Maak kennis met de krachtige stilte van een Online Cacao Ceremonie

voor ondernemers die altijd 'aan' staan en naast (zakelijk) succes nastreven nu ook aandacht willen geven aan hun innerlijke & spirituele wereld

"Down to earth, praktisch en diepgaand"

Jeanet is het voorbeeld van 'zachte kracht' voor mij. De belichaming van En/En. Haar succes in de zakenwereld, als ondernemer en investeerder en in de materialistische wereld die ze prachtig combineert met de zachtheid van sjamanisme, cacao en spiritualiteit. En/En bestaat echt. Jeanet is het levende voorbeeld ervan voor mij en ze heeft mij geleerd hoe ik de werelden van 'hard en zacht' kan combineren.
Ik vond het spannend om het pad van spiritualiteit te bewandelen. Door jouw 'down to earth' zijn en praktische insteek, paste het helemaal bij me. Dank je wel voor deze verrijking, Jeanet!
Marlous - uit Utrecht

Je bent nieuwsgierig naar cacao ceremonies, maar...

Je voelt aan alles dat alleen dat 'jagen' en 'aan staan' het niet (meer) is voor je. Iets in je vertelt je dat je meer verdieping zoekt. Meer spiritualiteit en innerlijke verbinding. Maar zodra je die woorden uitspreekt, schaam je je bijna een beetje. Dit is toch niks voor iemand die ambitieus is, houdt van zakelijk succes en altijd 'aan' staat in het leven?


Je ziet vooral de ondernemers of harde werkers die altijd 'rammen en beuken', die slaap inleveren en die - als je eerlijk bent - spiritualiteit en innerlijke processen een beetje belachelijk maken. 

Aan de andere kant zie je spirituele mensen die zweverig zijn, ineens enorm zacht gaan fluisteren als ze praten en voor je gevoel niet echt geven om de 'gewone wereld'.


Beide wil je eigenlijk niet... je wilt een combinatie van beide werelden. Je wilt je ambities waarmaken. Terwijl je meer verbinding met jezelf en je innerlijke weten ervaart. Je wilt (materialistisch) succes maar tegelijkertijd helemaal oke zijn met 'niks' en meer ongehecht leren zijn. Je zou zo graag en/en willen ervaren. De perfecte combinatie van yin en yang in je leven.

Maar je hebt geen idee waar te beginnen. Bent bang dat je door de eerste stapjes binnen spiritualiteit je (zakelijke) succes teniet gaan doen. En ervaart ook dat als je niets met je innerlijke wereld gaat doen, je nooit echt de rust vindt die je zo graag wil vinden. 


Bovendien, stel dat je wél zou durven... Hoe leer je de en/en werelden combineren? Hoe weet je wat bij jou past? Waar moet je mee beginnen?...


Herkenbaar?

Je bent bang dat als je meer met je innerlijke wereld werkt, je niet meer ambitieus kunt zijn
Je voelt dat je spiritueel meer wilt verdiepen maar vindt het lastig om de goede eerste stap te vinden
Je wilt heel graag 'hard en zacht', yin/yang combineren maar weet niet goed hoe
Je voelt je aangetrokken tot spiritualiteit en sjamanisme maar vindt het soms spannend
Je bent down to earth maar wilt tegelijkertijd veel meer innerlijke rust vinden en spiritueel groeien

je kan spiritualiteit ook op deze manier gaan ervaren

Je ervaart een bepaalde verbondenheid met jezelf die je rust geeft. Alsof je gewoon 'weet' wat de volgende stap is in je leven. Je voelt precies wat jouw pad hier is, zelfs al vind je dat vaak spannend.


Je hebt een combinatie gevonden waarin je in je bedrijf of werk de persoon bent die de gewenste resultaten haalt. Die een bepaalde hardheid, toewijding en focus heeft. Die helemaal niet zweverig is maar gewoon lekker praktisch en down to earth. Je beheerst de 'yang' kant van dit leven.


En waarbij je een innerlijke verbinding voelt met wie je echt bent, met je innerlijke wereld, jouw ziel. Zelfs al vind je het soms nog gek om die dingen uit te spreken omdat je vroeger die zachtere, spirituelere kant in jezelf weg drukte. Toch weet je dat het in contact zijn met je meer spirituele, zachte kant precies is wat nodig was om dat gevoel van innerlijke rust te gaan ervaren. Je 'yin' kant mag er ook volledig zijn.

Maar Jeanet, wat is een Cacao Ceremonie eigenlijk?

In de wereld van spiritualiteit en innerlijke verbinding, zijn er plant medicijnen. Dat wordt zo genoemd omdat deze speciale planten een helende werking hebben. "Helend" kan in de vorm zijn van fysieke klachten die erdoor aangepakt kunnen worden. In de vorm van emotionele heling omdat je tijdens ceremonies met deze planten je weggestopte emoties aankijkt. In de vorm van spirituele heling omdat je jouw levensweg kunt ontdekken.Trouwens, 'dit is geen financieel advies' zeg ik altijd als ik over investeren praat. De disclaimer 'dit is geen medisch advies' gooi ik er nu even in ;)


Cacao is een van die plant medicijnen. Hoewel cacao als de zachtste en meest subtiele wordt gezien, over het algemeen. Er zijn bijvoorbeeld ook plant medicijnen zoals Ayahuasca. Waarmee je meer 'van de wereld' bent. Met Cacao ben je gewoon volledig aanwezig in het hier en nu. Heb je in die zin alle controle over jezelf. Tijdens de ceremonie gaan we respectvol om met de plant maar vooral ook met onszelf. Met de juiste muziek, woorden, geuren, meditaties en sjamanistische tools, begeleid ik je naar die dingen die in jou spelen. Stilstand en rust is wat we omarmen, en cacao helpt om meer open te staan en op een liefdevolle manier te ontdekken wat je op het hart ligt.

Wat betekent 'hart opener' nou weer? Klinkt een beetje vaag

"De hart opener" noemen ze cacao ook wel. Dat klinkt een beetje vaag vind ik. De uitleg die ik er aan zou geven is als volgt:

Al onze emoties, angsten, uitdagingen die we wegstoppen, komen ergens in ons lijf te liggen. Het hart wordt gezien als de plek waar dat gebeurt.

"Ik heb veel op m'n hart" is zo'n uitspraak.

Cacao helpt je om voorzichtig te zien wat je op het hart hebt en dit vanuit rust en de juiste begeleiding te verwerken.Zodat er oud zeer opgeruimd wordt. En ruimte komt voor nieuwe inzichten die je helpen op je pad.


Tijdens een cacao ceremonie gebruiken we speciale ceremoniële cacao. We drinken niet gewoon een bakkie chocomelk uit zo'n geel pak ;).
Ceremoniële cacao wordt op een speciale manier gekweekt.

Een heel belangrijk onderdeel van het proces van deze cacao, is de intentie van de mensen die erbij betrokken zijn. Ik zal hieronder een video laten zien aan je over hoe deze cacao gekweekt wordt.

In de wereld van cacao gaan we er namelijk vanuit dat de intenties die je als mens hebt, meegegeven worden aan de cacao. Zoals je ook wel eens in restaurants ziet, als ze zeggen 'en een vleugje liefde'. De uitspraken, gedachtes, intenties en emoties van de mensen worden meegegeven aan de cacao, en dat komt uiteindelijk in jouw lijf terecht. Dat willen we zo puur en natuurlijk mogelijk hebben. Daarom deze speciale ceremoniële cacao.

Dit is de plek waar de ceremoniële cacao vandaan komt

Deze cacao gebruik ik voor de ceremonies. Heel wat anders dan een bakkie chocomelk uit zo'n geel pak bij de Albert Heijn vandaan ;) 

Dit doen we met de online cacao ceremonie

We gaan tijdens onze cacao ceremonie samen de verdieping in met jouw innerlijk weten. In ons ligt alles opgeslagen dat we nodig hebben om precies te worden wie we willen zijn.
Ik geef je heel praktische handvatten, gooi er een vleugje humor en lichtheid in en breng alles heel down to earth. Terwijl ik je begeleid in het ontdekken wat er in je speelt en we diepe innerlijke processen aangaan.


 • Je gaat ontdekken hoe je contact maakt met dat wat er nu in je speelt, wat heb je tot nu toe teveel genegeerd?
 • Je maakt op een zachte manier kennis met spiritualiteit via de cacao ceremonie
 • Je leert over sjamanisme, verbinding met alles om ons heen en hoe het jouw leven kan voorzien van meer rust en overgave
 • Je blijft altijd 'aanwezig' tijdens de ceremonie omdat cacao je niet in een andere wereld brengt zoals bij andere plant medicijnen gebeurt
 • Je leert hoe de en/en wereld er voor jou uitziet, wat voor jou de ideale yin/yang balans is in dit leven en hoe je dat in de praktijk brengt

"Jouw begeleiding was de beste die ik tot nu toe ervaren heb"

"Hoe je ons meenam in de wereld van cacao, sjamanisme en hoe je alles combineert... i was mindblown! Zo rustig en vol vertrouwen, het is te horen dat je echt meent wat je zegt, echt verbonden bent met de elementen. Het kwam heel diep binnen. Het transformeert."
Luciana - cacao facilitator in Bali (250+ ceremonies begeleid voor duizenden mensen)
"Waanzinnige opbouw"
Ik heb eerder cacao ceremonies gedaan welke allemaal prachtige elementen hadden. Maar deze ceremonie vandaag bij jou is van een nieuw niveau. De opbouw, de samensmelting van sjamanisme en heilige plant medicijnen. De stilte, muziek, begeleiding. Het bracht me meer dan ik had kunnen wensen."
Chanel - deelneemster online cacao ceremonie
"De rust was wat ik nodig had"
"De stilte en rust die je toevoegt in de ceremonie is heel fijn. Ik zie veel ceremonies met constante muziek en sharings. Maar dit met jou waar we veel naar binnen konden keren en ook echt die stilte konden ervaren terwijl ik voelde dat je er altijd was om me te begeleiden, maakte diepe dingen los." 
Meg - deelneemster online cacao ceremonie

Van 'hard en mannelijk' naar de ideale hard/zacht balans

Ik dacht jaren lang dat ik moest kiezen. Zakelijke groei en succes of spiritualiteit. Beide zaten in me. Zitten in me. De harde en de zachte. De ambitieuze en de flierefluiter.

Door de omgeving waar ik in terecht kwam, vanuit onder andere de bodybuilding wedstrijden die ik deed en de zakenwereld waarin ik me omringde met succes en status, drukte ik de zachte kant weg.


Na jaren 'rammen en beuken' bereikte ik het succes dat ik wilde. Tegelijkertijd merkte ik dat er iets knaagde. Wat ik ook deed, de aantrekkingskracht tot spiritualiteit was er altijd.


Ik ging 'stiekem' naar ayahuasca ceremonies, zweethutten, het stilte klooster en een ashram in Bali. Ik deelde weinig tot niets met de buitenwereld op de echt naaste mensen om me heen na.
Ik was bang dat als ik mijn spiritualiteit zou tonen, mijn zakelijke succes zou instorten. Maar het knaagde.


Er was altijd een bepaalde onrust, een bepaalde leegte. Heel vaak speelde de vraag 'is dit het nou?' door m'n hoofd. 


Tot ik de zachte kant in me meer ging omarmen. Dat stuk niet meer 'slecht' maakte of wegstopte. Tot ik mezelf de ruimte gaf om te ontdekken dat ik niet hoefde te kiezen. Pas toen ik juist ook mijn innerlijke weg volgde en de wereld van En/En betrad - hard EN zacht, zakelijk EN spiritueel - ontdekte ik dat er overvloed op alle vlakken tegelijkertijd mogelijk is.

Van buiten EN van binnen.

Leven vanuit En/En

Tijdens mijn cacao ceremonies neem ik je mee in de wereld van verbinden met jouw complete 'ik'.


Het holistische plaatje. Zodat je alle stukken in jou er laat zijn.


En de rust en het vertrouwen ervaart om het leven zo te gaan indelen als jij wilt. Waarbij je niet hoeft te kiezen maar kunt leven vanuit En/En. 
€ 149,-
€ 49,-

Online Cacao Ceremonie

Een online cacao ceremonie in groepsvorm, zodat je spiritualiteit op een zachte manier in je leven laat, meer rust en verbinding ervaart. En ontdekt wat er in jou speelt. Waarbij je het plant medicijn cacao en de kracht van stilte, muziek en sjamanisme laat leiden. 

Bekijk hieronder de Cacao Ceremonie trailer

Wat deze Online Cacao Ceremonie uniek maakt

We combineren 'down to earth' en spiritualiteit 

Je leert over het plant medicijn cacao en je krijgt prachtige verdieping in het sjamanisme, zodat je praktische handvatten hebt om het in je dagen door te voeren. Terwijl we ook diep naar binnen kijken en contact maken met dat wat er in jou speelt en op reis gaan in onze innerlijke wereld. Het denken en voelen samenbrengen.

Begeleiding van iemand die het pad bewandeld heeft

Ik was 'hard' ik was 'mannelijk' ik was 'rammen en beuken'. Ik run een bedrijf met 12 medewerkers, ben investeerder en ken rijkdom. En, ik heb in alle jaren begeleiding van sjamanen en spiritueel leraren geleerd hoe ik zachtheid en spiritualiteit integreer in mijn leven. Waardoor ik ook rijkdom van de innerlijke wereld ken en belichaam. Als teacher bewandel ik de weg van 'het materialistische' en 'innerlijke verbinding en spiritualiteit'.

Een dagdeel volledig voor jou

In de 3.5 uur durende ceremonie neem je de tijd voor jou. De tijd voor wat er in jou speelt. Zonder afleiding. Zonder 'moeten'. Zonder verwachtingen. Je kunt volledig gaan ervaren wie jij ten diepste bent, wat je wilt in dit leven, in jouw dagen. Je neemt de tijd om uit het dagdagelijkse te stappen en even tot stilstand te komen.

Begeleiding ter voorbereiding op de ceremonie

Om de ceremonie zo fijn mogelijk te doorlopen, begeleid ik je in de week ervoor via video's. In een paar minuten per dag leer je de achtergrond van dat wat we gaan doen iets meer kennen. Zodat je je geest en lijf klaar maakt voor de ceremonie. Zodat je weet wat je kunt verwachten en je er het maximale uit kunt halen.

Online in een groep met gelijkgestemden

Ik geloof erin dat niets toeval is en dat we de mensen op ons pad tegenkomen die ons verder brengen. Dat zal ook gelden voor de deelnemers die met jou deze online cacao ceremonie doen. Als je wilt kan het anoniem door je geluid en camera uit te zetten. Maar het fijnste is om die volledige verbinding aan te gaan met elkaar.

Duidelijke begeleiding vooraf, tijdens en na

Je wordt in de week vooraf begeleid met video's. In een paar minuten per dag leer ik je de achtergrond van sjamanisme en cacao. Zodat je voorbereid bent en weet wat je kunt verwachten. En je met een gevoel van zekerheid en rust de ceremonie kunt starten. Tijdens de ceremonie ben ik er om je te begeleiden in alle processen. En naderhand ontvang je een afsluitende video van me zodat je leert hoe je alles dat je leerde en ontdekte binnenin jezelf, kunt integreren in je dagen.

Is deze Online cacao ceremonie geschikt voor jou?

Ja: Als je meer rust in je lichaam en dagen wilt gaan ervaren

Ja: Als 'iets' in je zegt dat je deze cacao ceremonie moet doen

Ja: Als je houdt van persoonlijke groei en spiritueel wilt verdiepen

Ja: Als je houdt van 'zweverigheid' maar ook houdt van 'down to earth'.

Ja: Als je een fijn leven hebt maar merkt dat er 'iets' knaagt

Ja: Als je innerlijk werk wilt doen en niet zoekt naar een quick fix

FAQ

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Example of Balloon testimonials

This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV

Samenvattend wat je kunt verwachten 

Je gaat meedoen aan een online cacao ceremonie waar we ceremoniële cacao drinken. Zodat we dankzij de plant cacao kunnen ontdekken wat er in je speelt en innerlijke processen kunt aangaan voor heling. Dit doen we in een groep mensen die hetzelfde pad aan het bewandelen zijn als jij.


 • Je leert vooraf wat je nodig hebt en hoe je ceremoniële cacao kunt bereiden en waar je het kunt kopen
 • Een week vooraf dagelijks een korte video ter voorbereiding 
 • Je leert over sjamanisme en cacao en hoe dit je leven kan verrijken

 • Op de dag van de online cacao ceremonie die 3.5 uur duurt begeleid ik jou via muziek, meditatie, innerlijk werk en sjamanistische tools 

 • Je ontdekt wat er in je innerlijke wereld speelt zodat je antwoord kunt vinden op bepaalde levensvragen of twijfels die je hebt

 • Je neemt afscheid van overtuigingen, patronen of gedragingen die je niet langer helpen

 • We zetten sjamanistische tools in om het proces van het loslaten van het oude en het binnenlaten van het nieuwe te omarmen

 • Na afloop ontvang je een video om de processen te integreren en de lessen die je kreeg toe te leren passen

€ 149,-
€ 49,-

Online Cacao Ceremonie

Ja, ik doe mee


Een online cacao ceremonie, zodat je spiritualiteit op een zachte manier in je leven laat, meer rust en verbinding ervaart. En ontdekt wat er in jou speelt. Waarbij je het plant medicijn cacao en de kracht van stilte, muziek en sjamanisme laat leiden.

Ik ga je álles geven wat in me zit over dit onderwerp, en kan niet wachten om je erbij te hebben. Als je nu je ticket koopt, heb je gelijk al toegang tot de voorbereidende video cursus.