Ontdek je levenspad: Laat je Core Commitment je gids zijn
04 maart 2024 

Ontdek je levenspad: Laat je Core Commitment je gids zijn

Jouw levenspad ontvouwt zich langs de lijnen van je Core Commitment - de toewijding die je diep van binnen voelt. Het is als een kompas dat je richting geeft in de stroom van het leven.

We hebben allemaal verschillende verplichtingen in ons leven, maar één ervan staat centraal als onze primaire kernwaarde - onze Core Commitment. Het is de plek waar onze energie van nature naartoe stroomt, waar onze diepste toewijding ligt.

Het is essentieel om je bewust te worden van je Core Commitment, want het bepaalt de koers van je leven. Soms opereren we onbewust vanuit deze verplichting, maar door er bewust van te worden, kunnen we bewuste keuzes maken en ons leven in eigen hand nemen.

Neem de tijd om je Core Commitment te ontdekken en te onderzoeken. Vraag jezelf af of dit pad je gelukkig maakt en of je bewust wilt blijven volgen. Het is jouw kompas naar een leven van vervulling en authenticiteit.

Deze video is een onderdeel uit mijn training Gelukkig om Niks & Ondanks Alles uit de University of Excellence

Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven. Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm. Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker. Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen