Levenspad volgen ondanks moeilijke Omgeving (video)

Levenspad volgen ondanks moeilijke Omgeving (video)

Jezelf meer gaan gunnen en je levenspad gaan volgn klinkt mooi en spannend. Maar is hartstikke lastig.
Niet zo zeer de uit te voeren acties om jezelf belangrijker te maken. Maar vooral vanwege de omgeving die je vaak probeert tegen te houden.

Kijk, uiteindelijk is de reden van niet doorgroeien simpelweg omdat je er zelf voor kiest je toch weer aan te passen aan wat je denkt dat 'hoort'. Maar door te begrijpen waarom mensen in je omgeving ├╝berhaupt met (stomme) opmerkingen proberen jou (soms goedbedoeld soms niet) klein te houden, kan je helpen je er beter tegen te wapenen.

Concrete handvatten in de video om jezelf meer te gunnen

In deze video neem ik je aan de hand om de denkwijze van de omgeving te leren begrijpen. Zodat je, ongeacht opmerkingen, toch jezelf belangrijker gaat maken. En jij jezelf meer kunt gaan gunnen.


Dit is een video uit mijn cursus 'Een Hogere Levensstandaard Aanleren".
Waarin ik je in 15 lessen aan de hand neem en we onwerkbare patronen doorbreken. Ik je concrete opdrachten geef om je levensstandaard te verhogen. En we direct actief aan de slag gaan met jezelf meer gunnen.

Deze cursus is onderdeel van mijn membership University of Excellence, waar deze video ook uit komt. Na aanmelden kun je direct alle cursussen volgen, waaronder mijn cursus 'Een Hogere Levensstandaard Aanleren".De onderstaande lessen vind je in 'Een Hogere Levensstandaard Aanleren".Aanmelden kan hier (klik)Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven. Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm. Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker. Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen