week voor de ceremonie bereid ik je voor met korte dagelijkse sessies over de achtergrond van wat we gaan doen.

Online in een groep met gelijkgestemden: We gebruiken Zoom voor een volledige verbinding met andere deelnemers, waarbij we geloven dat niets toeval is en dat de mensen op ons pad komen die ons verder brengen.

Duidelijke begeleiding vooraf, tijdens en na: Je ontvangt begeleiding in de week voor de ceremonie, tijdens de ceremonie zelf, en naderhand krijg je een afsluitende video om ontdekte inzichten te integreren.

Cacao Ceremonies: ontdek de kracht van innerlijke rust en zakelijk succes.
Meld je aan voor het Cacao Alchemy Weekend en ervaar de transformatie.


Wil je meedoen? Hier vind je alle informatie.


Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven.Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm.Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker.Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen